Kiyafetli 8 kilo canım sağlik ocaği kiyafetli tartiyor doktorumuz kiyafetsiz. Arada 200gr fark oluyor hepKilosu kıyafetli mi kıyafetsiz mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyafetli 8 kilo canım sağlik ocaği kiyafetli tartiyor doktorumuz kiyafetsiz. Arada 200gr fark oluyor hepKilosu kıyafetli mi kıyafetsiz mi acaba
Yanlis hatirlamiyorsam senin bebegin 3.ayda kilo alimi azdi bu ay ne kadar aldıKiyafetli 8 kilo canım sağlik ocaği kiyafetli tartiyor doktorumuz kiyafetsiz. Arada 200gr fark oluyor hep
Bana da tok dedi ama tok vermem zor oluyor bende emzirmeden önce vereyim o halde. Peki faydasını gördünüz mü ve ne zaman görmeye başladınzTeşekkür ederiz Evet ilk şişede her emzirmeden önce kullandim doktor öyle söylemişti, ikinci şişede şikayetleri biraz azaldığı için gunde 3-4 defa vermeye başladım yine emzirmeye baslamadan veriyorum
Yok canım bizim kilo alimi iyiydi başkası ile kariştirdın sanırım, 900 gr almış bu ayYanlis hatirlamiyorsam senin bebegin 3.ayda kilo alimi azdi bu ay ne kadar aldı
Pros pan kullanmistikSiz ne kullaniyorsunuz bebeginize oksuruk surubu olarak acaba
Gazını daha rahat çıkarıyor, karın gurultusu azaldi baya. Bir de benim en büyük şikayetim her beze kaka yapmasiydi poposu pisik oluyordu kaka yapmaktan. Sürekli zorluyordu kaka yapmak için. Bunlar geçti şimdi en az 1 en fazla 4 defa kaka yapiyor bu da normal zaten. Bize faydasi oldu sonuç olarak, 3-4 gün kullaninca azaldi şikayetler. 2.şişede azalttim ben de miktarı. Bu bitince gözlemleyip duruma göre alacağımBana da tok dedi ama tok vermem zor oluyor bende emzirmeden önce vereyim o halde. Peki faydasını gördünüz mü ve ne zaman görmeye başladınz
Senin adına sevindim canım.Aleyküm Selam canım.
Akşama doğru biraz enerjim azalıyor tabi.
Asıl takip ettiğim bebeğimin sütü.
İnşAllah bi azalma olmaz.
Kiloyu olumsuz etkileyeceği kesin ama
aç kalmamak için yiyorum da.
Sahurda humana çayı içiyorum.
çok şükür iyi gidiyor.
Doyurucu şeyler ye canım
Allah kolaylık versin
Bana mantıklı geldi mevsim sebzelerini baz alarak uymayı düşünüyorumSüper olur
Blw yi bende denicem ama hemen degil başlangıçta püre halinde sonra daha büyük pütürlü halde bir iki ay sonra blw dusunuyorum:)Biz çılgın analar olarak durmayıp aldıkça kasik kasjk vermeyelim
Ben blw düşünüyorum yürek yedim
Ben düşünüyorum zaten yumuşak olacağı icin sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum insallah ama ilk ay püreyle başlayacağım hemen degilgünaydın blw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Benimde sanki daha da arttı gibi geliyo hatta fazlasını çıkariyo. Eşler hep aynı sanirim benimkide tutma diyordu şimdi sesi cikmiyor:)Bi de bakmışsın sutun artmış:) benim ciddi oyle olmuştu sanirim gece yemek ile alakalı
Cumartesi başladım hastaydim 3 gündür tutuyorum cok şükür sorun yok simdilik bol su icin güzel yiyin sorun olmuyoBenim gibi uykusuz bebegi olan varmi aranızda ve oruç tutanıniz oldumu
Benim bi tık azaldı sutum suyu çok icemiyorum belki ondan razmandan önce aksamlari 2 yada 3 olcekten mama yapiyordum şimdi onu gunduze çektim ve iki kere yapıyorum netten süt arttici cay siparis ettim gelsin onu deniycem inş faydası olurBenimde sanki daha da arttı gibi geliyo hatta fazlasını çıkariyo. Eşler hep aynı sanirim benimkide tutma diyordu şimdi sesi cikmiyor:)