How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gazını daha rahat çıkarıyor, karın gurultusu azaldi baya. Bir de benim en büyük şikayetim her beze kaka yapmasiydi poposu pisik oluyordu kaka yapmaktan. Sürekli zorluyordu kaka yapmak için. Bunlar geçti şimdi en az 1 en fazla 4 defa kaka yapiyor bu da normal zaten. Bize faydasi oldu sonuç olarak, 3-4 gün kullaninca azaldi şikayetler. 2.şişede azalttim ben de miktarı. Bu bitince gözlemleyip duruma göre alacağım
Gerçekten gazı çok kolay çıkıyor ıkınıp sıkınmadan sakin sakin dururken pırtlatıyor 😊

Kızlar günaydın. 4. Ay aşısını ay sonuna kadar mı yaptırmamız gerek? ben daha yaptırmadım da ayın 7 sine tam 4 aya girdik e-nabızda da ay sonunda görünüyor ebe de aramadı istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi 🤷🏻‍♀️
Ne zamana kadar yapılıyor bilmiyorum ama ben hep ayını doldurunca yaptırıyorum benim kızım 13 aralık doğumlu 13 nisanda yaptırdım mesela

Kızlar günaydın. 4. Ay aşısını ay sonuna kadar mı yaptırmamız gerek? ben daha yaptırmadım da ayın 7 sine tam 4 aya girdik e-nabızda da ay sonunda görünüyor ebe de aramadı istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi 🤷🏻‍♀️
13unde 4. ayimiz doldu 16sinda asilarini yaptirdik biz canim

Bizimde 7 Aralıkta 4.ayımız doldu, 13 ünde çağırdı hemşire aşılar için, yaptırdık canım ama son tarih ne zaman bilmiyorum. Sen bir asmyi arayıp sor istersen.

Ayını doldurduktan 10 gün sonra yaptırdım dün.

Heyet raporu alamıyorum😞Parça parça alsam olmuyor o zaman. Mesela 20 gün doğum doktorum verecek, 10 gün başka bir doktordan alsam 15 gün de aile hekiminden alsam olmuyor o zaman. İllaki ücretsiz izin mi alacağız yaa😢ya da 3 aylık bebekle pandemide işe başlayacağım😢
Ben her pazartesi 5 gün alarak 8 haftayı geçirmiştim arkadaşım

Merhaba,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Kovid aşısı olan var mı? Bebeğim 4 buçuk aylık, emiyor, Bu akşam sinovac aşısı olacağım. Neler önerirsiniz,fikirleriniz neler? Bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen.

Merhaba,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Kovid aşısı olan var mı? Bebeğim 4 buçuk aylık, emiyor, Bu akşam sinovac aşısı olacağım. Neler önerirsiniz,fikirleriniz neler? Bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen.
Emziren annelere yapiliyor mu asi bilmiyorum, aile hekiminiz ne diyor?

Henüz olmadım ama müdür yardımcısıyım sıra gelince olacağim, iki çocuk doktoru ile görüştüm bu konuyu ikisi de olabilirsin bir zarari yok dedi. Bayram sonu işe başlamayı düşünüyorum her gün okulda olacağım risk altındayım. Doktorlar aşı ile daha hafif atlatildiğini söylüyor benim de güvenmekten başka çarem yok

Sevgiliplath Sevgiliplath canim nasilsin yarin di dimi sebin oğlanin sünneti? Yarin müsait olduğunda bize de haber ver merak ederiz. dgulkts dgulkts canim sende durumlar ne 2. Gün ve sonrasi nasildi bebeğin ilk gün ağliyo diyodun.
İyiyim canım sen nasılsın 🌸 Evet bir aksilik olmazsa yarın 9’da randevumuz. Bugün doktorun söylediği kremleri aldım. Bir numara büyük bez falan hazırlıklar tamam 🤗 Ama çok üzülüyorum canı acıyacak diye, bi an önce yapılsın geçsin iyileşsin istiyorum 🥲 Yarın müsait olduğumda yazarın muhakkak.
Sen naptın? Aldın mı randevu?

İyiyim canım sen nasılsın 🌸 Evet bir aksilik olmazsa yarın 9’da randevumuz. Bugün doktorun söylediği kremleri aldım. Bir numara büyük bez falan hazırlıklar tamam 🤗 Ama çok üzülüyorum canı acıyacak diye, bi an önce yapılsın geçsin iyileşsin istiyorum 🥲 Yarın müsait olduğumda yazarın muhakkak.
Iyiyim canim ben de 🤗 insallah en az agriyla atlatir cani hiç yanmaz hiçbi şey anlamadan geçer gider🤲 yok ben hala yerimde sayiyorum randevu alamadim eşim devamli saçma sapan bahanelerle erteliyodu dün en son patladim itiraf etti kiyamiyormuş beyfendi 1 yaşinda mi yaptirsak diyo🤦‍♀️ sanki 1 yaşinda kiyabilecek taviz vermedim tabii o zaman da ben kiyamam şimdi yaptircaz dedim😁 cok israr etti bari ramazan bitsin hemen o zman söz yaptircaz dedi ben de kabul ettim ramazandan sonra ilk isimiz Allahin izniyle o olcak. Ben şu zamana kadar bekledigim için bile pismanim herif bana 1 yaş diyo. Yaptiranlar şuan nasil rahat biran önce ben de o kategoride olmak istiyorum😀 insllah yarin sen de biraz zorluk çeksen de 2.gun iyi ki diyeceksin🥰

Ben geçen hafta oldum ilk dozunu sinovac bir yan etkisi olmadı çok şükür

Sevgiliplath Sevgiliplath canim nasilsin yarin di dimi sebin oğlanin sünneti? Yarin müsait olduğunda bize de haber ver merak ederiz. dgulkts dgulkts canim sende durumlar ne 2. Gün ve sonrasi nasildi bebeğin ilk gün ağliyo diyodun.
Canım çok sağol ilk 2 gün ağladı biraz çiş yaparken pazartesi olmuştık persembe antibiyotikli kremi bıraktık fitokreme başladık haftasonuna artık rahat rahat kucağımıza almaya başladık cuma da yıkamıştık zaten
Sünnet düşünenler mutlaka yaptırın aradan çıksın oda bilmiyor ne olduğunu öbür türlü ona da travma olurdu

Iyiyim canim ben de 🤗 insallah en az agriyla atlatir cani hiç yanmaz hiçbi şey anlamadan geçer gider🤲 yok ben hala yerimde sayiyorum randevu alamadim eşim devamli saçma sapan bahanelerle erteliyodu dün en son patladim itiraf etti kiyamiyormuş beyfendi 1 yaşinda mi yaptirsak diyo🤦‍♀️ sanki 1 yaşinda kiyabilecek taviz vermedim tabii o zaman da ben kiyamam şimdi yaptircaz dedim😁 cok israr etti bari ramazan bitsin hemen o zman söz yaptircaz dedi ben de kabul ettim ramazandan sonra ilk isimiz Allahin izniyle o olcak. Ben şu zamana kadar bekledigim için bile pismanim herif bana 1 yaş diyo. Yaptiranlar şuan nasil rahat biran önce ben de o kategoride olmak istiyorum😀 insllah yarin sen de biraz zorluk çeksen de 2.gun iyi ki diyeceksin🥰
Biz olduk rahatladık valla şimdi biraz daha iyileşsin ek gıda ya geçicem

Canım ilk ağlıyor ama sonrası rahat Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı olsun

Canım çok sağol ilk 2 gün ağladı biraz çiş yaparken pazartesi olmuştık persembe antibiyotikli kremi bıraktık fitokreme başladık haftasonuna artık rahat rahat kucağımıza almaya başladık cuma da yıkamıştık zaten
Sünnet düşünenler mutlaka yaptırın aradan çıksın oda bilmiyor ne olduğunu öbür türlü ona da travma olurdu
Bizde inşallah bayram.sonrasi sunnet ettireceğiz bizimkinin pipisin de çok hafif eğrilik var onuda düzeltecekler inşallah sorunsuz geçer

Back