• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben senin kadar detaylı bir diyet yapmıyorum canım belki ondan da çok etki etmemiş olabilir 😞 bebeğim çok huzursuz değil ama bazı günler çok gazlı gündüz uykuları çok kısa 🥺
Sadece süt ürünlerine varsa alerji süt ürünlerini kesmen yeterli zaten canim. Ben kesin sonuca varayim diye her şeyi kestirip attim öyle. Ama şu da var alerjileri olmasa bile gaz olaylari da zaten olabilir kizimda 6 ay çektim gazdan ama alerjisi yoktu ve gündüz uykulari faciaydi.

Sizin şikayetleriniz neydi? Ben süt ürünleri tüketmiyorum ayrıca paketli gıdaları da tüketmiyorum çünkü hemen hemen hepsinde süt ürünü var. Onun dışında birçok şeyi yiyorum. Sakıncası yoksa doktorunuz kimdi ? İstsnbul da mısınız
Gürültülü mukuslu kaka ve bazen köpüklü. Şiddetli gaz sancısı ama daima gazı var , burunda geçmeyen hırıltı, ara ara meme reddi bu aralar gözlerini çok kasıyor ve kulağında hafif kuruluk vardı ama 3 5 gündür. Kocaeli deyim ben diyet listesi verdi birde içerik listesi var .

Heyet raporunu nasil alıyorsunuz? Özelden de alınabilir mi? Tek hekim maksimum 10 gün veriyo rapor ve iki kere alınabiliyor diye biliyorum. Sonra heyet almak lazımmış.
Ben özelden aldim canim, genelde doktorun insafina kaliyor ve tanidik doktor hemşire falan varsa yardımcı oluyor o şekilde benim bildiğim. Doğum yaptiğim doktor vermek istemiyor beni hastane yönetimine falan yolladi onlarin üzerine atti topu veremiyoruz baski var falan dedi ama ayni hastanede başka bir doktor arada tanidik olunca verdi hiç sorun yapmadan

Ben özelden aldim canim, genelde doktorun insafina kaliyor ve tanidik doktor hemşire falan varsa yardımcı oluyor o şekilde benim bildiğim. Doğum yaptiğim doktor vermek istemiyor beni hastane yönetimine falan yolladi onlarin üzerine atti topu veremiyoruz baski var falan dedi ama ayni hastanede başka bir doktor arada tanidik olunca verdi hiç sorun yapmadan

Benimde takibimi yapan kadın doğum doktoru maksimum 10 gün verebiliriz dedi. Heyet alabilsem çok iyi olurdu.

Sadece süt ürünlerine varsa alerji süt ürünlerini kesmen yeterli zaten canim. Ben kesin sonuca varayim diye her şeyi kestirip attim öyle. Ama şu da var alerjileri olmasa bile gaz olaylari da zaten olabilir kizimda 6 ay çektim gazdan ama alerjisi yoktu ve gündüz uykulari faciaydi.
Gece uykusu nasıldı peki canım? Benim büyük kızım da aynı şekilde gündüz kısa kısa uyurdu. Yine gazı vardı ama senin bahsettiğin şekilde aşırı değildi. İnşallah gazdır diyelim o zaman 🙏

Gürültülü mukuslu kaka ve bazen köpüklü. Şiddetli gaz sancısı ama daima gazı var , burunda geçmeyen hırıltı, ara ara meme reddi bu aralar gözlerini çok kasıyor ve kulağında hafif kuruluk vardı ama 3 5 gündür. Kocaeli deyim ben diyet listesi verdi birde içerik listesi var .
Bizim gaz aşırı değil yani bebeğimi tüm gün huzursuz etmiyor. Bu ay da bekliyim de geçmezse bende alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim doktor bebeğimin gazı olduğuna bile inanmıyor 😅 gazlı bebek böyle sakin sakin bakınmazmış 🙈 kıvranırken hiç görmedi ki kuzumu

Bizim gaz aşırı değil yani bebeğimi tüm gün huzursuz etmiyor. Bu ay da bekliyim de geçmezse bende alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim doktor bebeğimin gazı olduğuna bile inanmıyor 😅 gazlı bebek böyle sakin sakin bakınmazmış 🙈 kıvranırken hiç görmedi ki kuzumu
Yok canım bizimki de mutlu bı çocuk sakın zamanları var tabiki. Ama o sancı bı geliyo saatlerce ağlıyo mosmor oluyo ikinmaktan. 😔 Bizde bişey olmaz olmaz diyen doktorlar yüzünden geç bile kaldık valla 😂

merhaba arkadaşlar 21.12.2020 doğumlu bir oğlum var bu aralar Kakasinda nokta kadar kan görüyorum . araştırdığım kadarıyla süt alerjisinden oluyormus. sut alerjisi olup ne gibi diyetler yaptınız ve ne kadar sürede geçer acaba

Aynen canım çok tatlılar doyamıyo insan bakmaya sevmeye oynamaya 😍 amin inşallah 😍 hiç sorma ya benimki de bi emiyo bi yüzüme bakıyo gülüyo ağzını kocaman açıyo bi daha emiyo bi daha gülüyo öyle şımarıklıkları var tatlı tatlı doyamıyorum bende onla oynamaya 😍😘

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu bebeğin?

Tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın? Doktora götürdün mü?

Çok geçmiş olsun bitanem. Ihlamurdan zarar gelmez pek ama yine de sen bilirsin. Şimdi nasıl götürdün mü doktora?
Daha iyi canim artmadi cok sukur tamamen gecmedi de doktor surekli nemlendir dedi o sekilde devam ediyoruz umarim artmaz

Benim kızımı da göğüs ve sırt kısmında var bu tür kızarıklıklar hatta bazen ayak boğum kısmında da oluyor. Bizim alerjimiz var dokunan bir şey yediğim zaman çıkıyor sürekli nemlendirmeniz lazım. Özellikle banyodan sonraki üç dakika içinde ,çünkü o zaman vücut nemi hapsedebilihor
Dedigini uyguladim sanki hemen hafifledi kizarikligi cok tesekkur ederim

Selamm canim anneler ❤
Ablali abili fotolara bayıldım 🧿 Allah nazarlardan korusun yavrularimizi ❤🙏
Bizde durumlar ataklı 🥴
Uykuyu seven kuşum gündüz uykusuna direnmeye başladı 🙈 daha cok kucak daha çok sohbet istemeye başladı ❤ gece uykulari 4 saat 5 saat iken 2 saatte 3 saatte kalkmaya başladı 😬
Yine hamd olsun diyeyim ama bu ara diş ağrımda var ve özellikle gece geliyor :( paşam beyim de böyle huy değiştirme olunca hobaaa diyorum :) sağlıkları iyi olsun tabi herseyden once, uykuyu da sevsinler atakları da kolay gecsin insallah

Aynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadı

Aynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadı
Hayır ben çocuk doktorumuza özellikle sordum. Çok ciddi alerji durumu yoktur o yüzden pişik sorunu olmayabilir dedi. Bizimde yoktu. Kusması da çok aşırı değildi 3 aya girdik sonra arttı mesela. Genelde kilo normalse ciddi sorunlar yoksa diyet zor olduğu için doktorlar pek üstünde durmuyo canım 😘

Hayır ben çocuk doktorumuza özellikle sordum. Çok ciddi alerji durumu yoktur o yüzden pişik sorunu olmayabilir dedi. Bizimde yoktu. Kusması da çok aşırı değildi 3 aya girdik sonra arttı mesela. Genelde kilo normalse ciddi sorunlar yoksa diyet zor olduğu için doktorlar pek üstünde durmuyo canım 😘
Bizim kilo alımı yavaşlamaya başladı büyüdüğü için mı başka şeyden mı bilmiyorum 3 4 doktora gittik kilosu normalin biraz altında diyip mama başlattılar bakalim bu ayda gorecez. Kime neye inanacağımi şaşırdım artık. Bizim de 4. Ayımız doldu çok şükür kusma yok hala. Meme reddi idrar yolu enfks. Geçirdik ondan sonra oldu ve silikonla emiyo ona bağlıyorum. Bakalim hayırlısı beklemedeyim

Bizde de aynı durum, bugün doktor kontrolu var, tekrar sorucam bakalım. Her kaka sesli ve mukuslu, meme reddi var, kilo alımı çok düşük, kulak arkası konak. Egzama yok, pişik de kısa bir süre birkaç sivilce gibi oldu geçti popoda

Back