• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aldım ben de chicco easy fit kanguru.. Çok alışamadım sanki tutmazsan canı acıyacak gibi geliyor kanguruyu takıyorum ama kucaktaymis gibi tutuyorum. Havalar güzellerinde ben de dışarıya çıkaracağım.. 2 gündür rüzgar var bugün de yağmur 😔😔
O annelik iç güdüsüncanım benım elimde hep poposunda desteklıyorum onu canı acımasın dıye ama kangurada oldugumuz süre boyunca uyuyor eger canı acısa huzursuz olsa uyuyamaz sende bebegunı gozlemle .

Merhaba, cocugumdaki şikayetlerden bahsetmiştim size. Bugün çocuk alerji doktoruna gittik. Deri testinde direk süt alerjisi çıktı. Meme reddi dahil bütün sorunlar süt alerjisindenmis. Burun hırıltılı kakası gözlerini kasimasi vsvs. Kilo alımında sorun yoktu ama olabiliyomus. Böyle sorunlar yaşayan varsa bilgi vermek istedim . 😘😘😘😘😘
Aa gerçekten mi ? Peki deri testi kesin sonuç veriyor mu ? Ben 10 gündür falsn süt ürünü tüketmiyorum ama pek bir fark göremedim. Bir ars tek memeyi almıyordu bebeğim, konak, burunda hafif hırıltı,kulak arkalarında döküntü,gürültülü ve mukuslu kaka var bizde. Ama bugün çok gazı var mesela dün de gaz yapacak hiçbirşey yemedim

O annelik iç güdüsüncanım benım elimde hep poposunda desteklıyorum onu canı acımasın dıye ama kangurada oldugumuz süre boyunca uyuyor eger canı acısa huzursuz olsa uyuyamaz sende bebegunı gozlemle .
Bugün çıktık dışarıya.. arabaları izledi ve hiç ağlamadı..

Merhaba, cocugumdaki şikayetlerden bahsetmiştim size. Bugün çocuk alerji doktoruna gittik. Deri testinde direk süt alerjisi çıktı. Meme reddi dahil bütün sorunlar süt alerjisindenmis. Burun hırıltılı kakası gözlerini kasimasi vsvs. Kilo alımında sorun yoktu ama olabiliyomus. Böyle sorunlar yaşayan varsa bilgi vermek istedim . 😘😘😘😘😘
Gozlerini kasimasi da mi?? Bizim ki de kasiyor ..bilgi almak isterim peki ne yapacaksınız?

40 günü aştığında sağlik kuruluna onaylatman gerekiyor yani heyet onayi gerekiyor, bu durumda heyet raporu almış oluyorsun zaten. Sen doktora yazdirsan da 40 günü geçen tek hekim raporu reddediliyormuş kurumda. Seni de anlıyorum pandemi sürecinde zor bir durum gerçekten. Bana da bir tanidik araci oldu 30 gün heyet aldim bitince 20 gun daha alabilirsem bayram sonrası oluyor bebeğim de 5 aylik oluyor başlarım diye düşünüyorum. Bir de idareci olunca 5 gün okulda olmam lazım öğretmenler bu konuda daha avantajlı şu süreçte. Istifa dilekçesi verdim ögretmenlige gecmek için kabul edilmedi😔
Ben de yöneticiyim okulda.. 4 mudur yrd.siyiz. şükür sorun yok şimdilik. 30 günlük heyet aldım birdaha alabilirsen haziran gibi de yıllık izinlerini kullanacağım. Belki de virüs arttığı için kapatılır yine okullar ozaman haftada 1 gün gidiyoruz biz. Eşim e bırakıp çalışır idare ederim diye düşünüyorum bakalim

Aa gerçekten mi ? Peki deri testi kesin sonuç veriyor mu ? Ben 10 gündür falsn süt ürünü tüketmiyorum ama pek bir fark göremedim. Bir ars tek memeyi almıyordu bebeğim, konak, burunda hafif hırıltı,kulak arkalarında döküntü,gürültülü ve mukuslu kaka var bizde. Ama bugün çok gazı var mesela dün de gaz yapacak hiçbirşey yemedim
Canim 10 gün çok erken. Saydiğin belirtilerden bizde sadece gaz ve kakada mukus olmasina ragmen bugün 35. Günüm diyette daha yeni normal bi bebeğe döndü. Normal bebek kadar gazli oldu.

Gozlerini kasimasi da mi?? Bizim ki de kasiyor ..bilgi almak isterim peki ne yapacaksınız?
Evet maalesef öyle. Benimki çok kaşıyodu. Tabi tek başına gözlerini kasimasi süt alerjisinden değildir bence. Bizim alerji testinde süt çıktı. Başka seçeneklerde vardı tabi. Şimdi süt diyeti yapicaz. 1 ay katı bi şekilde diyet olacak. Sonra diyeti açıcaz yavaş yavaş.

Bebeğin şikayetleri ve test yeterli dedi ve muayene etti tabii. Doktorumuz doçentti. Sadece peynir süt yoğurt değil diyet çok daha detaylı. Hepsinin tamamen kesilmesi gerekiyo. Bizimde aynı şikayetler vardı. Kıvranıyodu gazdan ilaçlar hiç fayda etmedi. Siz nasıl bı diyet yaptınız?

Ben de yöneticiyim okulda.. 4 mudur yrd.siyiz. şükür sorun yok şimdilik. 30 günlük heyet aldım birdaha alabilirsen haziran gibi de yıllık izinlerini kullanacağım. Belki de virüs arttığı için kapatılır yine okullar ozaman haftada 1 gün gidiyoruz biz. Eşim e bırakıp çalışır idare ederim diye düşünüyorum bakalim
Bizimki yeni açılan bir okul ben tek müdür yardımcısıyım , bir gün gitme olasılığı olmaz diye düşünüyorum. Zaten eylülde atandim 10 gun çalisip izne ayrilmak zorunda kaldım bayramdan sonra başlayayim diyorum yillik izin istemeye yüzüm yok hiç çalışmadan😅 süt izni kullanip erken çikarim zaten bebeğim 5 aylik oluyor yavaş yavaş ek gidaya da geçer idare ederiz artik bir şekilde

Kızlar eşim denk gelmiş almış öyle emziren anneler için deneyen varmı aranızda daha önce ?

Eklentiler

• 182D65F8-6DE3-4B4A-8867-300B4C7E2707.jpeg
    182D65F8-6DE3-4B4A-8867-300B4C7E2707.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 43
Benim kızım çok gazı var. Hele dün gece felaket ağla ağla. Gece yarısı duşa koydum. Durmadı korktum artık. Çok kıvranıp ağladı.

Heyet raporunu nasil alıyorsunuz? Özelden de alınabilir mi? Tek hekim maksimum 10 gün veriyo rapor ve iki kere alınabiliyor diye biliyorum. Sonra heyet almak lazımmış.

Benim kızım çok gazı var. Hele dün gece felaket ağla ağla. Gece yarısı duşa koydum. Durmadı korktum artık. Çok kıvranıp ağladı.
Karnini ovalayip bacaklarini ileri geri hareketler yapmayi deniyor musun canim? Benimki de aşiri gazli dün gece karnini ovdum bacaklarini ileri geri hareketler yaptim 20-25 defa gaz çikardi kaka yapti rahatlayip uyudu

Bebeğin şikayetleri ve test yeterli dedi ve muayene etti tabii. Doktorumuz doçentti. Sadece peynir süt yoğurt değil diyet çok daha detaylı. Hepsinin tamamen kesilmesi gerekiyo. Bizimde aynı şikayetler vardı. Kıvranıyodu gazdan ilaçlar hiç fayda etmedi. Siz nasıl bı diyet yaptınız?
Sizin şikayetleriniz neydi? Ben süt ürünleri tüketmiyorum ayrıca paketli gıdaları da tüketmiyorum çünkü hemen hemen hepsinde süt ürünü var. Onun dışında birçok şeyi yiyorum. Sakıncası yoksa doktorunuz kimdi ? İstsnbul da mısınız

Canim 10 gün çok erken. Saydiğin belirtilerden bizde sadece gaz ve kakada mukus olmasina ragmen bugün 35. Günüm diyette daha yeni normal bi bebeğe döndü. Normal bebek kadar gazli oldu.
Ben senin kadar detaylı bir diyet yapmıyorum canım belki ondan da çok etki etmemiş olabilir 😞 bebeğim çok huzursuz değil ama bazı günler çok gazlı gündüz uykuları çok kısa 🥺

Back