• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da
Benim kızım öyle olunca. Ben rezene çayı verdim. Ama alman olan komşum papatya çayı ver dedi.

Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da
Canim benimki de geçenlerde nezle gibi bi sey olmustu burnu akiyodu falan surekli bi geniz akintisi vardi hapsuruyodu ben ihlamur vermedim tirstim biraz ama burnunu surekli temiz tuttum ki cigerlere inmesin gectim bir de mustelanin kremi varya gogsune sur balsam burnunu falan acar rahatlatir onu da deneyeblirsin

Valla ben de alerjiden şüphelendim bizde de mukus var. Ama deri de egzema vs. Pişik aşırı kusma yok bu ara gazliydik sonra düzelmeye başladı bazen ciltte kuruluk kırmızılık oluyo ama kendi kendine geciyo muhtemelen salya ve tükürük ten. O yüzden artık kafamı yoruluyorum bu psikoloji çok zor ve yorucu
Bizim üstüne meme reddi var şuan. 😔 Belki süt alerjisi kaynaklıdır. İnşallah sizinde evladınızın bütün sorunları biran önce geçer.🙏

Burnumu serumla yıka sık sık canım
Burnu tıkalıysa ondan da emmiyor olabilir bebeğin. Hastalıkta en iyisi bolca emzirmek ve burnu temiz tutmak

Kızlar çok üzgünüm oğlum kilo almiyo çok az aliyor ve raporlu mama başladık 😔 neden nasıl du ben anlamadım ilk 3 ay 1 er kilo alan çocuk kilo almiyo

Kızlar çok üzgünüm oğlum kilo almiyo çok az aliyor ve raporlu mama başladık 😔 neden nasıl du ben anlamadım ilk 3 ay 1 er kilo alan çocuk kilo almiyo
Kaç kilo aldı ki. Doktorum 500 gr alsa yeter dedi artik hareketli oldukları için normalmiş
Bende kiloya takılıp üzülme sağlıklıysa önemli olan o

Nasil yani birden ne alaka canim raporlu mama? Son 1 ayda kaç kilo aldi ki raporlu mama dedigin ne alerjik durumlarda verilen mamalardan mi

Benm bebek 2 hafta kadar once oksuruylrdu canm. Doktor oksuruk surubu verdi ve ihlamur da icir dedi taze deemeye dikkat et bayatbolmasn. Gunde 1 cay bardagi kadr icireblrsn ara ara birer kasjk vererek demsti. Sen yne de sor istersen doktoruna

Benm bebek 2 hafta kadar once oksuruylrdu canm. Doktor oksuruk surubu verdi ve ihlamur da icir dedi taze deemeye dikkat et bayatbolmasn. Gunde 1 cay bardagi kadr icireblrsn ara ara birer kasjk vererek demsti. Sen yne de sor istersen doktoruna
Senin bebegin ne kadarlık ki canım bide kaç kilo. Bana niye mama dedi anlamadım

Back