Ben tam inanmıyordum bu atak olayına bu karşıma çıkana kadar resmen uykular paramparça oldu. Yeme düzeni de bozuldu. Yani çocuk büyüyor seviniyorum o yüzden sabırla bekliyorum
Kıyamam kuzum yaa valla ya Benimkinin emmede sorun yok da uykuda büyük problem çıktı ya bu atakta resmen uyumak istemiyor ☺ kafam salak gibi anlatamam halimi.
Canım 14-19 haftaları arasındaymış bu atak Benimkinin 19 bitiyo bu hafta şükür de ben mahvoldum bu atakta
Kıyamam kuzum yaa valla ya Benimkinin emmede sorun yok da uykuda büyük problem çıktı ya bu atakta resmen uyumak istemiyor ☺ kafam salak gibi anlatamam halimi.
Canım 14-19 haftaları arasındaymış bu atak Benimkinin 19 bitiyo bu hafta şükür de ben mahvoldum bu atakta
Canım bizde 2 haftadır ataktayız daha bitmesine de 3 hafta var demek bu atak haftası değil bildiğin atak ayı mübarek atak dediğin bikaç günde gelir geçer 5 hafta sürer mi yahu o kadar yoruluyorum ki şu son günlerde sürekli ağlama, bi meme reddi, bi memede sürekli kalma halinde kızım şuraya yazacak takatim bile kalmıyor inanki okuyorum sadece ama neyse çok şükür diyelim Allah sağlık sıhhat versin inşallah da bu zamanlarda geçer özleriz
Aleykümselam Rabia ❤
Doymuyorsa ver tabi üzülme onemli olan bebisin tok olması saglikli olmasi, masallah anne sutu de alıyor diyorsun. Hazir sütten kastın mama dimi
Evet canım mama veriyorum. Benim sütüm az geliyor. Bazen süt gelmiyor diye emmek istemiyor. Tekme atıyor ağlıyor. Bazen sabahları sütüm olabiliyor. Ben ona hazır süt diyorum ne saçma hazır süt ayrı o ayrı
Doktora danismadan kullanma istersen canım.
Biz de yarin 2.5 aylik oluyoruz, bugun 2.ay asilarini yaptirdik. Gitmisken tarttirdim sadece 300 gr almis 2 haftada. Bebegim hem gazdan zor emiyor, hem de kusuyor. Moralim bozuldu bayagi
Evet canım mama veriyorum. Benim sütüm az geliyor. Bazen süt gelmiyor diye emmek istemiyor. Tekme atıyor ağlıyor. Bazen sabahları sütüm olabiliyor. Ben ona hazır süt diyorum ne saçma hazır süt ayrı o ayrı
Canım sütünün artması için humananın süt artırıcı çayını dene, rezene iç, hurma ye bol su iç sık sık emzir emmiyorsa pompayla çek bunları denedin mi bilmiyorum bana iyi gelenleri yazdım.Ama sütümüzün yetmediği öğünlerde de çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz üzülme. Sağlıklı olsunlar önemli olan o.
Doktora danismadan kullanma istersen canım.
Biz de yarin 2.5 aylik oluyoruz, bugun 2.ay asilarini yaptirdik. Gitmisken tarttirdim sadece 300 gr almis 2 haftada. Bebegim hem gazdan zor emiyor, hem de kusuyor. Moralim bozuldu bayagi
Anne sütüyle besleniyorsa çok normal bebekte rahatsa sürenin önemi yokmuş benimki bir hafta yapmamıştı ama sonrasındaki kakanin şekli çok önemliymiş katiysa zaten kabızlık belirtisi sütünle bir çay kaşığı zeytinyağı karıştır işe yarayacaktır ama normal yapmaması
Anne sütüyle besleniyorsa çok normal bebekte rahatsa sürenin önemi yokmuş benimki bir hafta yapmamıştı ama sonrasındaki kakanin şekli çok önemliymiş katiysa zaten kabızlık belirtisi sütünle bir çay kaşığı zeytinyağı karıştır işe yarayacaktır ama normal yapmaması
merhaba kızlar. Kızım 3 ay 20 günlük. Nasıl oyalıyorsunuz acaba uyku aralarında? Ne Türk aktiviteler yapıyorsunuz.? Ya bazen bırakıyorum kendi haline bir beş dk falan vicdan azabı duyuyorum.
birde uyku araları ne kadar aşağı yukarı. Bizimki 1.30-1.40 oldu mu huzursuzlanmaya başlıyor.
merhaba kızlar. Kızım 3 ay 20 günlük. Nasıl oyalıyorsunuz acaba uyku aralarında? Ne Türk aktiviteler yapıyorsunuz.? Ya bazen bırakıyorum kendi haline bir beş dk falan vicdan azabı duyuyorum.
birde uyku araları ne kadar aşağı yukarı. Bizimki 1.30-1.40 oldu mu huzursuzlanmaya başlıyor.
Merhaba canım benim bebeğimden 8 gün büyükmüs seninki. Ben çocuk şarkıları söylüyorum bu aralar çok hoşuna gidiyor, konuştuğumda sürekli dinliyor beni gülüyor. Birkac tane cingirak tarzi oyuncaği var onlarla oynatiyorum. Oyun halısı almiştim müzikli olandan 15-20 dakika onda vakit geçiriyor. Benim mutfakta işim olduğunda ya da yemek yediğimde ana kucağında yanima taşiyorum bir taraftan konuşuyorum onunla. Bizimki de ayni en fazla bir buçuk saat uyanik sonra biraz uyut beni diye basıyor yaygarayı
Benim bebeğim de 13 aralık doğumlu
En sevdiği şey onunla neşeli gülümseyerek konuşmam sohbet ve göz teması kadar onu mutlu eden bir oyun bulamadım henüz. Bunun dışında oyun halısında vakit geçiriyor diş kaşıyıcısını ağzına götüyor peluş oyuncaklar var bazen onları konuşturuyorum, kitap okuyorum, aynada kendine bakmaya bayılıyor pencereden dışarı baktırıyorum gördüklerimizi anlatıyorum, hergün ablasını okula götürüp getiriyoruz o zaman da sohbet halindeyiz, bazen soyuyorum bebeğimi klasik müzik açıp vücudunu yağlıyorum masaj yapıyorum yumuşak saç tarağıyla ayaklarına vucüduna gezdiriyorum farklı dokuları hissetmiş oluyor aklıma gelenler bunlar