Mukus icin ne dedi canim? Yogurdu niye ver dediBen çıktım doktordan. Her şeyi iyi dedi alerji ve intoleranstan bahsettim probiyotik verdi. Zaten kullaniyodum . Kilosu için de bu robot değil bir ay az alır bir ay çok alır dedi doğum kilosuna gire çok iyi toparlamış dedi. Bide gün de bir çay kaşığı yoğurt ver dedi vücut tepki verirse birak dedi
Valla canım ona bir şey demedi ama sanırsam kan olmadığı sürece normal. Gorumcemin oğlunda da varmış ama başka hiç bir belirti yok. Artık takmayı düşünmüyorum normal demek ki. Çok bunaldim artık. Siyet yaptığımı söyledim gerek yok gerekirse kuri fasulye de ye dedi suyun iyi olsun ki bebek de iyi başlansın dedi.Mukus icin ne dedi canim? Yogurdu niye ver dedi
Kafaya taka taka afedersn iyice manyaklastik zatenValla canım ona bir şey demedi ama sanırsam kan olmadığı sürece normal. Gorumcemin oğlunda da varmış ama başka hiç bir belirti yok. Artık takmayı düşünmüyorum normal demek ki. Çok bunaldim artık. Siyet yaptığımı söyledim gerek yok gerekirse kuri fasulye de ye dedi suyun iyi olsun ki bebek de iyi başlansın dedi.
Peki nimanrix mı? Bexsero yapılmayacak mı?Evet canım ilk dozunu 3. Ayda ikinciyi 5. Ayda üçüncüyü 13. Ayda önerdi doktorumuz.ilk dozunu yaptırdık işte biz de kuzum. Bende sleepy 4 kullanıyorum ayrıca gece kilodu güzel ben beğendim tavsiye ederim
Arkadaşımın bebeğinin süt ürünlerine patlıcana fln alerjisi vardı onada da ileri derecede basur vardı diye hicbir şey yemedi şuan bebeği 1 yasında ve bağışıklığı yerlerde onun için hastaneye gidip duruyor. Bende yiyorum her şeyi. Bi kaka ile beslenmemi kısıtlamayacağimBide bana her şeyi ye dedi sütünün kalitesi artsın bebegin bağışıklığı güçlendin dedi. Kuru fasulye de ye dedi
Sevindim her seyin normal olmasina, ben de iyice bunaldım doktor iki hafta daha diyete devam dedi bana. Ona göre karar verecekmişiz. Sanki biraz sakinleşti bugün. Bebeğin ne kadarlik yoğurt için erken değil mi?Ben çıktım doktordan. Her şeyi iyi dedi alerji ve intoleranstan bahsettim probiyotik verdi. Zaten kullaniyodum . Kilosu için de bu robot değil bir ay az alır bir ay çok alır dedi doğum kilosuna gire çok iyi toparlamış dedi. Bide gün de bir çay kaşığı yoğurt ver dedi vücut tepki verirse birak dedi
Evet laktoz intoleransı da olabiliyor. Aslinda bize de tahlil sonucu bir teşhis konmuş değil. Belki ben de boşuna diyet yapıyorum. Ama çok küçük olduğu için test yapılmıyormus. Daha 2 aylık. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesine göre devam.edecegiz artık.Biz de başta süt alerjisi diye düşündük yemediğim halde kaka sıklığı gaz değismedi. Kilo alımi düzenli ve kan hiç görmedim ben mukuslu sulu kaka bizimki. Tahlilde belli olacak bakalim. Laktoz intoleransinda anne sütünü ve inek sütünü sindirmek için yeterli laktaz bağirsakta olmadığından bu sorunlar olurmuş. Prematüre doğanlarda bağırsak ile ilgili ameliyat geçirenlerde laktaz yeterli olmayabilirmiş. Benim bebeğim 8 aylik doğdu ve kasık fıtığından ameliyat oldu , bizim muhtemelen laktaz içeren ilac kullanmamiz gerekecek
Aglaya kivrana günde 7-8 defa sulu gazli kaka yapsa böyle düşünmezdin canım, yesem de sonra vicdan azabı çekiyorum resmenArkadaşımın bebeğinin süt ürünlerine patlıcana fln alerjisi vardı onada da ileri derecede basur vardı diye hicbir şey yemedi şuan bebeği 1 yasında ve bağışıklığı yerlerde onun için hastaneye gidip duruyor. Bende yiyorum her şeyi. Bi kaka ile beslenmemi kısıtlamayacağim
Ben kuru fasulye nohut falan yemeye başladım. Bana gaz yapıyor ama kimyon koyuyorum. Rezene çayı içiyorum. Çok rahatsız etmediValla canım ona bir şey demedi ama sanırsam kan olmadığı sürece normal. Gorumcemin oğlunda da varmış ama başka hiç bir belirti yok. Artık takmayı düşünmüyorum normal demek ki. Çok bunaldim artık. Siyet yaptığımı söyledim gerek yok gerekirse kuri fasulye de ye dedi suyun iyi olsun ki bebek de iyi başlansın dedi.
Kaka tahlili verdik biz kan tahlili yapılmıyor ama kakada kan var mi ya da laktoz intoleransi için redaktan madde var mi diye bakiliyor. Kan yokmuş ama diger tahlili çıkmadı henüz biz yine de relactaz başladik gaz için de kullaniliyormuş zaten bir zararı yok. Diyete devam ediyorum bakalım düzene gireriz inşallah. Ilk çocuğumda hiç böyle sorunlarım yoktu her şey yeyip içiyordum bu sefer şartlar böyle gerektiriyor yapacak bir şey yok. Bilmeyen de ilk defa çocuk büyütüyorum hastalik hastasıyım falan zannedecekEvet laktoz intoleransı da olabiliyor. Aslinda bize de tahlil sonucu bir teşhis konmuş değil. Belki ben de boşuna diyet yapıyorum. Ama çok küçük olduğu için test yapılmıyormus. Daha 2 aylık. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesine göre devam.edecegiz artık.
Bi kaka ile kisitlamayacagim diyosun ama bebeklerde kaka bebeginle ilgili pek cok seyi sana soyler. Insallah hicbirmizin cocugunda alerjik bi durum yoktur ama sayet varsa ve sen aleerjinin bile bile ustune gidersen Allah korusun cok kotu sonuclar da cikabiliyor. Bu da bi risk. Kaldi ki o an bebegin senin yedigin sey yuzunden kivranirken gazdan sancidan. Yine diyorum insallah hicbirimizinkinde yoktur ama alerji de kucumsenecek bi rahatsizlik degil.Arkadaşımın bebeğinin süt ürünlerine patlıcana fln alerjisi vardı onada da ileri derecede basur vardı diye hicbir şey yemedi şuan bebeği 1 yasında ve bağışıklığı yerlerde onun için hastaneye gidip duruyor. Bende yiyorum her şeyi. Bi kaka ile beslenmemi kısıtlamayacağim
Seninde mi ikinciKaka tahlili verdik biz kan tahlili yapılmıyor ama kakada kan var mi ya da laktoz intoleransi için redaktan madde var mi diye bakiliyor. Kan yokmuş ama diger tahlili çıkmadı henüz biz yine de relactaz başladik gaz için de kullaniliyormuş zaten bir zararı yok. Diyete devam ediyorum bakalım düzene gireriz inşallah. Ilk çocuğumda hiç böyle sorunlarım yoktu her şey yeyip içiyordum bu sefer şartlar böyle gerektiriyor yapacak bir şey yok. Bilmeyen de ilk defa çocuk büyütüyorum hastalik hastasıyım falan zannedecek
Sorma kız valla eşim bile kızdı artık. O derece bir daha sana bir şey araştırmak filan yok dediKafaya taka taka afedersn iyice manyaklastik zaten
Benim de ilk cocugumda hiç olmadı böyle bir şey. Ama son yıllarda çok yaygınmış. Bence nedeninin araştırılması lazım çünkü aileleri üzen ve yoran bir rahatsızlık.Kaka tahlili verdik biz kan tahlili yapılmıyor ama kakada kan var mi ya da laktoz intoleransi için redaktan madde var mi diye bakiliyor. Kan yokmuş ama diger tahlili çıkmadı henüz biz yine de relactaz başladik gaz için de kullaniliyormuş zaten bir zararı yok. Diyete devam ediyorum bakalım düzene gireriz inşallah. Ilk çocuğumda hiç böyle sorunlarım yoktu her şey yeyip içiyordum bu sefer şartlar böyle gerektiriyor yapacak bir şey yok. Bilmeyen de ilk defa çocuk büyütüyorum hastalik hastasıyım falan zannedecek
4 ayı doldu. Bence de erken. Ama galiba oda alerji olup olmadigiba bakacakSevindim her seyin normal olmasina, ben de iyice bunaldım doktor iki hafta daha diyete devam dedi bana. Ona göre karar verecekmişiz. Sanki biraz sakinleşti bugün. Bebeğin ne kadarlik yoğurt için erken değil mi?
Doktorlar bu tip durumda anne sütünü çok önemsiyor. Insallah sütümüz bol olur çünkü mama kullanmak özellikle de süt alerjisi durumunda çok daha zorValla canım ona bir şey demedi ama sanırsam kan olmadığı sürece normal. Gorumcemin oğlunda da varmış ama başka hiç bir belirti yok. Artık takmayı düşünmüyorum normal demek ki. Çok bunaldim artık. Siyet yaptığımı söyledim gerek yok gerekirse kuri fasulye de ye dedi suyun iyi olsun ki bebek de iyi başlansın dedi.
Ya ben hiç yeniyordum bizde çok gaz problemi olmadı aman aman tek sıkıntı karındaki emerken ki gurultu ve mukus da azaldı baya biz de. Yalan değil ben de alerji adına elle tutulur bi şey yok ama tedirginlik cok kotu yaBen kuru fasulye nohut falan yemeye başladım. Bana gaz yapıyor ama kimyon koyuyorum. Rezene çayı içiyorum. Çok rahatsız etmedi
Evet canım ama bebeğim baştan beri her şeyi sıkıntılı geçti hamilelik daha zordu, prematüre doğdu, kasık fıtığı ameliyatı oldu, aşırı gazlı denemediğimiz ilaç kalmadı. Bir de ishal ve mukuslu kaka eklenince kaka tahliline kadar gitti durum. Allah dermansız dert vermesin inşallah sağlıkla büyüsün tüm çocuklar ama ben de yoruldum gerçekten bebeğim mutlu olsun keyifli olsun istiyorum sadeceSeninde mi ikinciben de senin gibiyim valla surekli bi seyleri didikle didikle millet de halime guluyor artik
Senin ilki sakin gazsiz bi bebektiyse ne guzel benim o konuda ikisinden yana da sansim olmadi hic sakin durup yattigi yerden etrafa bos bos bakan bi bebegim olmadi bu seferki icin cok umidi vardi ama bu da fis ciktiEvet canım ama bebeğim baştan beri her şeyi sıkıntılı geçti hamilelik daha zordu, prematüre doğdu, kasık fıtığı ameliyatı oldu, aşırı gazlı denemediğimiz ilaç kalmadı. Bir de ishal ve mukuslu kaka eklenince kaka tahliline kadar gitti durum. Allah dermansız dert vermesin inşallah sağlıkla büyüsün tüm çocuklar ama ben de yoruldum gerçekten bebeğim mutlu olsun keyifli olsun istiyorum sadece
M manifestoo Ben erken doğuma bağlıyorum biraz ama bilemiyorum tabi ki vaktinde doğsa da çeker miydik bunları. Allah onlara sağlik bize de sabır güç versin inşallah
E Enesra54 Doktor diyorsa vardır herhalde bir bildiği dene bakalim bize de yaz fikir olur. Benimki daha 4 ayı doldurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?