• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Daha 7 gün geçmiş 🙈

DE27E0E3-51A2-4423-90ED-750D55EC09F4.jpeg

Kizlarr yavruşlariniza hangi probiyotikleri veriyosunuz? Kaleidon diye bi probiyotik varmiş(daha once duymamiştim) gaza baya iyi geliyormuş kullanan var mi? Ya bunu ya da nbl alcam. En son forbiome kullandim. Var mi tavsiyeleriniz?

sadece gunde 1 kez aksamlari mama veriyorum onun disinda anne sutuyle besleniyor bu aksam mamasina zeytinyagi damlaticam bakalim
Mama genelde kabız yapıyor ama bı kez vermekten bişey olmaz dediğim gibi bebekte huzursuzluk yoksa kafaya takmaya gerek yokmus benimkide mesela bu sıra iki günde bir yapıyor ama öncesinde 5 günü buluyordu sanirim bağırsaklar yeni yeni düzene giriyo

Canım bi haftaya kadar normal diyor doktorlar ama işte bebekler rahatsız oluyor tabi ki. Bizimki de önceden her gün yapardı şimdi 2-3 günde bir yapıyor. 5-6 gün sürerse yarım fitil verebilirsin biraz rahatlar bebiş
az once zeytinyagi verdim sute karistirip ama cok agladi sanki dovmusum gibi ya sevmedi ya bogazini yakti bilmiyorum

Makattan uyarmayı denedin mi canım?
yok denemedim yarin oglene kadar yapmazsa doktora goturcem zaten bu ay kontrole goturmemistim hem kontrol olur hem icim rahat eder

Kizlarr yavruşlariniza hangi probiyotikleri veriyosunuz? Kaleidon diye bi probiyotik varmiş(daha once duymamiştim) gaza baya iyi geliyormuş kullanan var mi? Ya bunu ya da nbl alcam. En son forbiome kullandim. Var mi tavsiyeleriniz?
Ben kullanıyorum birde kaleidon drop var aradaki fark nedir bilmiyorum ama memnunum yada biogaia kullanıyorum

Selam aleyküm hanımlar. Ben kızıma kendi sütümü veriyorum ama hazır süt vermedikçe doymuyor. Hergün en az 120 m veriyorum. Özellikle geceri. Ben sadece benim sütümden beslensin isterdim
Benim gibi olan var mı 🥺
Ben varım ağırlıklı mama gidiyoruz maalesef çok isterdim ama kızımı 14 ay emzirdim oğlumu ite kaka zor gidiyo 😔

yok denemedim yarin oglene kadar yapmazsa doktora goturcem zaten bu ay kontrole goturmemistim hem kontrol olur hem icim rahat eder
Benim kızım da 4 5 günde yapıyordu. Zeytinyağıyla 2 güne düşürdüm. Kabız değil ama sadece yapmıyordu. Doktoru değiştirdim bu ay ve anüsünün biraz dar olduğunu öğrendim. Yani seninki böyle bişey olmasa bile bir git doktora. En azından için rshatlar

Artık bişeyleri tutmaya çalışan bir minik elli bırakıyorum size 🥰🐣haydi el akımı başlatalım miniklerin ellerini görelim 🙈
Bizimki oynamıyor tutup yemeyi tercih ediyor 😂

Eklentiler

• C5ADA987-0F31-4CD9-A665-5A2F88B725FB.jpeg
    C5ADA987-0F31-4CD9-A665-5A2F88B725FB.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 69
Artık bişeyleri tutmaya çalışan bir minik elli bırakıyorum size 🥰🐣haydi el akımı başlatalım miniklerin ellerini görelim 🙈
Maşallah yerim o fındık ağzı, burnu 😍 , benim kızımda tutmaya hiç meraklı değil canım ellerine hala çok yabancı ağzına sokup emmek ve parmakları kızartıp şişirmek dışında 😀

Back