• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederiz sizin nezdinizde tüm geçmiş olsun yazan arkadaşlara...
Dün aksan sırtım ağrıdı.. burnum akmaya başladı.. boğazım hala çok kötü..
Halsizim.. Oğluma mı kendime mı bakayım bilemiyorum..
Ayrıca da
Aklımızda şüphe kalmasın diye covit testi verdik bugün ve çok şükür ki negatif cıktı.
Şimdilik beslenme ve bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum. Bakalım..
Ben bu durumdayken bu akşam babam acile kaldırıldı..ve malesef sağ tarafı felç olmus.. Şimdi sebebi araştırılıyor.. ağlamaktan hastalığım daha da arttı lütfen dua edin lutfen
Size çok geçmiş olsun, babanıza da Allah hayırlı şifalar versin en kısa zamanda 🙏Allah yardımcınız olsun güçlü olmaya çalışın,ailenizin size her zamankinden çok ihtiyacı var.

Bizim de öyle işte. Kayinpederim severken çocuğu ben odaya girince çocuğu çeviriyo beni görüp aglamasinmis diye benim için de diyo ki birak onu ne yapacaksın onu o sana lazım değil. Yaz gelsin kaçıp benim koynuma gel beraber uyuyalim yaz gelsin beraber şuraya gidecez buraya gidecez bal yiyecez şunu yiyecez bunu yiyecez çocuğu şap sup öpmeler gitmiş çocuğun yastığına yatmış delirecem en sonunda
Ay delirirdim ben kesin sap sup öpme ne ya🤭🤭 kv bi kac kere kiz mizmizlaninca, ay acmi bırakıyorlar seni ,yemek vermiyolar mi dedi....zaten meme savaslari yasioruz zar zor besliyorum🤦‍♀️dedim anne oyle deme bilinç altina yerleşmesin..anlamaz ki diyo.. kayinpeder de bırakırsınız bize diyor. Bir kac aya kadar. Dedim daha derdini anlatamiyor, hele bi yurusun bakariz dedim. Yok ben galiba o bebeğini gönül rahatlığı ile kimseye bırakamayacak deli annelerdenim🤦‍♀️

Teşekkür ederiz sizin nezdinizde tüm geçmiş olsun yazan arkadaşlara...
Dün aksan sırtım ağrıdı.. burnum akmaya başladı.. boğazım hala çok kötü..
Halsizim.. Oğluma mı kendime mı bakayım bilemiyorum..
Ayrıca da
Aklımızda şüphe kalmasın diye covit testi verdik bugün ve çok şükür ki negatif cıktı.
Şimdilik beslenme ve bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum. Bakalım..
Ben bu durumdayken bu akşam babam acile kaldırıldı..ve malesef sağ tarafı felç olmus.. Şimdi sebebi araştırılıyor.. ağlamaktan hastalığım daha da arttı lütfen dua edin lutfen
Çok geçmiş olsun
Allahım şifa versin inşallah 🙏

Süt ve süt ürünleri diyeti canım, evet zor gerçekten yoğurt süt peynir hepsini çok severim ama mecburen yapıyorum.
Gebelik şekerim vardı hamileyken de diyetteydim peşimi bırakmayacak bu diyet benim 😄
57 kiloya düştüm.Hiç memnun değilim bu durumdan. Yemek ve özellikle tatlı beni de çok mutlu eder 😍

Sanırım ben de yaptırmayacağım inşallah pişman olmayız Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Amin canım 🙏
Güzel düşünelim bence 😊
Allah hiçbir kararımız için pişman ettirmesin🙏

Ay delirirdim ben kesin sap sup öpme ne ya🤭🤭 kv bi kac kere kiz mizmizlaninca, ay acmi bırakıyorlar seni ,yemek vermiyolar mi dedi....zaten meme savaslari yasioruz zar zor besliyorum🤦‍♀️dedim anne oyle deme bilinç altina yerleşmesin..anlamaz ki diyo.. kayinpeder de bırakırsınız bize diyor. Bir kac aya kadar. Dedim daha derdini anlatamiyor, hele bi yurusun bakariz dedim. Yok ben galiba o bebeğini gönül rahatlığı ile kimseye bırakamayacak deli annelerdenim🤦‍♀️
Yaa benimle yat bizde kal en deli olduğum konular. Kızım daha sütten kesilmeden gel benimle yat sen demeler başlamıştı. Ama kızım hiç yatmadı bende hiç teklif etmedim. Galiba bende o deli annelerdenim 🤣

Kızlar günaydın. Doktorumuz covid olmuş sanırım. Götüremedim kızımı 3.ay kontrolüne ve rota aşısına. Rotayı şimdi evde yaptım. Ateş yaptı mı sizlerde? Calpolü dolaptan çıkardım bekliyorum. Ateş yaptıysa calpol mü verdiniz?

Kızlar bebeğim geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Sonra sabah 5,6,7,8,9 böyle gidiyor 🤦🏻‍♀️ Saat başı ayakta atak haftasında olduğu için mi böyle yoksa karnı mı aç kalıyo bilmiyorum ki. Başından beri de böyle aslında sabah saatlerinde saat başı uyanıyor. Var mı benim gibi bi durum da olan çözüm bulan??

Kızlar günaydın. Doktorumuz covid olmuş sanırım. Götüremedim kızımı 3.ay kontrolüne ve rota aşısına. Rotayı şimdi evde yaptım. Ateş yaptı mı sizlerde? Calpolü dolaptan çıkardım bekliyorum. Ateş yaptıysa calpol mü verdiniz?
Biz de ateş olmadı cnm

Günaydın herkese . Herkese güzel günler dilerim. 4 aylık oldu bebeğim .sütüm olmadığı için mama ile besliyorum , iştahı güzeldi ama 3 gündür biberonu zor alıyor 60 cc den sonra . Ateş yok, keyfi yerinde büyüme atağı. Mı acaba

Günaydın canım rota ateş yapmıyor hafif bir ishal yapabiliyor, benim kızım ishal olmuştu, birazda uyku hali vardı.

Daha dün doktorumuz söyledi ilk aylarda 1 kilo ya da 900 gram alması beklenirken 4 aydan sonra 500-600 gram yeterli dedi diğer doktorumuz da bundan sonra bu kadar kilo almayacak demişti Biz de şaşırmış tık bu şekilde kilo alırsa dev gibi olur demişti galiba haklı şimdiden kollarım yoruluyor taşırken
Hahhaa benimde kollarım ağrıyor 7600 geliyor kıyafetli

Bizde de üfürüm var cnm. Doğduğu zaman kontrol eden dr söylemişti. Çok üzüldük , prof a götürdük çocuk.kardiyolojiye o muayene etti çok küçük bir delikmis. Insallah hepimizinki iyileşir kapanır delikler. Bi de 1 yaşta kontrol dedi. Sünnet için sorun mu oluyor üfürüm olunca ?
Bizim Çoçuk doktoruna sünnet olayını ne yapalım diye sorunca siz onu bir Çoçuk kardıuolojı drnuzla konuşun dedi kalp doktorumuz her 2 yöntemle sünnete onay verdi ama daha kolay olur diye klipsliyi tavsiye etti 5 ayda üroloji dr u ile görüşücez geleneksel ve lokal anestezi ile istiyoruz biz tabi o dönemde tekrar kalp doktorumuzdan izin alıcaz Bu arada bizi 3. Ayda gördü şimdi 9. Ayda istiyor

İkimizin kafası da böyle değil. Abisininde bir ara böyleydi sonrasında az da olsa düzeldi şimdi 25 aylık çok farkedilmiyor. Yuvarlak kafası.

aynen dediğiniz gibi daha çok küçükler büyüyecekler kafaları da vücutları da çok değişecek ☺️

Ben de öyleyim sanirsam

Canım rota hiç ateş yapmadı bizde. Ama menenjit yapmıştı. 5li karma da yapabilir demişti ebe bu ay 5li karma da yaptı. Calpol verdim ikisinde de düştü. 😘

Kızlar bebeğim geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Sonra sabah 5,6,7,8,9 böyle gidiyor 🤦🏻‍♀️ Saat başı ayakta atak haftasında olduğu için mi böyle yoksa karnı mı aç kalıyo bilmiyorum ki. Başından beri de böyle aslında sabah saatlerinde saat başı uyanıyor. Var mı benim gibi bi durum da olan çözüm bulan??
Canım ataktandır diye düşünüyorum bu 4 ay atağı bizi de baya etkiledi uyku konusunda. Gece uyutana kadar saat 2 oluyo sonra ilk uykusunu 3 saat uyuyo sonra hep 2 saatte bir saatte bir kalkıyor. Çok yorgunum bu yüzden 1-2 haftadır. 😘

Oğlum 1 ayda 450 gram almış emiyo olmasına rağmen tam da emmesi düzeldi demiştim neden böyle oldu ya😔 boyu 4 cm uzamış
Kaç aylık oldu?Boyu kaç cm? Benim oğlum prematüre 8 aylik doğdu. Küçük olduğu için kilo alimi hizli oldu iştahli da bir bebek arayi kapatti ama boyu biraz ortalamanın altinda. Ablası hep önde giderdi boy konusunda. Erken doğum etkiledi sanırım🤔

Back