• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım sivilce gibi küçük mü yoksa komple göğüs ucunda mı oldu? İkisi farklı rahatsızlık çünkü hangisi? 😘

Canım bana da 1 saat dedi yani 3 saatte beslemem gerek ben de imkanı yok yaratamıyorum o boşluğu valla nasıl olacak bilmiyorum ya
Sadece göğüs ucumda. Süt çıkan yerde süt donmuş kalmş gibi duruyor.geniş değil küçük

Sadece göğüs ucumda. Süt çıkan yerde süt donmuş kalmş gibi duruyor.geniş değil küçük
Canım süt kabarcığı olmuş muhtemelen benim de oldu geçenlerde çıkardım ben. İnternete yaz bak süt kabarcığı diye aynısı mı? Sağ göğsümde olmuştu ama geçti o kendi kendine acımadan. Sonra sol göğsümde oldu o acı veriyordu emerken falan ya da dokununca. Ben kendim çıkardım onu burda arkadaşlar sıcak suda beklet masaj yap falan dediler de yaptım çıkardım. 😘 bir bak bakalım netten süt kabarcığı mı 😘

Sağlığı yerinde olsun canım. Genler en önemli faktör. Benim kızım da 3540 doğdu ve 1 yaşında 9,5 civarıydı şimdi 6 yaşında 24 kilo boyu da uzun. Bende bizim genlerimize bağlıyorum boylu olmasını
Maşallah çok normal yasina göre. Ben geçmişte zayıf olan akrabalar hakkında olumsuz yorum yapardım Allah başıma verdi sanırım 🤣

Canım süt kabarcığı olmuş muhtemelen benim de oldu geçenlerde çıkardım ben. İnternete yaz bak süt kabarcığı diye aynısı mı? Sağ göğsümde olmuştu ama geçti o kendi kendine acımadan. Sonra sol göğsümde oldu o acı veriyordu emerken falan ya da dokununca. Ben kendim çıkardım onu burda arkadaşlar sıcak suda beklet masaj yap falan dediler de yaptım çıkardım. 😘 bir bak bakalım netten süt kabarcığı mı 😘
Yok cnm baktım da benmki kabarcık değil. Dediğim gibi süt donmuş gibi duruyor benmkinde kabarcık fln yok

Arkadaşlar kızımın hala anlık ve kulaklarındaki tüyler gitmedi. Sizinkiler gitti mi? Merak ettim. Bunlar ne zaman gidecek korkuyorum. Ya bu kulaklarındaki simsiyah tüyler ve alnındaki tüyler geç ne olacak kızım? 4 ayına girdi.
Merhaba benim Oğlum da da var. 2 aylık bizimki. Tüyler çok siyah deil ama yine de dikkatimi çekiyor benim de... saçları da ilk basta döküldü şimdi yenisi çıkıyor

Bizim de mukuslu ve tahlilde gizli kan çıktı.
10 gündür diyet yapıyorum mukus hala devam ediyor.
Ben de alerji varsa diye ikilemde kaldım biraz da.

Sağol canım 😊

Bizim ebemiz de aile hekimimiz de kendi çocuklarına yaptırmamışlar.
İnsanın kafası karışıyor böyle olunca.

İlk gittiğimiz doktor ishalken bile yapacaktı ondan başka doktora gittim.
İkinci gittiğim doktor son zamanlarda 10 çocuktan birine çok yan etki yaptığını söyledi.
Alerji kesin değil ama mukuslu ve gizli kan varmış büyük ihtimal alerji yani o yüzden kararsız kaldım.
Ben de bu konuda kararsizim. Aynı sizin gibi diyetteyim. Kakada mukus ve kan vardı diyet ile geçti. Şimdi asi zamanı geldi çattı. Napicam bilmiyorum.

Bizde de üfürüm bar 3 aylıkken gittiğimizde kalp Dr ü izin verdi sünnete ama klipsli olana izin verdi ben araştırdım geleneksel yöntem istiyoruz eşimle tekrar konulup izin almamız lazım ben dönmeye başlamadan bitsin istiyorum sünnet işi sizin Dr ne dedi
Bizde de üfürüm var cnm. Doğduğu zaman kontrol eden dr söylemişti. Çok üzüldük , prof a götürdük çocuk.kardiyolojiye o muayene etti çok küçük bir delikmis. Insallah hepimizinki iyileşir kapanır delikler. Bi de 1 yaşta kontrol dedi. Sünnet için sorun mu oluyor üfürüm olunca ?

Ben de bu konuda kararsizim. Aynı sizin gibi diyetteyim. Kakada mukus ve kan vardı diyet ile geçti. Şimdi asi zamanı geldi çattı. Napicam bilmiyorum.
Mukus ne kadar sürede geçti peki ?
Benim 9. Günüm diyette hala mukus geçmedi.

Kızlar geçen gün kızımın kafa düz kaldı diye resim göndermiştim. Çok belli olmuyordu. Şimdi ayakta iki taraftanda çektim. Çok mu düz ne yapabilirim bir fikir verseniz
Canım daha çok genetik faktörle alakalı diye düşünüyorum. Anne baba olarak sizin başınız nasıl ? Bence kötü durmuyor hem kız çocuğu saçı da uzayacak. Ayrıca çok tatlı maşallah 🧿

Bizim de mukuslu ve tahlilde gizli kan çıktı.
10 gündür diyet yapıyorum mukus hala devam ediyor.
Ben de alerji varsa diye ikilemde kaldım biraz da.

Sağol canım 😊

Bizim ebemiz de aile hekimimiz de kendi çocuklarına yaptırmamışlar.
İnsanın kafası karışıyor böyle olunca.

İlk gittiğimiz doktor ishalken bile yapacaktı ondan başka doktora gittim.
İkinci gittiğim doktor son zamanlarda 10 çocuktan birine çok yan etki yaptığını söyledi.
Alerji kesin değil ama mukuslu ve gizli kan varmış büyük ihtimal alerji yani o yüzden kararsız kaldım.
Gerçekten kafa karıştıran bir konu. Büyük kızımda yaptırdık ama hiç bir çeşit ishal olmadı. Tabii aşı ile alakası yok o sadece rotadan koruyor. Ama benim de alerji şühem var sanırım yaptırmayacağım. Tek bir doğru yok doktorlar bile hemfikir değil

annemherseyim annemherseyim ya yerim ben onu maşallah pek tatlı 🥰 son paylaştığın fotoğraflarına baktım da ben çok fazla düzlük göremedim ki okuduklarıma göre belli bir kafa yapısı varmış ileride oturuyormuş. Söylediğim gibi benim oğlumun da sol tarafı düzleşti dışarıdan belli olmuyor ama elimle çok net farkediyorum. Üçgen yastıklar var bilmiyorum işe yarar mı ben bi ara almayı düşünmüştüm ama kararsızım hala çünkü benim oğlum sağına yatırınca uyanıyor o yastıktan alırsam uyuyamama ihtimali var. BC3B229E-6424-4350-B8E5-587396434C8E.jpeg

Çok geçmiş olsun annesi sizede miniğe de :KK43: şimdi nasılsınız
Teşekkür ederiz sizin nezdinizde tüm geçmiş olsun yazan arkadaşlara...
Dün aksan sırtım ağrıdı.. burnum akmaya başladı.. boğazım hala çok kötü..
Halsizim.. Oğluma mı kendime mı bakayım bilemiyorum..
Ayrıca da
Aklımızda şüphe kalmasın diye covit testi verdik bugün ve çok şükür ki negatif cıktı.
Şimdilik beslenme ve bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum. Bakalım..
Ben bu durumdayken bu akşam babam acile kaldırıldı..ve malesef sağ tarafı felç olmus.. Şimdi sebebi araştırılıyor.. ağlamaktan hastalığım daha da arttı lütfen dua edin lutfen

Mukus ne kadar sürede geçti peki ?

Ne diyeti yapıyorsun canım ? Ben 4 gün süt ürünü tüketmedim çok zor geldi. Kahvaştıda peynir tereyağ yemediğimde mutsuz oluyorum resmen 🙈
Süt ve süt ürünleri diyeti canım, evet zor gerçekten yoğurt süt peynir hepsini çok severim ama mecburen yapıyorum.
Gebelik şekerim vardı hamileyken de diyetteydim peşimi bırakmayacak bu diyet benim 😄
57 kiloya düştüm.Hiç memnun değilim bu durumdan. Yemek ve özellikle tatlı beni de çok mutlu eder 😍
Gerçekten kafa karıştıran bir konu. Büyük kızımda yaptırdık ama hiç bir çeşit ishal olmadı. Tabii aşı ile alakası yok o sadece rotadan koruyor. Ama benim de alerji şühem var sanırım yaptırmayacağım. Tek bir doğru yok doktorlar bile hemfikir değil
Sanırım ben de yaptırmayacağım inşallah pişman olmayız Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.

Yok cnm baktım da benmki kabarcık değil. Dediğim gibi süt donmuş gibi duruyor benmkinde kabarcık fln yok
Canım bir de vazospazm diye bir şey var onda da meme ucu donmuş gibi duruyor bir de onu araştır. 😘 annesütüdoktoru var instagramda onda çok güzel anlatıyor göğüs ucu problemlerini ve daha bir çok şeyi. Geçen burdan bir arkadaş söylemişti sağolsun.
Ayrıca da
Aklımızda şüphe kalmasın diye covit testi verdik bugün ve çok şükür ki negatif cıktı.
Ben bu durumdayken bu akşam babam acile kaldırıldı..ve malesef sağ tarafı felç olmus.. Şimdi sebebi araştırılıyor.. ağlamaktan hastalığım daha da arttı lütfen dua edin lutfen
Çok geçmiş olsun kuzum kıyamam inşallah en kısa zamanda sebebini bulup çaresini bulurlar.. Kıyamam kuzum ya biliyorum çok çok zor ama evladın için ayakta kalman gerek dikkat et kendine lütfen..

Canım bir de vazospazm diye bir şey var onda da meme ucu donmuş gibi duruyor bir de onu araştır. 😘 annesütüdoktoru var instagramda onda çok güzel anlatıyor göğüs ucu problemlerini ve daha bir çok şeyi. Geçen burdan bir arkadaş söylemişti sağolsun.
Ayrıca da
Çok geçmiş olsun kuzum kıyamam inşallah en kısa zamanda sebebini bulup çaresini bulurlar.. Kıyamam kuzum ya biliyorum çok çok zor ama evladın için ayakta kalman gerek dikkat et kendine lütfen..

Ayrıca da
Allah acil sifalar versin🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Back