• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
4.ay kontrolü olduk bugün. Başka doktora gittik. Kızımda kaka problemi vardı. Anüs darmış biraz. Ama düzelirmiş zamanla. Gündüz uyumama sebebini de hamilelikten kalma alışkanlık olabileceğini söyledi. Haklı ben hiç uyuyamam gündüz uyumadım da hamileyken 😆😆 1 yaşına kadar bebekler alışkanlık devam ettirirmiş. Bu arada 6500 kg 68 cm olmuş kızın. Bizden haberler böyle 😊😊

4.ay kontrolü olduk bugün. Başka doktora gittik. Kızımda kaka problemi vardı. Anüs darmış biraz. Ama düzelirmiş zamanla. Gündüz uyumama sebebini de hamilelikten kalma alışkanlık olabileceğini söyledi. Haklı ben hiç uyuyamam gündüz uyumadım da hamileyken 😆😆 1 yaşına kadar bebekler alışkanlık devam ettirirmiş. Bu arada 6500 kg 68 cm olmuş kızın. Bizden haberler böyle 😊😊
Hey maşallah kuzum bebişe güzel haberlerle gelmene çok sevindim 😘😍 kaç kg almış bir ayda kuzum merak ettim 😘

600 gr almış. 5900dü geçen ay. Normal dedi iyi dedi. Ben de yemiyor diye üzülüyorum da. Benimki çok mıy mıy yemek istemiyor çok 😆😆
Kuzum benimki sürekli emdiği halde 600 gr almış emme isteği çok Benimkinin de. Demekki böyle alacaklar kuzum iyiymiş 600 gr almaları da bende az almış diye üzülüyordum aslında ama normal demekki 😊😘

Canım bu güzel süt artırıyor gemde bağışıklığı güçlendiriyor kızımda kullandım faydasını gördüm oğlanda şimdi kullanmıyutum çünkü tel göğüs alıyor diğerini sağıyorum eğer alırsam sütüm artar boşaltamazsam mastit olurum diye içmiyorum tavsiye ederim
Tamamdır deniycem canım teşekkürler 👍🏻

Bugün 3 aylık kontrolü vardı oğlumun 500 gr almış çok üzüldüm sağlık ocagindakin ebe evet az almış ama persentil in aşağısında değil emiyor emmesi Güzelse sıkıntı yok dedi ama gel bana anlat hiç özele dr goturmedim bi randevu alip gideyimmi yada evde nasıl bi yol izleyim kızlar

Ya bunlar niye böyle....
Bu aksam bende kaynana krizi yaşıyorum...
Biran evvel gitse diye bakıyorum düzenimi bozmadan.
Neymiş o gelmis cocuk gülmeye başlamış konuşmaya baslqmis falan filan... diyorum zaten yapıyordu o. İlk geldiğimde yapmamıştı e seni yabancıdı da ondan diyorum halen bir cevaplar...Her aksam uyku saati asagi yukarı bellidir biraz mizikladi e qrtik buyudu uyumaz diyor. Direk etiketi yapıştırıyor la havle..
Benim çocuğum en iyi ben bilirim sen ne diye saçmalarsın ki...
Bizim de öyle işte. Kayinpederim severken çocuğu ben odaya girince çocuğu çeviriyo beni görüp aglamasinmis diye benim için de diyo ki birak onu ne yapacaksın onu o sana lazım değil. Yaz gelsin kaçıp benim koynuma gel beraber uyuyalim yaz gelsin beraber şuraya gidecez buraya gidecez bal yiyecez şunu yiyecez bunu yiyecez çocuğu şap sup öpmeler gitmiş çocuğun yastığına yatmış delirecem en sonunda

Kızlar, bebeğinde kusma problemi olup da düzelen var mı?
Bizim eskiye göre daha iyi kusmalarimiz, günde 3-4 kez çamaşır değisiyorduk ya kusuyordu ya bezini alırken çiş yapıyordu. 2 haftadir azaldi baya ikisi de. 3 ayimiz geçen hafta doldu gazdanmiş sanırım kusmalar. Şimdi gaz çıkarırken az kusuyor bazen öyle aşiri kusmasi yok. Mendil kirleniyor en fazla üzerine pek gelmiyor. 2 saat arayla emzirmeye çalışıyorum gündüz çok sık vermiyorum belki o da etkili olmuştur

Bebeğimin topuk kanında kah adli hormonu yüksek çıkmıştı fakültede çocuk endokrinoloji bölümüne göturup tahlil veriyorduk normale dönecek mi diye. Bu ay çok şükür normale döndü değerimiz artık üzerimden bir yük kalktı resmen😊 ömür boyu kortizon kullanmak zorunda kalacaktı bu hastaliği taşiyor olsa. Ne çok üzüldüm lohusa halimle buna ama çok şükür geride kaldı hepsi🥰🥰

Arkadaşlar kızımın hala anlık ve kulaklarındaki tüyler gitmedi. Sizinkiler gitti mi? Merak ettim. Bunlar ne zaman gidecek korkuyorum. Ya bu kulaklarındaki simsiyah tüyler ve alnındaki tüyler geç ne olacak kızım? 4 ayına girdi.

Kızlar geçen gün kızımın kafa düz kaldı diye resim göndermiştim. Çok belli olmuyordu. Şimdi ayakta iki taraftanda çektim. Çok mu düz ne yapabilirim bir fikir verseniz

Eklentiler

• 14662D2F-D23D-4E1D-A8BD-1CC3CC70D99A.jpeg
    14662D2F-D23D-4E1D-A8BD-1CC3CC70D99A.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 196ED9B5-8B2A-44EB-980D-CA6A6ADA8DC2.jpeg
    196ED9B5-8B2A-44EB-980D-CA6A6ADA8DC2.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar kızımın hala anlık ve kulaklarındaki tüyler gitmedi. Sizinkiler gitti mi? Merak ettim. Bunlar ne zaman gidecek korkuyorum. Ya bu kulaklarındaki simsiyah tüyler ve alnındaki tüyler geç ne olacak kızım? 4 ayına girdi.
Bizim kiz da 3,5 aylik oldu, dokulmedi daha

Ben yaptırmadım canım bizim dr da alerjiden süphleniyor mukuslu sulu kakamiz var.rota asısıda alerjisi olanlara önerilmiyor diyorlar
Bizim de mukuslu ve tahlilde gizli kan çıktı.
10 gündür diyet yapıyorum mukus hala devam ediyor.
Ben de alerji varsa diye ikilemde kaldım biraz da.
Çok geçmiş olsun canım ben yaptırdım. 😘
Sağol canım 😊
Ben de yaptırmadım ilk çocuğum da olmamişti bu aşiyi 3 yaşında baya ağır ishal geçirdi ama rota değildi enfeksiyon kapmişti okulda. Her türlü ishalde etkili olan bir aşı değil sadece bir türü için koruyuculuğu varmış geçirse bile hafif geçiriyormuş ama kim bilir kaç türlüsü var bu ishalin.sağlik ocağındaki ebeye sorduk yaptırmadım kendi çocuğuma deyince eşim de yaptırmak istemedi. Herkes aşılar ile ilgili farklı bir şey söylüyor zaten özellikle alerjiyi tetikleme noktasında ben de ikilemdeyim
Bizim ebemiz de aile hekimimiz de kendi çocuklarına yaptırmamışlar.
İnsanın kafası karışıyor böyle olunca.
Bizim de ctesi son gün hala kararsızım. Doktor ne dedi peki ? Alerji durumunda önermiyorlar. Benim de şüphelerim var
İlk gittiğimiz doktor ishalken bile yapacaktı ondan başka doktora gittim.
İkinci gittiğim doktor son zamanlarda 10 çocuktan birine çok yan etki yaptığını söyledi.
Alerji kesin değil ama mukuslu ve gizli kan varmış büyük ihtimal alerji yani o yüzden kararsız kaldım.

Bizim eskiye göre daha iyi kusmalarimiz, günde 3-4 kez çamaşır değisiyorduk ya kusuyordu ya bezini alırken çiş yapıyordu. 2 haftadir azaldi baya ikisi de. 3 ayimiz geçen hafta doldu gazdanmiş sanırım kusmalar. Şimdi gaz çıkarırken az kusuyor bazen öyle aşiri kusmasi yok. Mendil kirleniyor en fazla üzerine pek gelmiyor. 2 saat arayla emzirmeye çalışıyorum gündüz çok sık vermiyorum belki o da etkili olmuştur
İnşallah bizimki de tez vakitte geçer canım. Sözlerin umut oldu bana, o kadar moralim bozuluyor ki. Kaç mendil, kaç kıyafet değiştiriyoruz sayamıyorum. Çok üzülüyorum.😢

Kızlar geçen gün kızımın kafa düz kaldı diye resim göndermiştim. Çok belli olmuyordu. Şimdi ayakta iki taraftanda çektim. Çok mu düz ne yapabilirim bir fikir verseniz
Ben aşırı çok duzluk görmedim bundan sonra dikkatli yatirarak durumu toparlarsin

Canım bence düzlük yok hala yok diyorum bak. Benim kızımın da böyle ki Ela hiç dümdüz yatmaz ya kafasını sağa ya da sola çevirir. 😘 sıkıntı yok bence rahat ol. İstersen başka yastık al. Ben hep reflü yatağında yatırıyorum bir sıkıntı yok şükür. 😘

bence kafası yatmayla şekil almaz . Korkmayın çok da düz durmuyor. Sizin ve eşinizin kafa yapısı nasıl. Bence bu tip şeyler tamamen genetik yatırmayla düzleşmez yada tam tersi olmaz.

bence kafası yatmayla şekil almaz . Korkmayın çok da düz durmuyor. Sizin ve eşinizin kafa yapısı nasıl. Bence bu tip şeyler tamamen genetik yatırmayla düzleşmez yada tam tersi olmaz
İkimizin kafası da böyle değil. Abisininde bir ara böyleydi sonrasında az da olsa düzeldi şimdi 25 aylık çok farkedilmiyor. Yuvarlak kafası.

Back