2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Folik asite gitmeden başlasana canım, ilk hamilelikte ne kullandiysan. Ben de üşüyorum cidden ya
Dun gittigimde doktor vermedi bana folik asit hamilelikten once 2 3 ay kullanmistim ondan sanirim.

Benim ilk kontrolüm de doktor verdi folik asit başladım ben 2 hafta olcak iciyorum. Kaşık agrilarim başladı yine ya

bende kocaelinde yaşıyorum
dr 10 gün gel dedi 5+6 ya denk geliyor kalp atış duyulmazsa tekrar çağıracak.zaten dr lar kalp atışı duyulması için mutlaka gelin diyorlar ondan sonra onlarda sık sık çağırmazlar diye düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz hepimiz için

Folik asite gitmeden başlasana canım, ilk hamilelikte ne kullandiysan. Ben de üşüyorum cidden ya
hıc hatırlamıyorum cnm hangısını kullandıgımı sen kendın mı aldın hangı marka ozelden yazabılır mısın

merhaba arkadaşlar, adetime iki gün var ama aslında yumurtlama takibime göre(ovülasyon testleri) bugün adet olmam gerekiyordu. bir kaç gün önce lekelenme başladı ama durdu ve tuhaftı normal adet gibi değildi. ben de evdeki gebelik testini uyguladım laboquick marka. çift çizgi çıktı sizce ihtimal nedir? cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• DABDD331-57B8-4DCF-9592-5C75B59D1FC4.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 50
Bence hamilesin canim Bu testlerden bende cok yaptım ilk gebeligimde benim ikinci çizgim çok silik çıkmıştı. Hamile olmasaydın kesinlikle 2. Çizgi çıkmazdı. Gelen kanama da yerleşme kanaması olabilir. Ilk gebeligimde benimde olmuştu. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum bunda olmadı yerleşme kanaması

Benim çizgimden daha net ben 3 gun gecmesine ragmen cok silik cikmisti , tebrikler

merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti

10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala

hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz

Benim çizgimden daha net ben 3 gun gecmesine ragmen cok silik cikmisti , tebrikler
işte günüm geçmemesine rağmen bu kadar koyu çıkması biraz tuhaf geldi, karantinadan dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum bakalım iki gün sınra tekrarlarım yine. bu arada sizinki de hayırlı olsun

peki erken olmasına rağöen bu kadar koyu çıkması tuhaf değil mi? yoksa ben mi kuruyorum kafamda

peki erken olmasına rağöen bu kadar koyu çıkması tuhaf değil mi? yoksa ben mi kuruyorum kafamda
Olabilir canim erken döllenme vs tam bilemiyorum ben 7 kez test yaptım her ay 2. Çizgi silik bile çıkmıyordu. Gebe oldugumu da adet olmam gerekn günün sabahında yaptım. Silik çıkmıştı şükür hamileydim. Bence sende hamilesin

teşekkür ederim, en iyisi kandaki sonuç sanırım. heber vereceğim

teşekkür ederim, en iyisi kandaki sonuç sanırım. heber vereceğim
Hamilesin canim negatif yanlış çıkabiliyor ama pozitif çift çizgi herzaman doğrudur test vücutta sdce hamilelerde olan hormonu görüyor çünkü hamile olmasan vücudunda o hormon bulunmazdi

Hamilesin canim negatif yanlış çıkabiliyor ama pozitif çift çizgi herzaman doğrudur test vücutta sdce hamilelerde olan hormonu görüyor çünkü hamile olmasan vücudunda o hormon bulunmazdi
ah inşallah bakalım ikinci çocuk bir kaç aydır deniyorduk inşallah eğer hayırlıysa olsun Allah ım isteyen herkese nasip etsin

Teste göre hamilesiniz hemde maşallah koyu çıkmış benim adetten 4 gün sonra yaptığım da bile bu kadar değildi hayırlı olsun testi tekrarlarsaniz daha emin olursunuz ama bemce hamilesiniz

Teste göre hamilesiniz hemde maşallah koyu çıkmış benim adetten 4 gün sonra yaptığım da bile bu kadar değildi hayırlı olsun testi tekrarlarsaniz daha emin olursunuz ama bemce hamilesiniz
teşekkür ederim ama ümitlenmek istemiyorum, belki de laboquick markasından kaynaklanıyordur, yorumları okudum hep erkenden gösterebiliyor denmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…