2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben. Gitmedim henüz önümüzdeki Çarşamba gidicem yani benim hesabıma göre 6.hafta ins herseyi oluşmuştur
Insallah oluşmuştur canim.beni çağırdığı tarih de 1 hafta sonra 5+5 olunca belki kese görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedim

Inşallah güzel haberlerle gelirsiniz kalp atışı da duyulabilir

Ben tam 7. Haftaya girdiğim gün gitmeyi düşünüyorum yani 16 nisanda. Hem çok ultrosana soknamış olurum diyorum hemde hastaneler bu ara çok riskli
Evet hepimiz çok endişeliyiz gerçekten o konuda 1 sefer gitmek bana da mantıklı geliyor ama 3kimyasal olunca endiseliyim

Evet hepimiz çok endişeliyiz gerçekten o konuda 1 sefer gitmek bana da mantıklı geliyor ama 3kimyasal olunca endiseliyim
Biraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririz

Insallah oluşmuştur canim.beni çağırdığı tarih de 1 hafta sonra 5+5 olunca belki kese görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedim
Bakalim bende de geç döllenme var gibi me geliyor çünkü HCG değerlerim çok yüksek değildi bata göre ins duyulur Mayıs'a kadar kontrole gitmeyiz

Bizim keyfi gitmeme durumumuz var ya dogunu gelenler onlarin secme sansi yok

Bakalim bende de geç döllenme var gibi me geliyor çünkü HCG değerlerim çok yüksek değildi bata göre ins duyulur Mayıs'a kadar kontrole gitmeyiz
Olabilir geç döllenme inşallah duyulur rahatça doktora gidememek kotu oluyor malesef

Biraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririz
Evet en azindan kalp atışlarını duysak biraz rahatlasak inşallah kısa sürede biter bu virüs

Ayni fikirdeyim kizlar bende sık sık gitmeme taraftarıyım en azindan sağlıklı gebelik olduğunu öğreneyim kalp atışını duyayım daha bi süre gitmem inşallah. Çok endişeliyim kocaelide yaşıyorum sanki sağım solum hep virüs doluAllah doğum yapacakların yardımcısı olsun

ılk kadın dogum randevumu aldım hanmlar 7 nisanda gıdıcem bat 27 mart bakalım susam tanem nasılmıs ıns gorururz

Son düzenleme:
ılk kadın dogum randevumu aldım hanmlar 7 nisanda gıdıcem bat 27 subattı bakalım susam tanem nasılmıs ıns gorururz
Senin bebisin 7 haftalik olmasi imkansiz canim bat mi sat mi 27 subat

Senin bebisin 7 haftalik olmasi imkansiz canim bat mi sat mi 27 subat
yok canm 7 haftalık degıl 5+? gunlk olucak yanı 6.haftada gıbı gorunur dıye düşünüyorum , folık asıt veya vıtamın baslamam gerek kanım dusuk ve bır kac gundur hıc ısınmıyorum ,,,,,,yenı farekttım canm bat 27 mart :)

Tammda canim beklenen adet tarihi 27 subat diyosun son adetin 27 subat degilmi

Yazdigina gore en son ocakta adet olmuşsun gibi oluyor buda en az 2 aylik yapar bebisini

Tamm canim oldu simdi 3 gun var aramizda benimde 24 subatti son adetim ama dongum 30 31 gun suruyor

Folik asite gitmeden başlasana canım, ilk hamilelikte ne kullandiysan. Ben de üşüyorum cidden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…