- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
Insallah oluşmuştur canim.beni çağırdığı tarih de 1 hafta sonra 5+5 olunca belki kese görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedimCanım ben. Gitmedim henüz önümüzdeki Çarşamba gidicem yani benim hesabıma göre 6.hafta ins herseyi oluşmuştur
Inşallah güzel haberlerle gelirsiniz kalp atışı da duyulabilirBen öğrenir Öğrenmez özel hastaneye gitmiştim kendimi koruyarak zaten cok boştu poliklinik. Şimdi tekrar pazartesi gidicem geç döllenme olduğu için kaçıncı haftada olduğumu belirliyemedik kese görünmemisti geçen cuma değil ondan önceki cuma gitmiştim beta hcg 216 çıkmıştı pazartesi randevum var beta hcg ve kese görülecekmi çok merak ediyorum
Evet hepimiz çok endişeliyiz gerçekten o konuda 1 sefer gitmek bana da mantıklı geliyor ama 3kimyasal olunca endiseliyimBen tam 7. Haftaya girdiğim gün gitmeyi düşünüyorum yani 16 nisanda. Hem çok ultrosana soknamış olurum diyorum hemde hastaneler bu ara çok riskli
Kese görünebilir canmKızlar 5. Haftada kese görünür mü
Biraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririzEvet hepimiz çok endişeliyiz gerçekten o konuda 1 sefer gitmek bana da mantıklı geliyor ama 3kimyasal olunca endiseliyim
Bakalim bende de geç döllenme var gibi me geliyor çünkü HCG değerlerim çok yüksek değildi bata göre ins duyulur Mayıs'a kadar kontrole gitmeyizInsallah oluşmuştur canim.beni çağırdığı tarih de 1 hafta sonra 5+5 olunca belki kese görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedim
Olabilir geç döllenme inşallah duyulur rahatça doktora gidememek kotu oluyor malesefBakalim bende de geç döllenme var gibi me geliyor çünkü HCG değerlerim çok yüksek değildi bata göre ins duyulur Mayıs'a kadar kontrole gitmeyiz
Evet en azindan kalp atışlarını duysak biraz rahatlasak inşallah kısa sürede biter bu virüsBiraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririz
Senin bebisin 7 haftalik olmasi imkansiz canim bat mi sat mi 27 subatılk kadın dogum randevumu aldım hanmlar 7 nisanda gıdıcem bat 27 subattı bakalım susam tanem nasılmıs ıns gorururz
yok canm 7 haftalık degıl 5+? gunlk olucak yanı 6.haftada gıbı gorunur dıye düşünüyorum , folık asıt veya vıtamın baslamam gerek kanım dusuk ve bır kac gundur hıc ısınmıyorum ,,,,,,yenı farekttım canm bat 27 mart :)Senin bebisin 7 haftalik olmasi imkansiz canim bat mi sat mi 27 subat
hayır yalnıs yazmısımYazdigina gore en son ocakta adet olmuşsun gibi oluyor buda en az 2 aylik yapar bebisini
Folik asite gitmeden başlasana canım, ilk hamilelikte ne kullandiysan. Ben de üşüyorum cidden yayok canm 7 haftalık degıl 5+? gunlk olucak yanı 6.haftada gıbı gorunur dıye düşünüyorum , folık asıt veya vıtamın baslamam gerek kanım dusuk ve bır kac gundur hıc ısınmıyorum ,,,,,,yenı farekttım canm bat 27 mart :)