2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben elime alıp piş pişleyip uykuya geri döndürüyorum sürekli. Bu gaz sorunu neredeyse 40. Günde başlar mı bir anda yerle bir oldu Herşey bir günde.
Bende yapıyorum ama uyuyası yoksa ne yaparsam yapayım uyumuyor. 40 günde tavan yaparmış gaz sonra günden güne azalırmış

Ohh ne güzel emzik nimet valla bende emzik tutmuyor diye içinde uzun süre durmaz diye düşünüyorum yoksa hemen alırdım

Kizlar birsey diyecegim 2 gundur ben oğluma ne zinco ne biogaia nede sabsimplex vermedim hic sanki şuana kadar bir sikinti olmadi sadece reflu şurubunu veriyorum

6 ay çok değil mi herkes 3 ayda gecer demişti inşallah o kadar sürmez yoksa sabrımın sınırlarındayim. Benim oğlumda emerken gaz çıkarmaya çalışıyor kızarıyor bayağı ıkınıyor.
Benim kizim o evreyi çok yoğun yaşadi ve yaşatti 4. Aydan sonra azalmaya başlamişti tamamen bitmesi 6 ayi buldu hareketlenmeye başladiklari zaman azalmya başliyor inşallah bu sefer kisa sürer diyorum sizinkiler de benimki de

Sarimsi ilk 1 hafta olur artik beyaz gelmesi gerekir agri falan varmi goguslerinizde bilemedim
Olk

Canım benim hiç öyle anlattıkları gibi sızan akan sütüm olmadı , sezeryan sonrası zaten sütüm gelmedi o zaman elimde elektrikli vardı ,lansinoh manuel aldım ikisi de bı ise yaramadi üstelik çok acitiyordu mochiyi daha sonra aldım ama keşke ilk onu alsaydım. İlk kullanımlarda bebek bir göğsü emerken diğer göğsu pompayla sağman daha etkili binsure öyle kullanırsın daha sonra sağmak istersen sagarsin. Benim sütüm nerdeyse bebeğe yetmiyordu ama artık dolaba süt koyabiliyorum

Ohh ne güzel emzik nimet valla bende emzik tutmuyor diye içinde uzun süre durmaz diye düşünüyorum yoksa hemen alırdım
Benimki de bayadır emzik almıyordu kuzum ara ara denedim 40 günlüğü geçmişti tekrar aldı ama bazı günler yine almıyor, keyfi isterse yani Mesela geçen gün gündüz uykularında emzikle uyuttum bir de yarım kundak yaptım, beşiğinde uyudu bütün gün. Dedim tamam nasıl uyutacağımı çözdüm artık ertesi gün emziği ağzına sokamadım bir günü bir gününü tutmuyor bende kabullendim artık günlük hareket ediyorum

Sarimsi ilk 1 hafta olur artik beyaz gelmesi gerekir agri falan varmi goguslerinizde bilemedim

Olk
Canım benimki beyaz bende normali öyle olur diye biliyorum ama sarı gelmesi yani daha yağlı olması bebeğin kilo alımı için onemliymis onu sormak istedim ama bı çok kişinin beyazmis

Gazli bebek anneleri bi sorum daha olacak sizin de bebekleriniz emerken kizarip bozariyo mu sonra da memeyi birakiyo ağlayip emmek istemiyo iyice memeden soguyacak diye korkuyorum
Benimki öyle, emerken bazen öyle bir ıkınıyor ki süt boğazına kaçıyor. Elleri çok hareketliyse genelde üstte gazı oluyor, kaldırıp çıkarıyorum sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum, alttan gazı varsa sürekli ıkınıyor o sırada karnını ovuyorum. Emmenin sonuna doğru bazen gazını çıkarıyo ama bitmiyor yani. Doktor 4 ay kadar devam eder, gazlı bir bebek dedi ama ben 6 aya adapte ettim kendimi uzun sürer diye düşünüyorum

Pişik yokken noche kullanıyordum. Bi ara mantarlı pişik olunca travazol ve hamezinc kullanmıştım. İyileşmişti 3 gün önce yine böyle oldu. Travazol ve hamezinc sürdüm yine geçirmedi. Dediklerini uygulayacağım teşekkür ederim.

Ya kızlar bana da meme ucu için birsey önerseniz çok acıyor sol memem cihazla sağıyorum 12 saatde bir ucu beyazladı öneriniz bar mu

Kizlar sırtınız agriyor mu ya bel ağrısı mutlaka vardır ama sirtim dogumdan beridir agriyor sanki sezeryan da sırtımın kemiklerini kırdılar dogum sonrasi da yeniden o kemikler birleşmeye çalışıyor

Kizlar sırtınız agriyor mu ya bel ağrısı mutlaka vardır ama sirtim dogumdan beridir agriyor sanki sezeryan da sırtımın kemiklerini kırdılar dogum sonrasi da yeniden o kemikler birleşmeye çalışıyor
Bende de oluyor ama ben emzirme poZisyonuna bağlıyorum hep eğilerek emziriyorum sen de mi öyle

Benimki o anlarinda memeyi resmen düşmani gibi görüyo gormen lazim hareketlerini sonra asla emmek istemiyo aradan uzunca bi zaman gececekki öyle emsin beyfendi kizimin dedigin gibi 6 ay sürdü buraya da yazdim hatta bugün. Bakalim bu sefer rekorumuz ne olacak

Ya kızlar bana da meme ucu için birsey önerseniz çok acıyor sol memem cihazla sağıyorum 12 saatde bir ucu beyazladı öneriniz bar mu
Benim de solu pek emmediğinden sağiyorum ve çok aciyodu ben çözümü sütümde buldum sık sık sütümden sürüyorum ve bi süre açik birakiyorum çok daha iyi durumda şuan. Eğer denemediysen bi de bunu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…