Sağol canım hemen alacağım inşallah nöbetçi eczanede vardırCanım furacin merhem sur. Bizimki de aynıydı. Bir kaç defa sürünce geçti. Bugün alma imkanin varsa al sür canım. Allah'ın izniyle geçer pazartesine kadar.
Bu kadar krem yerine tek bı krem kullan Bepanthol üstesinden gelir yada lipokrem. Onun dışında bence bezi degistir sanırım o lastik kısımlarında sıkıntı var küçük geliyo olabilir ondan pişik olmuş gibi duruyoAy kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Kabuklar soyuluyorsa mantar demişti bana kızımın doktoru. O zaman günde 2 kere dermo trosyd krem, onun dışında kalan zamanlarda mor desitin sürüyordum. Sizde dermo trosyd yerine travozol var. Desitin yerine hametan. Mavi hametan merhem, cildin üstünü kaplayıp hava aldırmaz o, pisik önlemede iyi ama bence gercekten mantar varsa hava aldirmamasi mantarın iyileşmesini zorlaştırır. Ben ilac hiç kullanmiyorum ama iki gün içinde iyileşmesi gereken bir pisigimiz olsaydı sabah akşam ince bir tabaka travozol sürer, geri kalan zamanlarda sarı hametan kullanırdım.Ay kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Bana yollayabilirsiniz.Kızlar az önce bebeğimin altını değiştirirken kakasının mukuslu olduğunu gördüm. Ama kaka içinde mukuslar yok sadece baya yoğunlaşmış balgam gibi gelmiş. Rengi açık sarı ama kokusu çok tuhaf çiğ balık gibi kötü bir kokusu var. İlk defa böyle bişey oldu sebebini anlayamadım. Dün burnu tıkalıydı fizyolojikle açtım ama dışarı çıkaramadı yuttu onlar mı çıktı acaba desem bu kadar çok çıkmış olabilir mi bilemedim. Fotoğrafını çektim ama tiksinen olur diye koymuyorum anlayan varsa özelden gösterebilirim
Evet verıyorCD fotoğraf veriyor mu?
Canim bebekte olan gazin tamami anneden geçmiyomuş hatta etkisi %30lardaymiş bebek gazli bi bebekse yapisi gereği ne kadar dikkat etsen de boşÖyle olunca kilo alımı kafa güzel oluyomus da kafam bir de ona takıldı iyimigerçekten çok zormuş şuan tek sıkıntı gaz o kadar dikkat ediyorum yediğine ictigime zaten gastirtim var ama illaki oluyo anlamadım ben bu işi
Aynen canım herkes bir değil ama işte maalesef herkes düşünemiyor bunu.Insanda biraz dusunce olacak ya küçük bebek var sonuçta evde ancak onunla ilgileniyoruz misafir ağırlayacak ne halimiz var ne vaktimiz. Bidaha kabul etme bence, en güzeli söylemek alınan alınsın. Zor anında kimse olmuyor ortada.
Maşallah canım herkesin anlayışlı olması lazım ama değil maalesef. Benim arkadaşım yazın gelirim bebek görmeye daha çok küçük diye gelmek istemedi. Bi başkası kapıdan içeri girmeden gitti bi geldiğinde bebeğe bisey olur diye. Düşünebilen gayet iyi düşünüyor.
Ben doğumumda ve sonrasında sunu anladim ki insanlar çok bencil ve kendilerini düşünüyorlar. En zor anlarımda yalnız kaldım ve çok iyi bir düzenim vardi uzakta yaşadığım şehirde herseyi bırakıp memlekete geldim anneme kizkardesime yakin olayım diye keşke gelmeseydim. Hem maddi hem manevi pek çok seyimi bıraktım ve şuan aşırı pişmanım. Önceden ilişkimiz daha iyiydi resmen. İnsan ilişkilerini iyi tutacak diye hep fedakarlık yapan taraf olmamalı bence yoksa karşındakiler hep kendilerinin alttan alınmasını, affedilmesini ve el üstünde tutulmasını bekliyor. Annem bana dışarı çıkma komik olursan size gelip bakan da olmaz dedi. Açık açık o durumda bile yalnız kalacağımı anladım. Hee 62 yaşında ben zaten gel demem ama bisey olsa el kadar bebeğim çaresiz kalır.
Bende güya aralık annesi olacaktım Kasım 17 de çıktı geldi benim kızımBiz de işte daha bir aaylık olduk aralıgın son annelerındenımmasallah bizim daha cok yolumjz var @beti8892
Ben her gün biraz yatırıyorum gerçekten iyi geliyor gazına da kakasına da. Daha rahat yapıyor.Kizlar bebekleri yuz ustu yatirin hem alttan hem ustten gaz cikartiyorla r yalniz kafalarina dikkat edin yan dönmüş olsun
Canım benim ilk günden sütüm vardı. Ama o ilk süt çok koyu oluyor ve bebek onu çekerken yoruluyor uyuyakalıyor sen doydu zannediyorsun. Hastaneden taburcu olmadan önce de 3. Gün kontrolünde de doktor bana önce bebeği emzirmemi o yorulunca da sağıp sütümü içirmemi söyledi. Yoksa kilo veriyorlar.Bazıları sütüm gelmeyince sağarak sütümü getirdim fln diyince bende doğum öncesi hemen alayım dedim. Bende mamayı hazırladım çantama karşı değilim kesinlikle. Aç kalıp sarılık olmasında. Dediğiniz gibi sütüm olmasa da emzireyim o zmn bende teşekkür ederim.
Lansinoh u çok öven var. Bende doğum sonrası bakım onaö
Evet gaz olduğu zaman kızarıyor ağlamaya başlıyor ben de hemen kaldırıp gazını çıkarıyorum. Gazını çıkarınca devam ediyor emmeye canım.Gazli bebek anneleri bi sorum daha olacak sizin de bebekleriniz emerken kizarip bozariyo mu sonra da memeyi birakiyo ağlayip emmek istemiyo iyice memeden soguyacak diye korkuyorum
verem karma zaturee mi vuruldu? Ucu ayni anda mi oldu acabaKızlar dun 3 tane asi vurulduk her saat başı gece uyandi yine atesimiz çıkmadı cok şükür ama tabi aşının verdiği miz mizlik var dünden beri
Evet ozellikle emme nin sonlarina dogru oyle yapiyor hemen gazini cikartiyorum biraz rahatliyor tekrar hemen veriyorum memeyiGazli bebek anneleri bi sorum daha olacak sizin de bebekleriniz emerken kizarip bozariyo mu sonra da memeyi birakiyo ağlayip emmek istemiyo iyice memeden soguyacak diye korkuyorum
2 ayı geçtik biz Şubat 10 da 3 aylık olucaz inşallahCanım grupta İlk doğum yapanlardansin degilmi. Bebiş kaç aylık oldu.
Canım geçmiş olsun ama çok krem var hangilerini kullandın benimki de pişik olmuştı Dr sarı olan Hametan ve dermotrosid diye bir ilaç vermişti sanırım senin travaZol ile muadil altını açınca pamuk ve suyla siliyordum ve havalandırıyordum hemen kapatma altını biraz açıkta beklet kazalara karşı dikkatli ol fişkiye olabiliyor ıslak mendil kullanmaAy kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Bizde de öyle oldu ateş yok ama huzursuzluk var bir sefer calpol verdim rahatladıKızlar dun 3 tane asi vurulduk her saat başı gece uyandi yine atesimiz çıkmadı cok şükür ama tabi aşının verdiği miz mizlik var dünden beri
Bu arada arkadaşlarda demiş ama bana da bu pişik fazla geldi benimmoğlan sadece kızarmıştı bunda yanlış görmediysem kabartılar varAy kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Aynen bende aynısını yaptımBizde de öyle oldu ateş yok ama huzursuzluk var bir sefer calpol verdim rahatladı
Evet maalesef ayni anda iki bacaktan 1 i koldanverem karma zaturee mi vuruldu? Ucu ayni anda mi oldu acaba
Benim esim eczaneden ozel yag yaptırdı o cok iyi geliyor ayrıca ben foto krem ve desitin kullanıyorum bir de senin yediğin seylerde dokunmuş olabilirAy kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Geçen gün arkadaşim geldi kiziyla oğlum arasinda 20 gün var maşallah bebegin varliğini bile hissetmedik benimki de ortaligi ayağa kaldirdi katila katila ağlamalar 2 dk firsat vermedikizimda tam 6 ay çekmiştim inşallah bu o kadar sürmez. Eğer senin oğlunda kolikse ne yapsan boş canim belli bi aya kadar çekcez doktorun bana dediği tek şey sabretceksiniz başka bi yolu yok
Gazli bebek anneleri bi sorum daha olacak sizin de bebekleriniz emerken kizarip bozariyo mu sonra da memeyi birakiyo ağlayip emmek istemiyo iyice memeden soguyacak diye korkuyorum
Benden kaynaklanan kısım için elimden geleni yapıyorum sanırım böyle sürecek iki ay dahaCanim bebekte olan gazin tamami anneden geçmiyomuş hatta etkisi %30lardaymiş bebek gazli bi bebekse yapisi gereği ne kadar dikkat etsen de boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?