2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde oluyor ama hic onemsememistim bugun kontrolumuz vardi keske sorsaydim

Masallah oncelikle. Eger sadece anne sutu aliyorsa niye obez olsun ki gayet guzel buyumus bebis doktorunuz biraz negatif yaklasmis sanki

Bebeklerinizle goz temasi kuruyor musunuz kuruyorsaniz nasil? Bizimki bugun bir aylik oldu kalca ult falan normal cikti cok sukur doktor goz temasini sordu surekli degil arada kuruyor ama cok takip etmedim doktorfa zamanla artar dedi ama icime kurt dustu

Doktor resmen saçmalamış, ben hem anne sütü hem mama veriyorum 8 aralıkta 2 aylık olacak ama 5.500 gr. 2. Ayda üst sınır 6.600. Emziriyorum bir saat sonra acıkıyor ağlıyor ne yapayım aç mı dursun sırf kilo alacak diye? Bizim doktorumuz ilk 6 ay istediği kadar besle problem değil ve kilo alımı iyi dedi. Mamada içtiği için kilo aliyor farkındayım ama sütüm doyurmaya yetmiyor yapacak bise yok. Bence hiç takma kafana.

Kafa sekline gelince ablam sevgi evlerinde çalışıyor. İstenmeyen bir bebegin annesi hep korse takarak hamileligi geçirmiş. Bebek yuvaya geldiğinde resmen kafası korseden basıkmis birkaç yerden onun bile kafası düzeldi diye ablam yeteri kadar büyüdüğünde. Tabi dönüşümlü yatırmak lazım bende bi sağ bi sol yatiriyorum ama korkma hiç sorun da kalmaz.

Canım her doktor bir değil ama benimki resmen tebrik etti 1 kg üstünde aldığı için emzik kagucuk tarzda deneyebilirsin ben ondan kullanıyorum meme reddi filan olmadı o yüzden . Kafa konusunda gerçekten öyle dikkat edilmesi gerek onun içinde düzleştirici yastıklar mevcut alsan ise yarar belki

Bence kilo alimi iyi hele anne sutu aliyirsa emib ol sonra verir Bizimkinide baslarda hep sag sol yapiyorduk simdi hep tek tarafa donduruyor uyurken surekli nasil degistircez ki

Canim daha 1 ay olmus cok normal 40 tan sonra belirgin sekilde artmaya basliyor tedirgib olma

Canım kilo alımı çok iyi merak etme. Doktor bir cins miş. Dediği lafa bak. İnan kilo alımı çok iyi

Kilo problemine takılmayın nasıl fazla almış dedi ya benim oğlum 2300 doğdu 53 günlük ve 4.350 idi 4 5 gün önce bana doktor 2 ayda alması gereken kiloyu 1 .5 Ayda almış dedi. Hiç de aman aman az emzir bilmem ne obez filan demedi. Gorumcemin 7 aylık oğlu 10 11 kilo. Kiloya takılmayın bence büyümeye yürümeye başlayınca hepsi gider bu sefer de zayıf derler

Kiloya daha çok.refluden dolayi takılıyoruz

Bence kilo alimi iyi hele anne sutu aliyirsa emib ol sonra verir Bizimkinide baslarda hep sag sol yapiyorduk simdi hep tek tarafa donduruyor uyurken surekli nasil degistircez ki
Bende reflu yatağında surekli sola yatiruyordum şimdi artık saga yatırıcam bakalım

canim muskatin bebeklerde norolojik etkileri oluyormus bebegi sarhos gibi yapiyormus arastirdin mi?
Canım o kadar az veriyorum ki o kadar etki etmemesi için ayrıca bebeğim sanırım 40 dan sonra huy degistirdi iki gündür çok nadir uyuyo hiç değilse iki saatte bir uyaniyodu iki gündür yarım saat bile zor uyuyo anlamadım ben bu işi aşırı yorgun oluyorum elim ayağımda resmen uyuşmalar başladı

Evet canım oluyor arada. Pazartesi günü göz muayenesi yapıldı gayet iyi şükür bir problemi yok. Doktor gayet sağlıklı gelişimi dedi. 6. Aya kadar arada kayma şaşılık falan olur onlar problem değil dedi. 6. Aydan sonra dikkat etmek gerekirmiş.

Kizlar bebeginizin kakasi kotu kokuyor mu? Sadece anne sutuyle besleniyor ama buyuk insan kakasindan kotu kokuyor niyeyse kakasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…