Benimde oluyor ama hic onemsememistim bugun kontrolumuz vardi keske sorsaydimKızlar bebeklerinizin gözlerinde arada şaşılık gibi oluyor mu? 6 aya kadar normal diyolar internette araştırdım ama 6 aydan sonra da kalır mı acaba çünkü kızlarımda olmazdı böyle kalça ultrasonu için gittiğimde doktora da sorcam ama sizde de oluyor mu merak ettim
Masallah oncelikle. Eger sadece anne sutu aliyorsa niye obez olsun ki gayet guzel buyumus bebis doktorunuz biraz negatif yaklasmis sankiSelamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
Selamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
Ben her gün vereceğim çok etkisini gördüm gerçektenBu aksam rendeleyip mamasjna karıştırıp verdim inşallah ise yarar
Canım her doktor bir değil ama benimki resmen tebrik etti 1 kg üstünde aldığı için emzik kagucuk tarzda deneyebilirsin ben ondan kullanıyorum meme reddi filan olmadı o yüzden . Kafa konusunda gerçekten öyle dikkat edilmesi gerek onun içinde düzleştirici yastıklar mevcut alsan ise yarar belkiSelamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
canim muskatin bebeklerde norolojik etkileri oluyormus bebegi sarhos gibi yapiyormus arastirdin mi?Ben her gün vereceğim çok etkisini gördüm gerçekten
Bence kilo alimi iyi hele anne sutu aliyirsa emib ol sonra verir Bizimkinide baslarda hep sag sol yapiyorduk simdi hep tek tarafa donduruyor uyurken surekli nasil degistircez kiSelamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
Canim daha 1 ay olmus cok normal 40 tan sonra belirgin sekilde artmaya basliyor tedirgib olmaBebeklerinizle goz temasi kuruyor musunuz kuruyorsaniz nasil? Bizimki bugun bir aylik oldu kalca ult falan normal cikti cok sukur doktor goz temasini sordu surekli degil arada kuruyor ama cok takip etmedim doktorfa zamanla artar dedi ama icime kurt dustu
Canım kilo alımı çok iyi merak etme. Doktor bir cins miş. Dediği lafa bak. İnan kilo alımı çok iyiSelamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
Kilo problemine takılmayın nasıl fazla almış dedi ya benim oğlum 2300 doğdu 53 günlük ve 4.350 idi 4 5 gün önce bana doktor 2 ayda alması gereken kiloyu 1 .5 Ayda almış dedi. Hiç de aman aman az emzir bilmem ne obez filan demedi. Gorumcemin 7 aylık oğlu 10 11 kilo. Kiloya takılmayın bence büyümeye yürümeye başlayınca hepsi gider bu sefer de zayıf derlerSelamlar herkese dr kontrolünden çıktık dedigim gibi 26 sinda 2 aylık olacağız 5kilo400gr olmuşuz dr kilo alımı hala cok dedi 1 kilo alması gerekirken 1kilo150gr olmus dedi böyle devam ederse bu çocuk obez olur dedigaz sancısını ve reflusunu bitirmek için en az 2 saatte bir emzirmelisin dedi ama nasil o saat aralığında ağladığını hastaneyi inlettigini kendisi de duydu mecbur emzige alıştırmalisin dedi ama kac çeşit emzik aldım ağzına almıyor 2 ilac daha verdi biri damla biri fitil ağladığında nasil sustaracagim bilmiyorum birde refluden dolayı sol tarafa yatıyordu kafasi yamulmuş artık saga yatir yoksa cok buyuk hasar bırakır dedi
Kiloya daha çok.refluden dolayi takılıyoruzKilo problemine takılmayın nasıl fazla almış dedi ya benim oğlum 2300 doğdu 53 günlük ve 4.350 idi 4 5 gün önce bana doktor 2 ayda alması gereken kiloyu 1 .5 Ayda almış dedi. Hiç de aman aman az emzir bilmem ne obez filan demedi. Gorumcemin 7 aylık oğlu 10 11 kilo. Kiloya takılmayın bence büyümeye yürümeye başlayınca hepsi gider bu sefer de zayıf derler
Yok canim cok iyi maşallah ama reflusunden dolayi cok diyor canimCanım kilo alımı çok iyi merak etme. Doktor bir cins miş. Dediği lafa bak. İnan kilo alımı çok iyi
Bende reflu yatağında surekli sola yatiruyordum şimdi artık saga yatırıcam bakalımBence kilo alimi iyi hele anne sutu aliyirsa emib ol sonra verir Bizimkinide baslarda hep sag sol yapiyorduk simdi hep tek tarafa donduruyor uyurken surekli nasil degistircez ki
Canım o kadar az veriyorum ki o kadar etki etmemesi için ayrıca bebeğim sanırım 40 dan sonra huy degistirdi iki gündür çok nadir uyuyo hiç değilse iki saatte bir uyaniyodu iki gündür yarım saat bile zor uyuyo anlamadım ben bu işi aşırı yorgun oluyorum elim ayağımda resmen uyuşmalar başladıcanim muskatin bebeklerde norolojik etkileri oluyormus bebegi sarhos gibi yapiyormus arastirdin mi?
Evet canım oluyor arada. Pazartesi günü göz muayenesi yapıldı gayet iyi şükür bir problemi yok. Doktor gayet sağlıklı gelişimi dedi. 6. Aya kadar arada kayma şaşılık falan olur onlar problem değil dedi. 6. Aydan sonra dikkat etmek gerekirmiş.Kızlar bebeklerinizin gözlerinde arada şaşılık gibi oluyor mu? 6 aya kadar normal diyolar internette araştırdım ama 6 aydan sonra da kalır mı acaba çünkü kızlarımda olmazdı böyle kalça ultrasonu için gittiğimde doktora da sorcam ama sizde de oluyor mu merak ettim
Bizim de aynı sürekli havaya bakiyorOğlum özellikle akşamları sürekli havalara bakıyor, heyecanlanıyor, gülüyor. Melekler güldürür derler ya bu durum ne zamana kadar devam ediyor?
Tamam canım bizimki iyileşti dusunu bile yaptırdıkValla baya baya rahatladim cok sagol canim ben de kalca usg icin gittigimde sunneti de doktorumuzla konusup ayarlayacagim kafama takilan bi sey olursa o zaman sana danisirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?