• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Siz diyince benim de aklıma geldi bak. Benim de ilk bebeğim 10 haftalık ti. 2. Randevuma gitmiştim ama benim ne ağrım ne sancim ne kanamam oldu. Hatta çok rahatsızlanıp 2 gün önce hastanede yattım kusmaktan o zaman bakilmisti iyi demişti doktor. Sonra 2 gün sonra normal kontrolume gittim ve bebegin elleri ayakları oluşmuş ve içim de kalbi durumca ters dönmüş . Onu hiç unutamiyorum. Radyolijiye gittim sonra orda da yoktu kalp atımı. 2 gün içim de onunla gezdim. 2 gün sonra aldılar. Hayatımda yaşadığım en büyük travmalardan biriydi.😓

Ben 450değerle hamileliğimi öğrendim doktora gittim daha çok yeni dedi 1ay sonra 8.haftada gel dedi. Bakmadı bile ultrasonda. 8.haftanın dolmasına bi kaç gün kala yemek pişiriyordum bi baktım sancım oldu. Hemen uzandım. Kalktığımda bi koku hissettim adetliyken kan kokusu gibi. Baktım leke gelmiş panikleyip doktoru aradım ultrasona gir sonra yanıma gel dedi. Ultrasonda 5haftalık boş kese çıktı. Kadın tebrikler 5haftalık hamilesiniz dedi başımdan kaynar sular döküldü 8 hafta olması lazımdı diyince gelişimini durdurmuş hamilelik olduğu tanısını koydular. Kanamam yoğunlaştı ve kürtaj oldum :KK42:
Geçmiş olsun canım inşaAllah bu kez saglikli bir gebelik gecirirsin

Benim asır sancım oldu kanama yok doktoruma yazdım oda hemen gelin dedi kese de Sorun yok gayet güzel gelişmiş 5.bucuk haftalık dedi progestan verdi vajidan kullanan aşırı başım dönüyor bu gün

Merhaba arkadaşlar ,bugünkü kontrolümden sonra ben de yazmak istedim,kısmetse 2aralik muhtemel doğum tarihim.Gecen sene Mayıs'ta kürtaj olmuştum o zamandan beri ne yaptıysam olmadı ama mucizem artık bosverdigim bir zamanda geldi.7+2 olduk buvun ,kalp atışını da duyduk çok şükür, kürtajdan dolayı hep bı korku içindeyim bende ,inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, bu arada ben de Türkçe öğretmeniyim

İştahlarınız ne durumda hanımlar😊 benim öyle aman aman bi mide bulantım yok ama midemi bi tuhaf hissediyorum yine de iştahım hiç yok sanki o_O

Benim asır sancım oldu kanama yok doktoruma yazdım oda hemen gelin dedi kese de Sorun yok gayet güzel gelişmiş 5.bucuk haftalık dedi progestan verdi vajidan kullanan aşırı başım dönüyor bu gün
Bende vajinal kullanıyorum ama başım falan dönmüyor

4+1ben bugün oldum mide bulantım sabah bi an geliyor kötüleşmeden hemen gidıyor her acıktıgımda hissediyorum
Sadece o gün uzun sürdü şimdilik bisey yok çok şükür. Aksam uyku basiyor sabhta cok erken kalkiyorum. Zaman cabuk geçsin istiyorum iki kere beta verdim saglik ocaginda doktorla bile konuşmadım 😔
Haftaya gitmek istiyorum ama çok erken geliyor doktor da bulamadim. Enazindan bisey desin istiyorum. 5+2 oluyo o zamana

Merhaba arkadaşlar ,bugünkü kontrolümden sonra ben de yazmak istedim,kısmetse 2aralik muhtemel doğum tarihim.Gecen sene Mayıs'ta kürtaj olmuştum o zamandan beri ne yaptıysam olmadı ama mucizem artık bosverdigim bir zamanda geldi.7+2 olduk buvun ,kalp atışını da duyduk çok şükür, kürtajdan dolayı hep bı korku içindeyim bende ,inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, bu arada ben de Türkçe öğretmeniyim
Ben de 7 mayıs 'ta kurttan olmustum😓

Sadece o gün uzun sürdü şimdilik bisey yok çok şükür. Aksam uyku basiyor sabhta cok erken kalkiyorum. Zaman cabuk geçsin istiyorum iki kere beta verdim saglik ocaginda doktorla bile konuşmadım 😔
Haftaya gitmek istiyorum ama çok erken geliyor doktor da bulamadim. Enazindan bisey desin istiyorum. 5+2 oluyo o zamana
Bthcg değerlerin kaç çıktı canım

Kızlar hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Benim doktorum gebyfoll diye bir marka yazdı içinde b12, b6, iyot gibi başka vitaminler de varmış ama içindekiler kısmını okudum silikon dioksit yazıyor hoşuma gitmedi pek. Almış bulundum ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim

Geçmiş olsun canım inşaAllah bu kez saglikli bir gebelik gecirirsin
İnşallah canım. O yüzden gelişiyor mu gelişmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum 😔 Rabbim hepimizi sevindirsin. Sen naptın? Durumun ne?

Yalnış işte canım sonra büyüyünce çok şımarıklaşıyor. Öyle yapmamak lazım. ben böyle rahat söylüyorum benimki ALLAH bilir nasıl şımartacak çocuğu. Uzun zamandır beklenen bebek anne tarafta da baba tarafta da. O yüzden herkes şımartacak diye düşünüyorum
Ahhh cnm senelerdir ugrasiyorum ama esim anlamiyor oyle bir baglari varki aralarina bile giremiyorum kizima hamileyken esim elini karnima koyuyordu nereye koyarsa gidip top gibi elinin altinda yuvarlaniyordu okadar yani

Back