Gözün aydın kac haftalikti canimmerhaba kızlar. bu sabah doktora gittim. ilk randevumdu. kalp atışlarını duyduk ve doktor haftası ile uyumlu olduğunu söyledi. çok rahatladım. folik asite devam ettirdi ek olarak d vitamini verdi. genel yorumlarda bulundu cok farklı bir sey söylemedi. test sonuçları için daha erken gelmene gerek yok dedi, muhtemelen 3-4 hafta sonra gotururum bir aksilik cıkmazsa :))) doktorum da oldukça pozitif biriydi bu da etkiliydi :) dediğiniz gibi kalp atışını duymak bir oh çektirdi.
8. haftaya girdim canım, kesin geç dollenmedir dıyordum daha once oyle olmustu. ama bu sefer haftası tuttuGözün aydın kac haftalikti canim
Canim kalp atisi duymadigin zamanlarda leken olmusmuyduBende 9haftada kalp atışını bile duymadan kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmediği için. O yüzden sürekli çamaşırıma bakıyorum leke var mı diye. Bende kalp atışından sonra rahatlıycam inşallah
Oncesinde yalnuzca keseyimi gormustun yoksa bebisi de gormusmuydun8. haftaya girdim canım, kesin geç dollenmedir dıyordum daha once oyle olmustu. ama bu sefer haftası tuttu
daha once gitmedim bu ilk gidişimdi. bıraz beklettim kendimiOncesinde yalnuzca keseyimi gormustun yoksa bebisi de gormusmuydun
En iyisini yapmissin ya ben yalnızca kese gordugum için bebek olusmazsa boş gebelik olursa diye korkuyorumdaha once gitmedim bu ilk gidişimdi. bıraz beklettim kendimi
Aynısını ben de yaşamıştım. 8 haftalık olmaso gerekirken 6 haftada kalmisti gelisimi..kalbi atiyordu ama sesi duyulmuyordu yavaştı zayiftiBende 9haftada kalp atışını bile duymadan kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmediği için. O yüzden sürekli çamaşırıma bakıyorum leke var mı diye. Bende kalp atışından sonra rahatlıycam inşallah
Şimdi bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almamiz dileğiyleBende 9haftada kalp atışını bile duymadan kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmediği için. O yüzden sürekli çamaşırıma bakıyorum leke var mı diye. Bende kalp atışından sonra rahatlıycam inşallah
Cok zor basaklar. Annem hic anlamadi beni ama ben evladimi cok iyi anlicam insallah
Sayımız baya fazla
Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin de
Evde kalmak herkese yaradı bence
Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.
Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.
Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibi
Yat kuzum kalkma hic mi geçmediBenim bide ağrım var bugün ya. Doktorum ağrın olursa fitil kullan yat dedi. Yaptım ama geçmedi. Şiddetli değil ama kasık ağrım var adet ağrısı gibi
Ne güzel dedin canım. Allah razı olsun. Bu vesileyle namaza başladım. Belki bana en büyük iyiliği bu olmuştur bu sürecinPcom olduğu için Oglumda klomen tedavisi ile hamile kaldim. Oğlum 5 yasinda 4 senedir doktora gittim geldim... Seneye iyi bir doktor bulup tedaviye baslayacaktik ama bu ay inşallah güzel haberi aldim.. Rabbim hayirla tamamina erdirsin de diyeceğim o ki bir tek ol demesi yeter cok dua gerçekten işe yarıyor ben onumden gecenden dua istedim.. veren Allah nasipte olan elbette gelir olmayana hiç birşey yapamayız gerisi boş üzüntü olur.. hic canını sıkma cok dua et... Vermeyi istemeseydi istemeyi de vermezdi Rabbim..
haklısın ama hiç korkma, her sey su an için yolunda takıp ettiğim kadarıyla mesajlardaEn iyisini yapmissin ya ben yalnızca kese gordugum için bebek olusmazsa boş gebelik olursa diye korkuyorum
InşaAllah canımhaklısın ama hiç korkma, her sey su an için yolunda takıp ettiğim kadarıyla mesajlarda
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahMerhaba kızlar bende 7+2 günlük hamileyim.25 yaşındayım.Ve malesef kilolu gebelik geçiriyorum 95 kiloyum ilk bebeğim olacak.Allah hepimize sağ sağlım kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Ben 450değerle hamileliğimi öğrendim doktora gittim daha çok yeni dedi 1ay sonra 8.haftada gel dedi. Bakmadı bile ultrasonda. 8.haftanın dolmasına bi kaç gün kala yemek pişiriyordum bi baktım sancım oldu. Hemen uzandım. Kalktığımda bi koku hissettim adetliyken kan kokusu gibi. Baktım leke gelmiş panikleyip doktoru aradım ultrasona gir sonra yanıma gel dedi. Ultrasonda 5haftalık boş kese çıktı. Kadın tebrikler 5haftalık hamilesiniz dedi başımdan kaynar sular döküldü 8 hafta olması lazımdı diyince gelişimini durdurmuş hamilelik olduğu tanısını koydular. Kanamam yoğunlaştı ve kürtaj oldumCanim kalp atisi duymadigin zamanlarda leken olmusmuydu
Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün canım çektiyimiz acıları unuttursun inşallahAynısını ben de yaşamıştım. 8 haftalık olmaso gerekirken 6 haftada kalmisti gelisimi..kalbi atiyordu ama sesi duyulmuyordu yavaştı zayiftiben de tedirginim o yuzden bu gebeligimde
Azaldı ama ara ara oluyor canım. Garip bi ağrı göbek deliğimden başlıyor vajinaya doğru iniyor gibi bir ağrı tarif edemiyorumYat kuzum kalkma hic mi geçmedi
Akrep 1-2 tanıdığım oldu pek anlaşamazdık o yüzden kafamda yalnış yer etmiş olabilir canım.Aşkolsun ben akrebim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?