2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın kac haftalikti canim

Canim kalp atisi duymadigin zamanlarda leken olmusmuydu

Aynısını ben de yaşamıştım. 8 haftalık olmaso gerekirken 6 haftada kalmisti gelisimi..kalbi atiyordu ama sesi duyulmuyordu yavaştı zayifti ben de tedirginim o yuzden bu gebeligimde

Şimdi bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almamiz dileğiyle

Cok zor basaklar. Annem hic anlamadi beni ama ben evladimi cok iyi anlicam insallah

Benim bide ağrım var bugün ya. Doktorum ağrın olursa fitil kullan yat dedi. Yaptım ama geçmedi. Şiddetli değil ama kasık ağrım var adet ağrısı gibi
Yat kuzum kalkma hic mi geçmedi

Ne güzel dedin canım. Allah razı olsun. Bu vesileyle namaza başladım. Belki bana en büyük iyiliği bu olmuştur bu sürecin

Benim de randevum pazartesi. Çok heyacnlıyım. Kalp atışı için gideceğiz bir aksilik olmazsa

Canim kalp atisi duymadigin zamanlarda leken olmusmuydu
Ben 450değerle hamileliğimi öğrendim doktora gittim daha çok yeni dedi 1ay sonra 8.haftada gel dedi. Bakmadı bile ultrasonda. 8.haftanın dolmasına bi kaç gün kala yemek pişiriyordum bi baktım sancım oldu. Hemen uzandım. Kalktığımda bi koku hissettim adetliyken kan kokusu gibi. Baktım leke gelmiş panikleyip doktoru aradım ultrasona gir sonra yanıma gel dedi. Ultrasonda 5haftalık boş kese çıktı. Kadın tebrikler 5haftalık hamilesiniz dedi başımdan kaynar sular döküldü 8 hafta olması lazımdı diyince gelişimini durdurmuş hamilelik olduğu tanısını koydular. Kanamam yoğunlaştı ve kürtaj oldum

Aynısını ben de yaşamıştım. 8 haftalık olmaso gerekirken 6 haftada kalmisti gelisimi..kalbi atiyordu ama sesi duyulmuyordu yavaştı zayifti ben de tedirginim o yuzden bu gebeligimde
Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün canım çektiyimiz acıları unuttursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…