Uzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Uzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla araniza katılmasını nasip etsin... virüsten de korkma canım daha yolun başındayız inşallah geçecek bu zamanlar ben kendimi böyle rahatlatiyorum stres yapmaya gerek yok herşey düzelecek
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla araniza katılmasını nasip etsin... virüsten de korkma canım daha yolun başındayız inşallah geçecek bu zamanlar ben kendimi böyle rahatlatiyorum stres yapmaya gerek yok herşey düzelecek
HAYIRLI OLSUN ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BENDE BEKLIYORDUM BU AYA NASIPMIS HEP HAYIRLISINI DILEMISTIM BUNDADA VARDIR BIR HAYIR DIKKAT EDIN KENDINIZE
Bilyormusun ben hiç endişelenmedim.Çünkü 2 ay önce düşük geçirdiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. eminim bi şekilde herşey yoluna girecektir sıkmayın canınızı
Bizde sadece keseyi gördük doktor bize kan sonucu çıkınca gelin dedi ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.en azından kalp atışı olup olmamasına bakılsın istiyorum.
Bana mantıklı gelmiyor okadar uzun süre gitmemek sonuçta çocuk karnında Allah göstermesin beklenmedik bir durum olduğunda nasıl anlayacaksinkiIch becede cok sık gidilmemeli ama 1.5 ayda çok fazla bence ayda bir gidilmeli
Bence kanama aşırı agri durumlari olmazsa gitmemek mantikli ne yiyecegimiz ne icecegimiz her sey belli zaten bide doktorun numarasini alabilirseniz harika olur
Ben 2015 te evlendim o zamandan bu zamana bekliyorduk evladimizi bula bula 2020 nin son ayini buldu anasi gibi olacak belli bari virus bitse o zamana kadar
Doktor konusunda benimde endişelerim var mesela ben sadece kan tahlillerimi gönderdim ve bana 1 ay gelmene gerek yok dedi ne kadar doğru bilemiyorum ama