Merhaba, gayet normal çok ta hızlı artmışHerkese merhaba :)
benim bir sorum olucak bat a 5 gün kala kan tahlilim 52,3 dü 3 gün sonra bugün tekrar ettim 247 çıktı sizce artış normal mi yardımcı olur musunuz
Geçmiş olsun , ben genelde buzluğu açıp soğuk hava çekmeye çalışırım oglumada yaparım hep rahatlatmistir başka doğal yontm bilmiyorum cnm yada aklıma gelmiyorKızlar bende birdenbire burun tıkanıklığı başladı burnumdan nefes alamıyorum ama dolu da değil. Biraz araştırdım hamileliğin ileriki zamanlarında oluyormuş ama 5. haftada çok erken değil miburun spreyi kullanamıyorum doğal yöntemlerle nasıl açabilirim acaba bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan var mı aranızda
insallah
Geçmiş olsun , ben genelde buzluğu açıp soğuk hava çekmeye çalışırım oglumada yaparım hep rahatlatmistir başka doğal yontm bilmiyorum cnm yada aklıma gelmiyor
Degeriniz guzel buyuk ihtimal keseyi gorneyi gideceksiniz hayirlisi olsunhayırlı akşamlar arkadaslar ...
2 gün önce 200 çıkan bhcg degerim bugün 465 çıktı çok şükür. Doktorum Pazartesi günü ultrason icin çağırdı. İnşaallah ultrasonda da bir sorun olmaz.
Teşekkür ederim... Aslında bana kalsa bir hafta daha bekleyip öyle gitmek isterim. Gündem malum, sık sık hastane ortamina girmek istemiyorum.Degeriniz guzel buyuk ihtimal keseyi gorneyi gideceksiniz hayirlisi olsun
Folik asit zaten kullanıyordum, ona devam ediyorum. Ayrıca kan sulandırıcı igne başladı göbekten ve coraspin.Ben test yaptim hala gitmedim cuma gidecegim insallah. Korkuyorum ama giduo baktirnak gerek kimyasal varmi yokmu . Sana vitamin verdimi doktor
Evet büyük ihtimal başlatır. Senin degerin kaç çıktı canım en son?Folik asit bende kullanıyordum umidi kesince subatta birakmisitim.tekrar baslatacak sanirim
Boş bir sprey kutusuna karbonat ve tuzlu su karışımı yap burun spreyi olarak kullan canım.yarim bardak hazirlayip sprey kutusuna dokebilirsinKızlar bende birdenbire burun tıkanıklığı başladı burnumdan nefes alamıyorum ama dolu da değil. Biraz araştırdım hamileliğin ileriki zamanlarında oluyormuş ama 5. haftada çok erken değil miburun spreyi kullanamıyorum doğal yöntemlerle nasıl açabilirim acaba bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan var mı aranızda
Ben öyle olunca cok korkuyorum ya aşırı telaş yapıyorum sanki hemen adet olcakmısım gibi geliyor ama 15 saniye falan sizdende duyunca icim rahatlıyorEvet canm oluyor anlık sancı giriyor vb çoğu kişide var şuan ortak belirtilerimiz ☺
Ben 3 4 gündr bulantı çekiyorum.Kızlar bulantılarınız ne alemde ben bu sabah bulantıyla uyandım yemek yedikten sonra da bulanıp yanıyoracık daha zaman geçseydi keşke
Gözünüz aydın canm evet malesef bulunduğumuz durumun gerçekten şakası yok aslında hamilelerin gribal enf yakalanma olasılığı daha yüksek olduğunu için daha da dikkat edilmeli diye söyleniyor , kalp atışında duysaydn sana da iyi olurmuş ama benm oğlum da doktorum istersen dinletirim ama zararlı olduğunu söyledi ve 11. hafta tarama testinde duydumKızlar keseyi gördük. Ama çoook küçüktü. Dr a kalp atışı içinde geleim ne zman geleim falan dedim. Artık gelme kendini riske atma dedi. Mayıs ortasına doğru direk tarama testi için gelirsin dedi. Ama ben nasl dayanıcam ki.
bide sağlık ocağına hafta içi git.içeri girme kapıdan kanını alsınlar vakit kaybetmeden eve dön. Bu işin şakas yok dedi.
Ya ben bikre kimyasl geçirdim ya çk korkuyorm. Herşey normalmi falan die çok sorguluyorm allahm sağlk versn inşalahGözünüz aydın canm evet malesef bulunduğumuz durumun gerçekten şakası yok aslında hamilelerin gribal enf yakalanma olasılığı daha yüksek olduğunu için daha da dikkat edilmeli diye söyleniyor , kalp atışında duysaydn sana da iyi olurmuş ama benm oğlum da doktorum istersen dinletirim ama zararlı olduğunu söyledi ve 11. hafta tarama testinde duydum☺
Benide eklermisin listeye
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI
Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilirbrnbrr
ANNE ADAYI YAŞ T.DOĞUM TARİHİ BAŞLANGIÇ
KGCİNSİYET ŞEHİR/HASTANE KAÇINCI ÇOCUK brnbrr 30 03.12.2020 66 ? KIRKLARELİ 2 B Berna9035 29 03.12.2020 65 ? İZMİR 1 @Kuzeylitekeli 31 01.12.2020 56 ? - 2 @Sistematik- 26 12.12.2020 58 ? ORDU 1 Yenianne59 27 - 58 ? İSTANBUL