- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Oncelikle tecrubenizi paylastiginiz icin cok tsk ederim. Bebeginizi bu sekde kaybetmenize cok uzuldum. Allah cocuklariniza saglik sihhat versincanim bol su ic ve takip et.. eger agrin cogalirsa lutfen ihmal etme hemen dr git cnm
. Canim iyikide kullanmissin inan bana asil kullanmasaydin cok daha kotu seyler olabilirdi. Ben ilk bebegimi oglumu 25 haftalikken erken dogumla kaybettim sirf doktor ihmali yuzunden. Test yapmasi gerekiyordu enfeksiyonum varmi diye yapmamis bende ozamanlari cahilim ilk hamileligim bilmiyormki boyle bi test yapilmali diye... ama sukur simdi 2 guzel kizim var❤ Rabbim herkesi sagsaglim bebegine kavustursun
Benim dun test yapildiktan sonra aksama kadar sancimam oldu. Ben bu surecte surekli su ictim ve idrara ciktim. 5 litre icmisimdir. Bir de iki kase kefir yogurt ve kuru kayisi karisimi yedim. Aksam sancim bitti. Cok sukur erken uyudum. Bugun de bu sekilde bol su icmeye devam edicem. Peki idrar testi ne siklikla yapilmali? Tedavi gerektiriyorsa hangi hafta baslanmali. Benim henuz 5 hafta 3 gunluk.