Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde erkek erken belli oluyor kız gec derler ama bilmedim10. Haftada cinsiyet belli olur mu
Kanda genetik test ile belli olur ancak.10. Haftada cinsiyet belli olur mu
Teşekkür ederim allah razı olsun rabbim miniginizi size bağışlasınMerhabalar.... 2 yil once ayni heyecani yasayip 2018de agustos annesi oldum. Herkese bi hayirli olsun demek istedim. Saglikla kucaginiza alin. Gule gule buyutun insallah. Simdiden hayirli dogumlar
10. Haftada muaynem var ins merakim geçer bi an önce bişeyler alıp örmek istiyom olmuyo.Genelde erkek erken belli oluyor kız gec derler ama bilmedim
Sen bebegi gördun mü10. Haftada muaynem var ins merakim geçer bi an önce bişeyler alıp örmek istiyom olmuyo.
Oo cok oldu canim beslenmeyle mi alakali bilmiyom o ara yediğime ictigime cok dikkat ettim once keseyi ardindan 1 hafta sonra da kalp atimini duydum ama son 2 3 haftadir yeme icme konusunda istikrarli değilim malesef hic bisey yiyesim gelmiyo uyku cok var kahvaltiyi öğlen ancak yapabiliyom. saldim iyice yaniSen bebegi gördun mü
Evet ya insan duydugu gibi herseyi yapası geliyor . Ortak renklerde yap simdilik ögrenince o renge yoğunlaşirsın canım
Anladım canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . Uyku bende de cok oluyor ya sabah kalkamiyorum gece dön dolaş zor uyuyorum cidden . Yemede bende arada salıyorum arada yiyorum duruma göre belli olmuyorOo cok oldu canim beslenmeyle mi alakali bilmiyom o ara yediğime ictigime cok dikkat ettim once keseyi ardindan 1 hafta sonra da kalp atimini duydum ama son 2 3 haftadir yeme icme konusunda istikrarli değilim malesef hic bisey yiyesim gelmiyo uyku cok var kahvaltiyi öğlen ancak yapabiliyom. saldim iyice yani
Amin canim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi insşu an uykum var iş güç beni bekliyo cok cabuk yoruluyomAnladım canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . Uyku bende de cok oluyor ya sabah kalkamiyorum gece dön dolaş zor uyuyorum cidden . Yemede bende arada salıyorum arada yiyorum duruma göre belli olmuyor
Ben sabah 8 de kalktim kocayı yolladım 10 da geri uyudum :)Amin canim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi insşu an uykum var iş güç beni bekliyo cok cabuk yoruluyom
Kocayi gonderemiyom bile günlerdir kafami kaldiramiyom. Bi de o kadar ac hissediyorum ki sabahin erken saatinde kuruyemis ne bulursam yiyomBen sabah 8 de kalktim kocayı yolladım 10 da geri uyudum :)
Aynen bende çok aç oluyorum sabahları midemde kazı calışması başlıyorKocayi gonderemiyom bile günlerdir kafami kaldiramiyom. Bi de o kadar ac hissediyorum ki sabahin erken saatinde kuruyemis ne bulursam yiyom
Arkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
Ben de folbiol kullanıyorum. Zararlı mı ki?
Bana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan o
Merhaba canlarım, konuyu tartışıp bitirmişsiniz tekrardan hortlatmak istemedim ancak kendimi tutamadım herkesin kullandigi marka kendi tercihiz hiç onemli değil. Ancak onemli olan ilaçların dozları. Bazı ülkelerde folik asit kullanımı ve multi vitamin kullanımı hiç önerilmiyor bile, çünkü ilacdir ve gebelige dışarıdan müdahaledir. Ve hatta yine bu ülkelerde artik hamilelere ilerleyen dönemlerde yapılacak olan tetanoz aşısı da yapılmıyor çünkü tetanoz hastalığı o kadar az ki aşıyla alınacak risk daha fazla. Ancak Türkiye bu ülkelerden biri değil, insanların çoğu maddi sıkıntılardan dolayı doğru düzgün beslenemiyor bile. Yani her gün kaliteli gıdalarla gani gani folik asit alsak ve kusma/halsizlikten yemek yiyememe/halihazırda anemi ... vs durumlar da olmazsa dışardan folik asite ne gerek kalırdı di mi? Gerek vitamin kullanımı gerekse tetanoz aşısı gibi uygulamalar ülkemiz sağlık uygulamalarının bir parçası hala. O yüzden bizler folik asit kullanıcısıyız. Folbiol devlet tarafından ödenen tek folik asittir ve devlet bitkisel takviyeleri, vitaminleri falan ödemez. Devlet vatandaşının hasta olduğunda kullanacağı ilaçları öder. Yani folbiol içindeki 5 mg'lik folik asitiyle hastalık tedavisinde kullanılır ve prospektüsünde de açıkça 'anemi tedavisinde" yazar. Eğer doktorunuz b-hcg dışında bir tahlil yapmış ve size anemi teşhisi koymuş ise gönül rahatlığıyla için. Aksi takdirde markası kimseyi ilgilendirmez ancak 400 mcg folikasit içeren ilaçlara geçin. Benim gittiğim doktor bana marka tavsiye etmedi ama sadece folbiol olmaz dozu fazla, herhangi bir marka alın dedi. Folik asitin fazlası ne yapar ya da bir şey yapar mı bilmiyorum, ama hasta degilsek niye hastaların kullandığı bir şey kullanalım degil mi? Folbiol kullanma talimatında ne için kullanılır bölümünü fotoğraf olarak ekledim, siz de elinizdeki ilaçlardan kontrol edebilirsiniz. Kusurum varsa affola, maksadım benim bildigimi siz de bilin, sevgilerleAynen çok doğru demişsin çünkü her doktorun kendine göre tedavi yöntemi var . Her hamilelik farklıdır . Ve bünyeler farklı
Çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim. Benim doktorum daha tahlil yaptırmadan direkt folbiol yazdığı için yarın itibariyle bunu kullanmayıp düşük dozdaki herhangi bir folik asit almayı düşünüyorum. Zaten sonrasında çıkan hemogram tahlil sonucu da gayet iyiydi baktığımda. Bu durumda gereksiz fazla kullanıyor oluyorum.Merhaba canlarım, konuyu tartışıp bitirmişsiniz tekrardan hortlatmak istemedim ancak kendimi tutamadım herkesin kullandigi marka kendi tercihiz hiç onemli değil. Ancak onemli olan ilaçların dozları. Bazı ülkelerde folik asit kullanımı ve multi vitamin kullanımı hiç önerilmiyor bile, çünkü ilacdir ve gebelige dışarıdan müdahaledir. Ve hatta yine bu ülkelerde artik hamilelere ilerleyen dönemlerde yapılacak olan tetanoz aşısı da yapılmıyor çünkü tetanoz hastalığı o kadar az ki aşıyla alınacak risk daha fazla. Ancak Türkiye bu ülkelerden biri değil, insanların çoğu maddi sıkıntılardan dolayı doğru düzgün beslenemiyor bile. Yani her gün kaliteli gıdalarla gani gani folik asit alsak ve kusma/halsizlikten yemek yiyememe/halihazırda anemi ... vs durumlar da olmazsa dışardan folik asite ne gerek kalırdı di mi? Gerek vitamin kullanımı gerekse tetanoz aşısı gibi uygulamalar ülkemiz sağlık uygulamalarının bir parçası hala. O yüzden bizler folik asit kullanıcısıyız. Folbiol devlet tarafından ödenen tek folik asittir ve devlet bitkisel takviyeleri, vitaminleri falan ödemez. Devlet vatandaşının hasta olduğunda kullanacağı ilaçları öder. Yani folbiol içindeki 5 mg'lik folik asitiyle hastalık tedavisinde kullanılır ve prospektüsünde de açıkça 'anemi tedavisinde" yazar. Eğer doktorunuz b-hcg dışında bir tahlil yapmış ve size anemi teşhisi koymuş ise gönül rahatlığıyla için. Aksi takdirde markası kimseyi ilgilendirmez ancak 400 mcg folikasit içeren ilaçlara geçin. Benim gittiğim doktor bana marka tavsiye etmedi ama sadece folbiol olmaz dozu fazla, herhangi bir marka alın dedi. Folik asitin fazlası ne yapar ya da bir şey yapar mı bilmiyorum, ama hasta degilsek niye hastaların kullandığı bir şey kullanalım degil mi? Folbiol kullanma talimatında ne için kullanılır bölümünü fotoğraf olarak ekledim, siz de elinizdeki ilaçlardan kontrol edebilirsiniz. Kusurum varsa affola, maksadım benim bildigimi siz de bilin, sevgilerle
çok güzel açıklamışsınız. Aslında anlatılmak istenen tam olarak buydu. Burası bilgi alışverişi yaptığımız bir yer, o yüzden buradayız ve bildiklerinizi paylaşmanız tabi ki çok güzelMerhaba canlarım, konuyu tartışıp bitirmişsiniz tekrardan hortlatmak istemedim ancak kendimi tutamadım herkesin kullandigi marka kendi tercihiz hiç onemli değil. Ancak onemli olan ilaçların dozları. Bazı ülkelerde folik asit kullanımı ve multi vitamin kullanımı hiç önerilmiyor bile, çünkü ilacdir ve gebelige dışarıdan müdahaledir. Ve hatta yine bu ülkelerde artik hamilelere ilerleyen dönemlerde yapılacak olan tetanoz aşısı da yapılmıyor çünkü tetanoz hastalığı o kadar az ki aşıyla alınacak risk daha fazla. Ancak Türkiye bu ülkelerden biri değil, insanların çoğu maddi sıkıntılardan dolayı doğru düzgün beslenemiyor bile. Yani her gün kaliteli gıdalarla gani gani folik asit alsak ve kusma/halsizlikten yemek yiyememe/halihazırda anemi ... vs durumlar da olmazsa dışardan folik asite ne gerek kalırdı di mi? Gerek vitamin kullanımı gerekse tetanoz aşısı gibi uygulamalar ülkemiz sağlık uygulamalarının bir parçası hala. O yüzden bizler folik asit kullanıcısıyız. Folbiol devlet tarafından ödenen tek folik asittir ve devlet bitkisel takviyeleri, vitaminleri falan ödemez. Devlet vatandaşının hasta olduğunda kullanacağı ilaçları öder. Yani folbiol içindeki 5 mg'lik folik asitiyle hastalık tedavisinde kullanılır ve prospektüsünde de açıkça 'anemi tedavisinde" yazar. Eğer doktorunuz b-hcg dışında bir tahlil yapmış ve size anemi teşhisi koymuş ise gönül rahatlığıyla için. Aksi takdirde markası kimseyi ilgilendirmez ancak 400 mcg folikasit içeren ilaçlara geçin. Benim gittiğim doktor bana marka tavsiye etmedi ama sadece folbiol olmaz dozu fazla, herhangi bir marka alın dedi. Folik asitin fazlası ne yapar ya da bir şey yapar mı bilmiyorum, ama hasta degilsek niye hastaların kullandığı bir şey kullanalım degil mi? Folbiol kullanma talimatında ne için kullanılır bölümünü fotoğraf olarak ekledim, siz de elinizdeki ilaçlardan kontrol edebilirsiniz. Kusurum varsa affola, maksadım benim bildigimi siz de bilin, sevgilerle
Hayırlı olsun, hoşgeldinKizlar merhaba bende agustos annesi olucam sanirim bugun ogrendim daha reglim gecikmedi :) hayırlısı olsun insallah hcg 56 çıktı bugun. Umarim kimyasal degildir. Hersey yolundaysa 30 agustos diyor takvim ❤