- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Beta değerine bağlı canım. Benim beta 2binlerdeydi pazar günü görünmedi 5 binlerde görünürmüş.Dr öyle dedi.Kızlar keseyi görenler var mı? Ne zaman gördünüz?
Cumartesi 5+0 günlük olacağım ama görünür mü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta değerine bağlı canım. Benim beta 2binlerdeydi pazar günü görünmedi 5 binlerde görünürmüş.Dr öyle dedi.Kızlar keseyi görenler var mı? Ne zaman gördünüz?
Cumartesi 5+0 günlük olacağım ama görünür mü acaba
İnşAllah canım hayırlı olsunKızlar her şey yolunda giderse bende Ağustos annesiyim
Adetime 8gün kala öğrendim. Büyük ihtimalle yumurtlamam erken oldu.
Bugun adetime 6 gün var beta hcg degerim 46 çıktı. Cuma tekrar kan vereceğim.
Amin canım inşAllahHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıklar versin
Ben ilk hamileliğimde indirdiğim pro indiririm büyük ihtimalle.Kızlar uygulamalarda gün gün hamilelik diye bi aplication var, ben o uygulamayı indirdim... baya bilgilendirici bi uygulama tavsiye ederim... sizden de her konu da tavsiyeye açığım...
Sağol canım ona da bakıyımBen ilk hamileliğimde indirdiğim pro indiririm büyük ihtimalle.
Aynen canım geçen ay ben de kimyasal geçirdim ve bu ay öğrendiğimde inanamadim ama hersey yolunda gidiyo çok şükür. ALLAH isteyen herkese nasip etsinBen bu ay yapmadım hatta hiç yapmıyorum desem yeridir. Geçen ay rastgele yaptık. Gebelikte oluşmuş ama kimyasaldı. Bu ay da kimyasal sonrası bekletin faln deniliyor muş bende öyle düşündüm. Sonra tuv gittim bir ara akıntımdan yumurtlama günü olduğunu farkettim çok dikkat etmem bunlara hadi anlamışken boşa gitmesin dedim değerlendirdik. Bu ay iki ilişki anca oldu yani diyeceğim o ki olacağı varsa Allah nasip ediyor. Yoksa hesaplayarak yapsan da nasip olmaz.
Happy Mom ve Banu Çiftçinin uygulaması benim kullandıklarımKızlar uygulamalarda gün gün hamilelik diye bi aplication var, ben o uygulamayı indirdim... baya bilgilendirici bi uygulama tavsiye ederim... sizden de her konu da tavsiyeye açığım...
Aynen öyleBenim de yirmilrde oldu yumurtlama muhtemelen ama geç döllenme oldu sanırım adet on gündem fazla oldu geçeli daha.kese falan görünmedi. Anca gelişiyor sağlıklı olsunda bekleriz.
Ins hersey yolunda gider. Bebişini saglicakla alirsin kucağına insKızlar her şey yolunda giderse bende Ağustos annesiyim❤
Adetime 8gün kala öğrendim. Büyük ihtimalle yumurtlamam erken oldu.
Bugun adetime 6 gün var beta hcg degerim 46 çıktı. Cuma tekrar kan vereceğim.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz canımIns hersey yolunda gider. Bebişini saglicakla alirsin kucağına ins
NegatifOlanlar var canım ne yaptın sonucun ne çıktı yazmamışsın.Merak ettim seni.
Güzel dileklerin için teşekkürler canım en doğru zamanda yavrunda sana gelsin inşallahAğustos annesi olma ihtimali suya düştü benim. Nasip değilmiş bu ayda.
Hepiniz bebişleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Banada dua edin hamişlerin duası makbuldür.
Herkese sevgiler :)
Aa günlerimiz aynıymışKızlar 2 gün önce beta hcg 46 çıkmıştı.
Bugün sonuç 117
Çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor. 15 gün sonra ultrason ile kontrol olacak.
Bu arada olası düşük tehlikesine karşı progesteron verdi. Aynı zamanda folik asit ve d vit kullanıyorum
Aa günlerimiz aynıymış ☺
Senin sat neydi canım?
Bu arada değerimizde hemen hemen yakın gibi tabi ben kafamda ki 2 kat artışa göre diyorum bunu
11 kasım benimde9 Kasımdı canım. Senin?
İnşallah keseyi ve bebeği görebiliriz . Beklemesi çok zor11 kasım benimde ☺
Hakında hayırlısı olsun inşAllah canım iyi dileklerin için çok sağol. Rabbim çok bekletmeden yavrunu kucağına versin İnşAllahAğustos annesi olma ihtimali suya düştü benim. Nasip değilmiş bu ayda.
Hepiniz bebişleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Banada dua edin hamişlerin duası makbuldür.
Herkese sevgiler :)
Sen bi kan testi yap canım.Bende kanda henüz takip ettirmedim kızlar evdeki testlerle koyulaşmayı takip ediyorum. Şükür ki test git gide koyulaşarak ilerliyor.