2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
günaydın herkese ilk hamilelikleri olanlar çok tatlişsiniz bence doktor konusunda içinizden geldiği gibi davranın.benim 3. bebişim olacak biri 8 diğeri 5yaşında iki kızım var bu hamileliği sakin yavaş tadını çıkara çıkara yaşamak istiyorum.herkesin gönlüne göre olur inşallah.

Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni
[/QUOTE]
7 ciktiktan 2gun sonra yani dun tekrar baktirdim 47 cikti. Beklenen Adetime 2gun var.

bende gelecek haftaici gidecegim. kanda ogreneli bir hafta oldu. keseyi gorup kalp atisi almadan rahatlayamiycam galiba

HErkese merhaba inşallah herkes hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirir. Benim de sat 30 Ekim. 28 Kasım’da kan da hcg 3071 çıktı. Daha doktora gitmedim biraz daha geçmesini bekliyorum kese ve kalp atışı için

Beb ruyamda gördüm pozitif cikiyodu test aynen de oyle oldu bebegimin cinsiyeti de sanirim kız. Daha once gördüğüm bir rüyaya göre

tahmini olarak aynı gün görünüyoruz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla getirmeyi nasip etsin inşallah bhcg yaptırdın mi hic kac cikti degerin yaptirdiysan

Aynı gün görünüyoruz

tahmini olarak aynı gün görünüyoruz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla getirmeyi nasip etsin inşallah bhcg yaptırdın mi hic kac cikti degerin yaptirdiysan

Aynı gün görünüyoruz
En son 1700 dü betahcg ertesi gün keseyi gördük

Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni
7 ciktiktan 2gun sonra yani dun tekrar baktirdim 47 cikti. Beklenen Adetime 2gun var.
[/QUOTE]
İki kat artmış. İyi güzel çok sevindim İnşAllah hep artar .

[/QUOTE]
İki kat artmış. İyi güzel çok sevindim İnşAllah hep artar .

Kızlar benim doktorum bana folik asit dışında başka bir vitamin vs vermedi. Bir de tansiyonum olduğu için ecpirin verdi sizce normal mi ? Normal insan gibi hayatına devam et dedi. İlk öğrendiğim doktor bana resmen poşetle vitamin vermişti ben çok arada kaldım şimdi ?

Neye göre yüksek geldi ki canım döllenmeye göre değer çıkıyor. Benim bugün 2573 olmuş seninki de normal çok şükür sağlıklı ilerliyor hepimizin öylede devam eder İnşAllah.Kess için beş bin olacakmış
Evet canım evham yapmışım :eek: bugün doktora gittim kese göründü çok şükür 🙏 beslenmeye dikkat dedi haberiniz olsun arkadaşlar... bir de folikasit ilacımı değiştirdi... şimdilik herşey yolunda çok şükür 🙏🧿 Rabbim gönlümüze göre versin inşallah cümlesiyle🤲💕

Evet canım evham yapmışım :eek: bugün doktora gittim kese göründü çok şükür 🙏 beslenmeye dikkat dedi haberiniz olsun arkadaşlar... bir de folikasit ilacımı değiştirdi... şimdilik herşey yolunda çok şükür 🙏🧿 Rabbim gönlümüze göre versin inşallah cümlesiyle🤲💕
Beta hcg baktımı dr

kanda test yaptırdım sonuç pozitif ama değerini bilmiyorum.enabızda sonuçlarda çıkmadı anlamadım .benim sat 26 ekim.inşallah bu sefer sağlıklakucağıma alırım bebeğimi herkese iyi güzel hamilelikler dilerim

Merhaba hanımlar. Temmuz annesi olurum derken ağustosa kaldım.
Bugün idrar testi yaptım ama negatif görünüyor.
Kan verdim sonucu yarın alıcam.
Yalnız çok meraktayım bu değeri düşük olan arkadaşlar evde idrar testi yaptınız mı?
Evdeki test negatif olup kanda öğrenenler var mı?

Merhaba hanımlar. Temmuz annesi olurum derken ağustosa kaldım.
Bugün idrar testi yaptım ama negatif görünüyor.
Kan verdim sonucu yarın alıcam.
Yalnız çok meraktayım bu değeri düşük olan arkadaşlar evde idrar testi yaptınız mı?
Evdeki test negatif olup kanda öğrenenler var mı?
Geceden yapmıştım ben testi aklıma düşmüştü. Normal bir insanın (☺️) göremeyeceği 2. Bir çizgi olduğunu düşündüm aşırı silikti çok dikkatli bakmak ve ışığa tutmak gerekiyordu.
Neyse ya boşver dedim kendime. Uyanınca yaparım zaten varsa çizgi az biraz daha netleşir dedim. Sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve çizgiyi hayalet çizgi olarak gördüm. Dedim bu böyle olmayacak gerçekten var mı yok mu kan vereyim dedim öğlen 2de kan verdim sonucum 10,6 çıktı.
Ortalama 10 olduğunda o çizgi demek ki biraz olsunda ben buradayım diyor.

Kızlar benim doktorum bana folik asit dışında başka bir vitamin vs vermedi. Bir de tansiyonum olduğu için ecpirin verdi sizce normal mi ? Normal insan gibi hayatına devam et dedi. İlk öğrendiğim doktor bana resmen poşetle vitamin vermişti ben çok arada kaldım şimdi ?
3 ay sadece folik asit canım.
Vitaminler 3. Aydan sonra başlanır.
Tansiyon içinde ecopirin vermesi gayet güzel.

X