Kızlar çok garip hissediyorum... dün öğrendim 4 yıllık evliyim... neredeyse son 1 yıldır bu konuya odaklanmıştık... ama her seferinde hüsran... tsh değerlerim oldukça yüksekti... bende eşimle konuştum, bir müddet kafamıza takmayalım diye ... nasıl oldu bilemiyorum gerçekten de eskisi gibi düşünmemeye başladığım an belirtiler kendini gösterdi... dün ilk olarak 3432354 defa test yaptım bu kez sonuç çift çizgiydi... sonra hemen beta hcg testi yaptırdım... sonucu alır almaz eşime sürpriz yaptım... çok ağladı... henüz kimse bilmiyor, kendi anneme bile söyleyemedim... doktor ayarladık bugün Cumartesi inşallah ilk muayene... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... çok zorlu bi yol... ama şuna inandım ki, kafadan çıkarınca psikolojik bi etkisi var... naçizane imkansız gibi görünebilir ama deneyin lütfen.... biraz uzun yazdım kusura bakmayın... neredeyse 3 yıldır kulüpteki tüm yorumları okuyordum... belki bu yoldaki adaylara bi faydam olur... gönülden dua ediyorum ki Rabbim bu duyguyu her isteyen kadına nasip etsin
yolumuz uzun hayat imtihan unutmamak lazım✌ vardır herşey de bir hayır