2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geceden yapmıştım ben testi aklıma düşmüştü. Normal bir insanın (☺) göremeyeceği 2. Bir çizgi olduğunu düşündüm aşırı silikti çok dikkatli bakmak ve ışığa tutmak gerekiyordu.
Neyse ya boşver dedim kendime. Uyanınca yaparım zaten varsa çizgi az biraz daha netleşir dedim. Sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve çizgiyi hayalet çizgi olarak gördüm. Dedim bu böyle olmayacak gerçekten var mı yok mu kan vereyim dedim öğlen 2de kan verdim sonucum 10,6 çıktı.
Ortalama 10 olduğunda o çizgi demek ki biraz olsunda ben buradayım diyor.

Ya bende normal insanın göremeyecek şekilde bi gölge gördüm. Ama 4 5 gün önce görmüştüm. Siz sabaha yapınca netleşmiş

Ben sabahına da yaptım yoktu. Aradan 4 5 gün geçti, bugün yine yaptım yok.
10 da bile görünen 4 5 günde kaç katı olur kesin çıkardı :KK43:
Demek ki yok
Kan sonucunu öğleden sonra alıcam ama bi umut işte belki orda çıkar.

Ya bende normal insanın göremeyecek şekilde bi gölge gördüm. Ama 4 5 gün önce görmüştüm. Siz sabaha yapınca netleşmiş

Demek ki yok
Sanırım olsa çıkardı :KK43:
Adete kadar umut var ama. Umarım seninledir miniğin, değilse de fazla bekletmez 🙏

Merhaba hanımlar. Temmuz annesi olurum derken ağustosa kaldım.
Bugün idrar testi yaptım ama negatif görünüyor.
Kan verdim sonucu yarın alıcam.
Yalnız çok meraktayım bu değeri düşük olan arkadaşlar evde idrar testi yaptınız mı?
Evdeki test negatif olup kanda öğrenenler var mı?
Sabah evde yaptığım testte 2.cizgi cıktı öğlen kan tahlili verdim 158 çıkmıştı cnm

Bende dün test yaptım belirgin 2 çizgi çıktı. Ama ardından da kahve lekelenmeler gelmeye başladı. Bugün doktora gittim kese oluşmuş bi sorun yok dedi şükür yerleşme lekeleriymiş. Progestan folikasit verdi.

Sanırım olsa çıkardı :KK43:
Adete kadar umut var ama. Umarım seninledir miniğin, değilse de fazla bekletmez 🙏

Ah inşallah ya.
Ovulasyon yapıyordum. Testler bozuk gibi çıktı. Tam emin olamıyorum ama 20 veya 21 kasımda olan ilişkide hamile kaldığımı düşünüyorum. Sanki yumurtlama o gün oldu. Siz bunun takibini yaptınız mı yani hamile kaldığınızı düşündüğünüz ilişkiden kaç gün sonra kanda çıktı

Ah inşallah ya.
Ovulasyon yapıyordum. Testler bozuk gibi çıktı. Tam emin olamıyorum ama 20 veya 21 kasımda olan ilişkide hamile kaldığımı düşünüyorum. Sanki yumurtlama o gün oldu. Siz bunun takibini yaptınız mı yani hamile kaldığınızı düşündüğünüz ilişkiden kaç gün sonra kanda çıktı
Evet yaptım canım
21-22sinde yumurtlama ağrım ve akıntım oldu beklediğimden erken oldu ama Bu günleri değerlendirdik. Kafamda ortalama 10 gün sayarak pazar günü test yaparım demiştim ona göre yaptım bende testimi.
Şuan hala adetime 5 gün var..

Kızlar keseyi görenler var mı? Ne zaman gördünüz?
Cumartesi 5+0 günlük olacağım ama görünür mü acaba

Kızlar keseyi görenler var mı? Ne zaman gördünüz?
Cumartesi 5+0 günlük olacağım ama görünür mü acaba
Birazda beta değerine bağlı.
Ben ilk hamileliğimde 6+3 te görmüştüm keseyi. Daha bebek yeni oluşuyordu.☺
Bazıları ise çoktan kalp atışını duymuştu.

Kızlar her şey yolunda giderse bende Ağustos annesiyim❤️
Adetime 8gün kala öğrendim. Büyük ihtimalle yumurtlamam erken oldu.
Bugun adetime 6 gün var beta hcg degerim 46 çıktı. Cuma tekrar kan vereceğim.

kanda test yaptırdım sonuç pozitif ama değerini bilmiyorum.enabızda sonuçlarda çıkmadı anlamadım .benim sat 26 ekim.inşallah bu sefer sağlıklakucağıma alırım bebeğimi herkese iyi güzel hamilelikler dilerim
Amin canım inşAllah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Ben her kan verdiğimde barkod numarasını alıyorum. Hastanenin labaratuar sonuçlarına girip tc ve barkod no ile öğreniyorum dr hastaneye gitmeye gerek kalmıyor. Sizde öyle yapın.

Merhaba hanımlar. Temmuz annesi olurum derken ağustosa kaldım.
Bugün idrar testi yaptım ama negatif görünüyor.
Kan verdim sonucu yarın alıcam.
Yalnız çok meraktayım bu değeri düşük olan arkadaşlar evde idrar testi yaptınız mı?
Evdeki test negatif olup kanda öğrenenler var mı?
Olanlar var canım ne yaptın sonucun ne çıktı yazmamışsın.Merak ettim seni.

Demek ki yok
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah

Ah inşallah ya.
Ben bu ay yapmadım hatta hiç yapmıyorum desem yeridir. Geçen ay rastgele yaptık. Gebelikte oluşmuş ama kimyasaldı. Bu ay da kimyasal sonrası bekletin faln deniliyor muş bende öyle düşündüm. Sonra tuv gittim bir ara akıntımdan yumurtlama günü olduğunu farkettim çok dikkat etmem bunlara hadi anlamışken boşa gitmesin dedim değerlendirdik. Bu ay iki ilişki anca oldu yani diyeceğim o ki olacağı varsa Allah nasip ediyor. Yoksa hesaplayarak yapsan da nasip olmaz.

Kızlar uygulamalarda gün gün hamilelik diye bi aplication var, ben o uygulamayı indirdim... baya bilgilendirici bi uygulama tavsiye ederim... sizden de her konu da tavsiyeye açığım... 🥰

Evet yaptım canım
21-22sinde yumurtlama ağrım ve akıntım oldu beklediğimden erken oldu ama Bu günleri değerlendirdik. Kafamda ortalama 10 gün sayarak pazar günü test yaparım demiştim ona göre yaptım bende testimi.
Şuan hala adetime 5 gün var..
Benim de yirmilrde oldu yumurtlama muhtemelen ama geç döllenme oldu sanırım adet on gündem fazla oldu geçeli daha.kese falan görünmedi. Anca gelişiyor sağlıklı olsunda bekleriz.

X