2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Onun yerine kazene mesaj atıp konuyu devralman daha mantıklı olur canım böyle 2ye bölünecek 😊
Ederiz etmesine ama burada o bilgileri oluşturmak için konu sahibinin ilk mesajda düzenlemesi lazım. Konu sahibi en son 13 Kasımda girmiş.

Kızlar bugün doktora gittim ve 5+3 müşüm. Keseyi gördük çok şükür🙏🏼 İki hafta sonra bebiş ve kalp atışı🧿 sizler de durum ne??

Çok sevindim canımm🧿
Benim henüz kese görülemiyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak canım.
Doktorun ilaç olarak neler verdi?

Çok sevindim canımm🧿
Benim henüz kese görülemiyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak canım.
Doktorun ilaç olarak neler verdi?
İki hafta sonra mutlu haberler veririz inşallah kuzum🙏🏼 Hiç bir ilaç vermedi sadece folik asite devam et dedi. İki hafta sonra tahliller isteyecekmiş.

İki hafta sonra mutlu haberler veririz inşallah kuzum🙏🏼 Hiç bir ilaç vermedi sadece folik asite devam et dedi. İki hafta sonra tahliller isteyecekmiş.
Benim folik asit dısında kullandıklarım var canım.
Progestan 200mg, vajinadan günde 2 kez kullanıyorum. Düşük tehlikesine karşıymış. Ne olur olmaz diye verdi herhalde.
Coraspin 100mg, bu kan sulandırıcı gibi bir ilaç yine bebeği korumak için bir şey.

Benim folik asit dısında kullandıklarım var canım.
Progestan 200mg, vajinadan günde 2 kez kullanıyorum. Düşük tehlikesine karşıymış. Ne olur olmaz diye verdi herhalde.
Coraspin 100mg, bu kan sulandırıcı gibi bir ilaç yine bebeği korumak için bir şey.
Aaaa ama onları genelde daha önce düşük olan ya da sıkıntılı gebelik geçiren kişilere veriyorlar🧐 bana hiç öyle bir şey demedi 🤔

Aaaa ama onları genelde daha önce düşük olan ya da sıkıntılı gebelik geçiren kişilere veriyorlar🧐 bana hiç öyle bir şey demedi 🤔

Daha önce olumsuz ya da olumlu sonuçlanan bir gebeliğim olmadı. Annem ve yakın arkadaşım sağlık sektöründe çalışıyor. Onlar başka doktorlara sordular kullanmamda sakınca yokmuş😇
Senin sat 30 ekimdi ya , yumurtlama gününü biliyor musun?

Kuzum birkaç gün geçti ama söyleyim dedim ben gördüm🙏🏼 5+3 müşüm. Sen de görürsün büyük ihtimal. 😍
Gözün aydın canım :KK68: Ben de yarın gideceğim inşallah görürüm :emir_bebek: Keseyi gördüğünde bhcg kaçtı senin canım?

Gözün aydın canım :KK68: Ben de yarın gideceğim inşallah görürüm :emir_bebek: Keseyi gördüğünde bhcg kaçtı senin canım?
Sağol kuzum haber ver mutlaka sen de bize🙏🏼 Ben beta hcg 400 olduktan sonra hiç baktırmadım canım. Şu anda o yüzden bilgim yok doktor hesaplayarak kendi verdi canım randevuyu 🥰

X