Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aglamadan once ıyutmak lazım. Aglamaya basladıgında uykuya gec kalınmış oluyor genelde.Bebekleriniz uykuya nasıl geçiriyorsunuz? Benimki uykusu geldiği zaman sadece ağlıyor bir şey yapamıyorum hiçbir şekilde susturamıyorum bir noktada bayılıp kalıyor resmen ne yapacağımı şaşırdım
Yaa aynen masaya saldırıyor herşeye uzanıyor ama ben yedirmeye calısırsam dudak büzüyor o kendi götürecek agzına galiba. Bizim yemekleri istiyo sanki hepZaten bişey yediklerimizi görmesinler yada ortada tabak felanya bide işin ortasında uyanması felan olur hiç gerek yok
dün sofrada kucağımdaydı öyle bir saldırıyor ki sofrayı sanırsın 3 gün aç bıraktım elimdekini almaya çalışıyor kendi öne atıyor çatalı kaşığı alacakmış iyice coştu şu ara su içiyorum kahve içiyorum bardağa saldırıyor geçen suyu bardaktan içirdim nasıl içiyor varya çok hevesli ya
Yaa benimki inat ediyor istemiyorsa bırakıyorum ben. Emerken bırakırsa bende bırakıyorum yerken dudak buzerse bırakıyorum. Aç gibi gelirse 1-2 saat sonra bidaha teklif ediyorumYa bende öğünü yiyince süt işini nasıl yapcaz onu anlamıyorum kısmen doymuş oluyor ne kadar mama vericem ne zaman vericem çok şaşıyor ya
Öncesinde mutlaka bi sinyal veriyordur, dikkatli izlediniz mi? Mızırdanma, saç kulak çekme, göz ovuşturma, esneme ? Hatta takip ettiğim bi ebe vardı bebek.uzmani instagram adı, o her bebeğin e ee dediğini söylüyor uyku öncesi. Tabi bizim yaptığımız gibi değil de buna benzer bi ses çıkarma. Biraz gözlemleseniz, bunlardan biri varsa o zaman uyutmaya çalışırsanız belki ağlamadan geçerBebekleriniz uykuya nasıl geçiriyorsunuz? Benimki uykusu geldiği zaman sadece ağlıyor bir şey yapamıyorum hiçbir şekilde susturamıyorum bir noktada bayılıp kalıyor resmen ne yapacağımı şaşırdım
Aa bizimki eeliyo. Gecikirsek aglamaklı eeliyo. Hatta dısardayken falan şey diolar bunun uyumaya gozu yok bosuna yorma kendini bu cumleden 1,5 dk sonra falan eee eee diyerek uyuyakalıyo bebek arabasında uyuturken. ben diyorum uykusu var ben anlıyorum artık. O an milleti dinlesem bıraksam kriz cıkar sonrasındaÖncesinde mutlaka bi sinyal veriyordur, dikkatli izlediniz mi? Mızırdanma, saç kulak çekme, göz ovuşturma, esneme ? Hatta takip ettiğim bi ebe vardı bebek.uzmani instagram adı, o her bebeğin e ee dediğini söylüyor uyku öncesi. Tabi bizim yaptığımız gibi değil de buna benzer bi ses çıkarma. Biraz gözlemleseniz, bunlardan biri varsa o zaman uyutmaya çalışırsanız belki ağlamadan geçer
Evet ben de artık mızırdanma tonundan ve göz ovalamasından anlayıp hemen uyutmaya geçiyorum. Dışardan çok anlaşılmıyor ciddenAa bizimki eeliyo. Gecikirsek aglamaklı eeliyo. Hatta dısardayken falan şey diolar bunun uyumaya gozu yok bosuna yorma kendini bu cumleden 1,5 dk sonra falan eee eee diyerek uyuyakalıyo bebek arabasında uyuturken. ben diyorum uykusu var ben anlıyorum artık. O an milleti dinlesem bıraksam kriz cıkar sonrasında
Ya ben de ilk başta zorlandım, evde işi gücü ancak bebek uyuyunca yapıyordum çünkü bir de araya 3 öğün sıkıştırmak girince bocaladım. sonra tamamen bizim yemek vakitlerimizle birlikte düşünmeye başladım rahat ettim. kendime kahvaltı hazırlarken bebeğe de yumurta haşlıyorum hemen peynirle karıştırıyorum ya da irmikle falan. öğle arasında bir şey hazırlayacak vaktim olmuyor direkt yoğurt veriyorum (kendi yaptığım bisküviden ya da meyve ekliyorum içine) akşam da biz iftarı yaparken bebişe de hazırladığım yemekten ayırıp veriyorum ya da uygun değilse ona özel bi sebze haşlıyorum. böylece 3 öğün düzene girdiYaa kızlar bu bebeleri. Öğün öğün beslenmesi nasıl ayarlancak yaa 1 yaşına kadar ana gıda anne sütü 9 aya kadar da ana öğünler anne sütü diyorlar ama. Ben şimid bazen 1 öğün bazende 2 öğün verebiliyorum 3 olmuyor zaten. Bide cok yerde süt içemezse diyede korkuyorum. Ya da bazen tam aksi bu cocuk yemege alışmazda aç kalır zayıflarsa die de korkuyorum.
Demekki kendime 3 ogun yapmadıgımdan oluyoYa ben de ilk başta zorlandım, evde işi gücü ancak bebek uyuyunca yapıyordum çünkü bir de araya 3 öğün sıkıştırmak girince bocaladım. sonra tamamen bizim yemek vakitlerimizle birlikte düşünmeye başladım rahat ettim. kendime kahvaltı hazırlarken bebeğe de yumurta haşlıyorum hemen peynirle karıştırıyorum ya da irmikle falan. öğle arasında bir şey hazırlayacak vaktim olmuyor direkt yoğurt veriyorum (kendi yaptığım bisküviden ya da meyve ekliyorum içine) akşam da biz iftarı yaparken bebişe de hazırladığım yemekten ayırıp veriyorum ya da uygun değilse ona özel bi sebze haşlıyorum. böylece 3 öğün düzene girdi️
Bende hazırladığım sebze çorbalarını biraz fazla hazırlayıp süt saklama poşetlerine bölüp buzluğa atıyorum. Ordan indirip kullanıyorum.Demekki kendime 3 ogun yapmadıgımdan oluyo![]()
Ben geçtim diğerinde dudağı sığmıyordu çok komik olan bu da büyük geldi ama olsunemzik kullananlar +6 ay emziklere geçtiniz mi? ben aldım ama baya büyük geldi gözüme. ne zaman geçmek lazım bilemedim
Kız sus biz geri çekiliyoruzYaa kazayla oldu diyenlerin %99 u prezervatif falan kullanmıyor zaten merak etme. Geri çekilme bir korunma yontemi değil. Buzlu donlu karlı yagmurlu havada arabanın ibresini 300 e yaklaştırp kaza yapınca aaaaa kaza yaptım. olmuyor o bile bile lades
diger türlü de prezerv/spiral / hap ile de olabiliyor tabi kucuk ihtimal. Ondada artık takdiri ilahi. Allah al demiş yani yapcak bişey yok
![]()
Saatlerinizi düzenleyerek başlayabilirsin canım aşırı yorulmadan uyutmayı deneyebilirsin mesela kızım bu akşam çok huysuzlandı hiç yapmazdı dün aşı olmuştu demekki yoruldu normalde 3 saat uyanık bırakırdım bu akşam 2 buçuk saat sonra uyuttum sinyalleri takip etBebekleriniz uykuya nasıl geçiriyorsunuz? Benimki uykusu geldiği zaman sadece ağlıyor bir şey yapamıyorum hiçbir şekilde susturamıyorum bir noktada bayılıp kalıyor resmen ne yapacağımı şaşırdım
Kız ben daha ne diyim basın gazaKız sus biz geri çekiliyoruz![]()
Yaa gecen gün gordum kemik suları hayvandaki butun toksinleri ilaçları topluyor diye napcagımı şaştım valla.Kızlar pürelere çorbalara kemik suyumu et suyumu atıcak nasıl yapıyorsunuz ? Az kaldı anam babam üsülü salata sularından vermeme![]()
Bazen yorucu bazen güzel hareketlı vukaatlı geçiyor oğlum bebegın kolunu çıkardı onla ugrasrım yanlız bırakamaz oldum emekleme yol dönme yok sadece yürüteç tek ıstedıgı yere gıdıyor çekmece açma derdinde yızGeçen sen aklıma geldinyazacaktım nerdesin diye araya karıştı iş güç yazamadım hayırlı ramazanlar annelik eğlenceli olmaya başladı iyice senin nasıl 4 çocukla
Ay çok hastaydım anca girebiliyorum kuzu. 7 saat 45 derecede sabit tutmak gerekliymiş kavanoz kapağı açılınca 3 günde tüketmek gerekiyormuş3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi T turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz![]()