- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Henuz cıkmadı canımKızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
Olsun canım kilolu hamile kalıp da yemesine dikkat ederek çok az kilo alan arkadaşlarım oldu benim. Bebişin sağlığı önemliYaa maşallah ❤ herkes ne kadar zayıf maşallah bi kilolu hamile kalan benim galiba
Yok cnm çıkmadı henüz. 6. Aydan sonra çıkmıştı sanırım o çizgi eskiden de. Herkeste farklı olabilir.Kızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
Öyle canım zaten bulantıdan yiyemiyorum zayıfladım bile kilo alacağım yerdeOlsun canım kilolu hamile kalıp da yemesine dikkat ederek çok az kilo alan arkadaşlarım oldu benim. Bebişin sağlığı önemli
Bencede erken degıl kıyafet alınabılır hem anne aldıkca mutlu oluyor ben henuz almadım kendım ama gelen hedıyelere gıdıp gıdıp bakıyorum o bıle benı mutlu edıyor kendım aldıgımda daha mutlu olurum psıkoljık olarak bıle bence ıyı bır olay:)Konunun başlarında da yazmıştım canım
Hiç erken falan değil bana göre.
Gerçekten o kadar masraf o kadar alınması gereken şeyler var ki ayrı bir maddi külfet oluşturacak.Birde son aylar gerçekten insanın ağrıları çok oluyor ki bizim birde yaza denk gelecek sıkıntı çekeceğiz.
Bence şimdiden alınmalı. Hamileliğin balayındayız şuan. Hem enerjimiz var hem vakit.
Ben birçok şeyi almama rağmen bak sadece şuan kıyafet alışverişine 300 TL ödedim. Daha da Almam gereken şeyler var.
Birde aynı şeyi indirimde alabilmek varken neden indirimsiz fiyattan alayım düşüncesi var bende.☺ Bir daha Şubat indirimi olmayacak bu indirimi iyi değerlendirin bana kalırsa
Bende ikili yaptırtmadım ama radyologa usg e gittim , ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı saolsun bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama net detaylıda 17 -24 aralığında çıkıyormuş bakalım.kızlar tek tek alıntı yapamadım şu testlerle ilgili.
ben 2li test yaptırdım.
şimdi benim tam 3lü test zamanım haftaya
ama doktor üçlü değil başka bir şey yapacağız dedi.
Bir de üçlü ya da ikili yapmadan direk 4lü test varmış daha da kesin.
ya çok ikilem bir durum gerçekten ve bence herkesin kendi kararı ya da çiftlerin kendi kararı olmalı bu.
Ben doğumda bir sürprizle karşılaşmamak, birden bir yıkıma uğramamak kendimi alıştırmak adına yaptırmayı -kendim için- daha uygun buldum sadece. Fikir olması açısından diyorum.
Çok minnak bir göbüş ama belli oluyorGünaydın kızlar.Bu da benim göbüş
valla insan hamile olduğunu anlıyor eve minik minik şeyler girince ayrı bi mutluluk sadece bakmak bileBencede erken degıl kıyafet alınabılır hem anne aldıkca mutlu oluyor ben henuz almadım kendım ama gelen hedıyelere gıdıp gıdıp bakıyorum o bıle benı mutlu edıyor kendım aldıgımda daha mutlu olurum psıkoljık olarak bıle bence ıyı bır olay:)
Sen bir de akşam gör canım 6 aylık oluyorÇok minnak bir göbüş ama belli oluyor
Ben sadece iştahımın açılmasından anlayıp test almıştım :) senin ki çok iyi ama ya :)Aynen rengi koyulaşır yavaş yavaş ilk hamileliğimde de hamilelik belirtilerini araştırıyodum bu çizgi vardı belirtide bi akşam banyo yaptım fark ettim ki çizgi var aradan birkaç gün geçti test yaptım pozitifyani her 2 hamileliğimi de ordan anladım açıkçası
kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
Günaydın kızlar.Bu da benim göbüş
Aynen öyle tabi başka belirtilerim de vardı sadece o çizgi değildi göğüs sızlaması büyümesi falanBen sadece iştahımın açılmasından anlayıp test almıştım :) senin ki çok iyi ama ya :)
Ben de yaptırmıcamZorunlu değil canım yaptırmasanda oluyor ki 3lünün güvenirliği daha az. ben yaptırmayacağım.
Canım hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı aslında ama açıkcası ben de haziran da son tatilimi yapmak istiyorumkızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında
Ben de yok canımKızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
Kendi aracimiz olsaydi kesinlikle dusunurdum canim ama otobusle cesaret edemem 7 aylik halimle. Bursada oturuyorum en yakin balikesir var her sene gideriz ama aracla 3 saat olan yol otobusle 6 saat oyle olunca cesaret edemem sanirim. Gitsek oglum icin iyi olurdu 3 yasinda teyzosu cok seviyor denizi yuzmeyi ama bu sene olmiycak gibi.kızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
Aynen o nıyetle yazıyor cunku @purkima ıle aynı fıkırdeyım:))
Bence cinsiyeti öğrendikten sonra alınabilir.Ben şuan hiç bişey almadım.Annemde en az 6 aylık olsun sonra al diyor ama ben cinsiyetten sonra yavaş yavaş almaya başlıcam çünkü eksik asla bitmez bence yavaş yavaş alınabilir.kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
bence kişiye bağlı istemiyorsan yaptırmazsın,ikili temiz çıkmış gözünaydınBen yaptırdım geçen hafta pazartesi alcam sonucu ikili temiz çıktı mı gerisine gerek kalmıyor demişlerdi oğlumda ikiliyi yaptırdım temiz çıktı üçlüyü yaptırmadım bugün doktor sordu ikiliyi yaptırdım ama üçlüyü düşünmüyorum dedim ama artık zorunlu oldu falan dedi16. haftada gel yapalım dedi bilemedim bende şimdi kafam karıştı
bende hataya gitmek istiyorum yazın ama zor gibi benim için benim çocuklarda var ya sadece eşim be ben olsak giderdik gibi,sizin içinde güzel olur bebişsiz başbaşa son tatilkızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
çok geçmiş olsun canım,bişey yoktur Allahın izniyle,dün benim oğlumda tam bebeğin olduğu yere uçan tekme attıYok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım
benim var yani hiç gitmemiştiKızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
yok canım erken değil aslında yazın çok zor olur bu hazırlıklar hem zaten sürekli alınıyor doğuma kadar ancak tamamlarız,oğlumda erken doğum riskin var demişti dr ve hepsini ablama aldırdım hemen hemen ve siparişle alel acele tamamladım,en iyisimi yavaş yavaş almak rahat zamanlardakızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
fit bi hamiş daha maşallhGünaydın kızlar.Bu da benim göbüş
beni unutma kuzuYaa maşallah ❤ herkes ne kadar zayıf maşallah bi kilolu hamile kalan benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?