2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bencede erken degıl kıyafet alınabılır hem anne aldıkca mutlu oluyor ben henuz almadım kendım ama gelen hedıyelere gıdıp gıdıp bakıyorum o bıle benı mutlu edıyor kendım aldıgımda daha mutlu olurum psıkoljık olarak bıle bence ıyı bır olay:)

Bende ikili yaptırtmadım ama radyologa usg e gittim , ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı saolsun bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama net detaylıda 17 -24 aralığında çıkıyormuş bakalım.

valla insan hamile olduğunu anlıyor eve minik minik şeyler girince ayrı bi mutluluk sadece bakmak bile

Ben sadece iştahımın açılmasından anlayıp test almıştım :) senin ki çok iyi ama ya :)

Benim eşim almaya karşı idi. Allah korusun bişey olsa naparız bi 34 haftalık fln olsun diyordu sadece cinsiyet öğrenince bi elbise almıştık. Bebek için kenarda para vardı son zaman herşeyi bir anda almış herşeyi tamamşamıştık 5 6 sayfalık alışveriş listem vardı. Ama şimdi eşimde karışmıyor geçen tshirt almış grili minik minik dedim çok erken diil mi bişey olmaz içimden geldi dedi.

kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .

İnsanlarda doğmamış çocuğa don biçmek gibi geliyor. Benim de hevesim kırılıyordu hiç bişi almamıştım sadece kalp atışını duyduğumda kalpli zıbın almıştım. 20. Haftadan sonra ebebekin büyük bi indirimi olmuştu battaniyeler 10 lira falandı o zaman almıştım hatta kv gördüğünde doğmamış çocuğa neler almışsınız doğsun bi öyle alırsınız demişti bende heves yine dip. Sonra da 26. Haftadan sonra erken doğum riski çıktı 5 adım sonrası yoktu yürüyemiyordum sen ayda alırım dediklerimi gezip alamadım internetten aldım.. Şimdi de cinsiyeti öğrenince sadece tulum aldım bi anısı olsun diye görünce alır mıyım alırım. Bi yerden başlamak lazım olacak olan şimdide, son ay da, doğumda, doğumdan sonra her zaman olabilir. Teslimiyetle güzel moralle geçirmeye bakmak lazım.

Zorunlu değil canım yaptırmasanda oluyor ki 3lünün güvenirliği daha az. ben yaptırmayacağım.
Ben de yaptırmıcam
kızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında
Canım hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı aslında ama açıkcası ben de haziran da son tatilimi yapmak istiyorum gidersek arabayla gideriz heralde arkaya uzanırım dedim en kötü
Kızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
Ben de yok canım

umarım yolda doğurmam
Kendi aracimiz olsaydi kesinlikle dusunurdum canim ama otobusle cesaret edemem 7 aylik halimle. Bursada oturuyorum en yakin balikesir var her sene gideriz ama aracla 3 saat olan yol otobusle 6 saat oyle olunca cesaret edemem sanirim. Gitsek oglum icin iyi olurdu 3 yasinda teyzosu cok seviyor denizi yuzmeyi ama bu sene olmiycak gibi.
Belki bikac gunlugune falan Yalovada bi tatil yerine gideriz dicem ama nasıl olur bilmiyorum evin 15 dk sonrasi olan bi yerde tatile para vermek

Aynen o nıyetle yazıyor cunku @purkima ıle aynı fıkırdeyım:))

1 ay once ozel Mesajda fotografini yollayip sordugun su soru var ya;

“sızce ıcımde yuzumde o sekılde bır fesat kotu bır dusunce olabılı mı?sadece fazla hassas ve duygusalım..kbkmayın”

hani es gecmistim cevapta, cevaplayayim; fesatlik demeyeyim de degisik bir asagilik kompleksin var. Bagli oldugun ana sagliga gitmemek icin binbir takla attiginda anlamistik.

Ozelde “ilk gunden size kanim isindi” deyip genelde boyle atip tutmak da ne bileyim, pek sey: AVAM!

Son düzenleme:
kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
Bence cinsiyeti öğrendikten sonra alınabilir.Ben şuan hiç bişey almadım.Annemde en az 6 aylık olsun sonra al diyor ama ben cinsiyetten sonra yavaş yavaş almaya başlıcam çünkü eksik asla bitmez bence yavaş yavaş alınabilir.

7 aylık olsun alırız, 8 aylık olsun alırız görüşüne de karşıyım ben :)
Kimsenin garantisi yok. Doğuma birkaç gün kala yine her şey tamamlandığında da bir şey olabilir, doğum anında da olabilir, sonrasında da olabilir. Bu konuda en karamsar olması gereken benken en çok alışverişi yapanda benim sanırım.
Etraf çok karamsar herkes içinden geldiği gibi davransın bence Nasıl mutlu oluyorsanız öyle kızlar. Hamilelik ve lohusalık gerçekten dışarıdan gelen seslere kulaklarınızı kapatacağınız bir dönem olsun. Yoksa herkes herseye çok muhalefet olup hem üzüyor hemde hevesi kursakta bırakıyorlar.

bence kişiye bağlı istemiyorsan yaptırmazsın,ikili temiz çıkmış gözünaydın
umarım yolda doğurmam
bende hataya gitmek istiyorum yazın ama zor gibi benim için benim çocuklarda var ya sadece eşim be ben olsak giderdik gibi,sizin içinde güzel olur bebişsiz başbaşa son tatil
Yok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım
çok geçmiş olsun canım,bişey yoktur Allahın izniyle,dün benim oğlumda tam bebeğin olduğu yere uçan tekme attıtabi yanlışlıkla bana denk geldiKısa süreli bi karın ağrısı oldu geçti,Allaha emanet minikler artık
Kızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
benim var yani hiç gitmemiştiEsmer olduğum için mi hemen beliriyor ve gitmiyor bilmiyorum
yok canım erken değil aslında yazın çok zor olur bu hazırlıklar hem zaten sürekli alınıyor doğuma kadar ancak tamamlarız,oğlumda erken doğum riskin var demişti dr ve hepsini ablama aldırdım hemen hemen ve siparişle alel acele tamamladım,en iyisimi yavaş yavaş almak rahat zamanlarda
Günaydın kızlar.Bu da benim göbüş
fit bi hamiş daha maşallh
Yaa maşallah ❤ herkes ne kadar zayıf maşallah bi kilolu hamile kalan benim galiba
beni unutma kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…