2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim hesaplarıma göre ağustos 1 ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem ama bu cuma keseyi göreceğiz inşaAllah.. Zaman hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ya 🥰 Allah böyle Bi duyguyu bize bahşettiği için o kadar şükürle doluyum ki.. Allah herkese ama cidden isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Benim hesaplarıma göre ağustos 1 ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem ama bu cuma keseyi göreceğiz inşaAllah.. Zaman hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ya 🥰 Allah böyle Bi duyguyu bize bahşettiği için o kadar şükürle doluyum ki.. Allah herkese ama cidden isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Amin 🙏 Ben de henüz doktora gitmedim, bekleyeyim diyorum sabredebildigim kadar 😅

Kızlar benim tahmini tarihim 01 Ağustos
Beta hcg ise 2035 sizce de yüksek değil mi o_O
Henüz doktora gitmedim ve kese görmedim...
Neye göre yüksek geldi ki canım döllenmeye göre değer çıkıyor. Benim bugün 2573 olmuş seninki de normal çok şükür sağlıklı ilerliyor hepimizin öylede devam eder İnşAllah.Kess için beş bin olacakmış

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir ortak noktamız var kızlar hergün allaha şükretmek lazım bir mucize yaşıyoruz 🤲🏼🤲🏼Yüzbinlerce insan çocuk sahibi olamıyor bir sürü para döküyorlar bu işe :KK43: allah onlara da versin amin
Elhamdülillah canım çok haklısın Allah nasıp ederse ikinci evladımı kucağıma alcam.Allah herkese nasip etsin inşAllah

Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni

Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
[/QUOTE]
Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni

Merhabalar, ben hamileliğimi apandis, idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kum taş olabilir ile birlikte öğrendim. Şimdi de doktordan çıktım ufacık da kesemizi gördük 4+3 müşüz :KK66: çok heyecanlı ve çok başka bir duyguymuş açıkcası beni ağlattı . Hepimiz kucağımıza sağ salim alırız 🤰
Çok amin inşAllah

daha çok erken yapmışsın canım.Zaman geçmiyor böyle olunca bekle o yüzden derim. Ben ilk adetime 1 gün varken 103 çıktı değerim. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Arkadaşımın bat tan 3 gün sonra 50 idi ama üç kat artış gösterdi. Yani demek istediğim yaptırma kan testi ve bekle reglin geçsin 3-4 gün. Boşuna stres oluyor insan.
Çok haklsın canım bu konuda ufacık birşeden strese giriyoruz. En iyisi adet geçmesini beklemek.

Regle 2 gün kala 37.9 çıktı benim bhcg. Bugün regl günü akşam tekrar test yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerlerim. Siz doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Gitmicem diyordum en son geçen çarşamba kan baktırdım. Beta 353.73 çıkmıştı. Bugün dayanmayıp acilw gittim bir bahaneyle değerler nasıl diye 900–1000 lerde beklerken beta 2573 çıktı çok şükür sağlıklı ilerliyor.

Ben tecrubeli bir anne olarak 7. Haftayi bekleyecegin canim, gittigimde kalp atislarini duymak istiyorum🙈 erken gidersek sadece keseyi gorebiliyor doktor tabi 5. Ya da 6. Haftada gorulebiliyor kese de💕 ben ilk hamileligimde tabi geyecanla hemen gitmistim adetim 3-5 gun gecikince, o yuzden ilk gebelikleri anlarim gitmek isterler erken🤰 Sabredebilen bence 7. Haftayi beklesin o kalp sesi o kadar harika ki🥰
Aynen canım bende bekleyecektim. Fakat geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca beta değerinin artışını bir kere görmek istedim binlerde olduğunu görenek yetecekti elhamdülillah değer katlanmış 2573 lere gel mil şimdi 7 –8 haftaya bekleyim diyorum. Sizin ilki kaç yaşında

Kızlar bu arada 28 Kasımda 37,9du değerim.
2 gün sonra yani bugün kan verdim 141,7 çıktı değer 4e katlamış neredeyse havalara uçtum :KK9: ikiz gebelik ihtimali olabilir mi? Ama öyle olsaydı daha fazla olurdu sanki değerler
Değerin normal seyrinde artıyor canım ikiz olsa daha çok artardı..

X