2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Herkese merhaba, 9. Haftada kontrole gittim doktor birdahaki kontrol için 13 haftaya detaylı ultrasona randevu verdi ama arası bana çok uzun geldi sizler kaçıncı haftalarda gittiniz kontrollere?

Valla bana da 1 ay diyorlar ama ben ikinci haftada gidiyorum

12 haftadan sonra herşey düzelecek diyorlar. Benim mide bulantım yoktu seviniyordum ilkimde 9 ay kustum diye. Şimdi 10 haftalıkken başladı bulantı kusma. bişeyler tersten gidiyor sanırım.

Bende bekliyorum dört gözle düzelsin diye ama düzelmeye niyeti yok

Hanımlar bişeyi merak ettim 2li test sat tarihine göre mi yapılıyor yoksa ultrasondaki bebek gelişim haftasına göre mi benim 1 hafta geriden geliyorda ona göre gideyim dedim
Canım ben geçen hafta gittim. 11+1 di. Haftaya gel dedi. Sanırım gelişime göre bakılıyor. Yarın tekrar gideceğim

Kızlar günaydın 4 aylık hamile olan göbeğim indi göbek falan kalmadı normal değil mi bir yazıda şişlikler gidecek yazıyordu da size de sorayım dedim ❤
Darısı başımıza canım. Her sabah göbeğim yokmuş gibi uyanıp akşamları gerçek bir hamileye dönüşüyorum. Sanırım 4. Ayda her şey yoluna giriyor

Kızlar günaydın 4 aylık hamile olan göbeğim indi göbek falan kalmadı normal değil mi bir yazıda şişlikler gidecek yazıyordu da size de sorayım dedim ❤
12.haftadayim bu sabaha kadar aynen karnım 4.5aylik gibiydi geçen bir gören 6aylik gibi duruyor dedi.cok rahatsız ediyordu nefes alamiyordum.taki bu sabah anneme aynı şeyi söyledim.karnim yumuşamış goguslerimde .sisliklerim inmiş resmen .

Darısı başımıza canım. Her sabah göbeğim yokmuş gibi uyanıp akşamları gerçek bir hamileye dönüşüyorum. Sanırım 4. Ayda her şey yoluna giriyor ❤
Aynisini yasiyorum :) her aksam sis karnima bakip kesin pantolon aliyorum diyorum, sabah oluyor idare eder bir sure daha diyorum. Bazen de urkuyorum neden iniyor karnim diye

Aynen canım benimde 9 ayda ne olacak diye düşünüyordum hep şükür geçti

Ne güzel ya benim şişliklerde gitse dışardan bakınca en az 6aylık hamile gibiyim

Kizlar selam 13 hafta lik hamileyim ilişki sonrası wc gidince peceteye çok az kan lekesi pembe giib oldu sizce bebege bir şey olmuş mudur başına böyle bir şey gelen oldu mu

Kizlar selam 13 hafta lik hamileyim ilişki sonrası wc gidince peceteye çok az kan lekesi pembe giib oldu sizce bebege bir şey olmuş mudur başına böyle bir şey gelen oldu mu
Başıma diğer hamileliğimde geldi doktora sordum ilişki yok dedi bundan sonra ilk 4ay,Şuanda da ilişki önermiyorum sana dedi,bende kahve lekeleniyorum zaten korkarım şimdi ilişkiden,bişey olmaz ama canım doktorun risk görse söylerdi

Günaydın herkese
Bugün ebebekte oyuncak indirimi var.
Birkaç şey alacağım işten çıkınca
Oyun halısı, renkli top, hafıza kartları listemde.
Umarım stok kalır
Günaydınn..
Ben oyun halısı ve budizzz uyku arkadaşı ayıdan aldım
Aldıklarını yazarsan sevinirim canım. Belki fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…