2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Benim ıyotsuz kullanmam lazım aynen bendede hamilelikte başladı salı günü dahiliye gidicem Bende

Ayşe Öner'in "Hamilelik, doğum ve bebek bakım" kitabını öneririm bende.

Kraftin pilot travel sistem bebek arabasını almaya karar verdik kızlar 2600 fiyatı ayın 10 nunda 2000 olcak babymall da kraft ve prego bebek arabaları indirimde olacakmis kızlar haberiniz olsun ❤

Benim aldıklarım;
Bondigo Gülen titrek arkadaşım
Bondigo Oyun halısı
Baby&toys aynalı renkli top
Ve Diy toy zeka kartlarından aldım.

Kuzum sen ateş ölçer bi marka söylüyordun yemeklerin ısısını felan da ölçüyor diyordun neydi markası??

Kızlar kararsız kaldım krafti çok beğendim ama pregoda aklımda hala kumaş olarak kraftin ki daha iyi prego biraz daha naylon tarzı modelleri böyle renk olarak borda düşünüyorum sizce hangisi daha güzel ama doktor erkek derse gri alırım hangisini alırsam

Eklentiler

• Screenshot_20200202-194720.webp
    33 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200202-195140.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200202-155003.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200202-200145.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah teoride öğrendiklerimizi pratikte de uygulayabiliriz teşekkür ederim Öneriniz için, bakacağım o kitaba

Canım kıyaslama yap.
Tente kapanması hangisinde daha fazla?
Hangisi daha hafif?
Hangisi daha kolay kapanıp açılıyor?
Kapanırken tek parça kapanabiliyor mu?
Kapandığında yer kaplama miktarı nasıl?
Çift yönlü kullanılabiliyor mu?

Çift yönlü ikiside tenteleride hemen hemn aynı galiba kraftin fermuarli yatınca uzaması için pregoya bakmadım kraft boylamasına kapanıyor prego katlanır şekilde düz se tek elle kapanıyor prego kraft tek elden fazla galiba abi yaptı ben izledim sadece bi ablada bakıyordu en iyisi ayın 10nunda ikisinide elimle deneyim ağırlığına bakmadım kapanınca onada bakayım

Aynen sen de dene mutlaka. Birde arabanızın bagajı büyük değilse katlandıkları zaman boyutu önemli. Pregonun videosunu izledim az önce. Katlanınca baya büyük.
Kraftın bu modeli yeni çıkmış sanırım. Hiç videosu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…