• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim başlangıçta adet tarihine göre 4 gün gerideydi bu hafta sat göre 1 gün ileri gelişme gösterdiğini söyledi dr. Kıpır kıpırdı ultrasonda çok sevimli görünüyordu. 2 li test yaptırmadım detaylı da yaptırmayacağım. Dr ile görüştüm zorunlu olmadığını ense ve burun kalınlığının normal olduğunu söyledi. İlk bebeğimde prof dr yaptı ama ne cinsiyetini ne hastalığını tespit edemedi. Bu yüzden Allaha emanet devam edicem aylık kontrollere. Herkese hayırlı haberler dilerim. Düzenleme. Cinsiyet kız olabilir dedi. Çıkıntı göremiyorum ama bir ay sonra net söylerim dedi.
Sağlıkla kucağınıza alın.. Cinsiyeti kesenin duruşundan bana da kız gibi geldi🥰

Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim başlangıçta adet tarihine göre 4 gün gerideydi bu hafta sat göre 1 gün ileri gelişme gösterdiğini söyledi dr. Kıpır kıpırdı ultrasonda çok sevimli görünüyordu. 2 li test yaptırmadım detaylı da yaptırmayacağım. Dr ile görüştüm zorunlu olmadığını ense ve burun kalınlığının normal olduğunu söyledi. İlk bebeğimde prof dr yaptı ama ne cinsiyetini ne hastalığını tespit edemedi. Bu yüzden Allaha emanet devam edicem aylık kontrollere. Herkese hayırlı haberler dilerim. Düzenleme. Cinsiyet kız olabilir dedi. Çıkıntı göremiyorum ama bir ay sonra net söylerim dedi.

Saglicakla kucagina alirsin insallah. Hayirli, kademli olsun. Ben sadece detayli ultrason dusunuyorum. Gerisini yaptirmayacagim. 😍

Insan dogdugu ve doydugu yeri unutmazmis😊

Asik oldugum yeri de unutmuyorum ben.:KK70:

Son düzenleme:
Aynen maşallah çok düzgün ve derli toplu:)
Tatlı bir hanım olacak inşallah 🙏
Senin beyefendi nasıl güzel annesi 😌

Amin, masallah tekrar.

Sihhati yerindedir insallah. Sicak yerde konakliyor. Ara ara kendini belli ediyor. Gonlunu hos etmeye calisiyoruz iste ne yapalim. 😂 Sende her sey yolunda mi?

Amin, masallah tekrar.

Sihhati yerindedir insallah. Sicak yerde konakliyor. Ara ara kendini belli ediyor. Gonlunu hos etmeye calisiyoruz iste ne yapalim. 😂 Sende her sey yolunda mi?
Maşallah maşallah..Ee en önemlisi gönülleri hoş, sağlıkları yerinde olsun.
Bizimki de bugün gündüz pek sakindi..Tedirgin olmuştum ama 1 saat önce midemi yine coşturdu🥳🥳içim biraz rahatladı:))

Kız Erkek farketmez kesinlikle.. Bir arkadaş bugün yazmış sağlığının yerinde olduğunu bileyim Doktora cinsiyetini sormayacağım..Aynen bende öyle düşünüyorum artık.
Önce beden sonra akıl sağlığı diliyorum..Önce kendilerine sonra topluma faydaları olsun inşallah 🙏🥰

Selam hanımlar bayadır giremiyordum inş siz ve bebisleriniz iyisinizdir
Allaha şükür bugün leke görmedim iyi hissediyorum😊inş sizde iyisinizdir🥰
Merhaba kızlarr bayagadır gıremedım bulantı kusmalar mahvetti uc gundur iyiym bulantı hapını ıctım artık hayattan sogumustm😁😁 ikili test yaptırdım ben gecen hafta onun sonucunu bekliyorum yüksek ihtimal erkek dedi içime dogan hep erkekti bastan beri🥰🥰
bir oğluş daha🐣değişmezse tabi,sonuçta iyi çıksın inşallah güzel haberlerle💙
Arkadaşlar bende bugün hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Normalde adet olacağım döneme yakınım. Bundan mı kaynaklıdır acaba? Tüp bebekle hamile kaldım yaşım 36 ve ister istemez bi endişe oluyor.
Canım iyi düşün iyi olsun ilk aylarda regli dönemlerinde olabiliyormuş bazı kadınlar hissedebiliyormuş zaten bel ağrısı kasık ağrısı ara ara olacak hamileliğin her döneminde,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah💙

Kızlar kaynımın düğün günü belli oldu salon tutmuşlar ağustos 9,karnım burnumda mı olur ne olur belli değil🤦🏻‍♀️offf offf😂

Kızlar kaynımın düğün günü belli oldu salon tutmuşlar ağustos 9,karnım burnumda mı olur ne olur belli değil🤦🏻‍♀️offf offf😂
Sizin doğum Temmuz sonu gibi değil mi ? Hayırlısı olsun siz sağlıkla doğurun da ..

ha bende de böyle bişey var
kalbim tam kapanmadığı için kaçak varmış daha doğrusu
ben de ona gidicem bi ay sonra
20. haftada mı ne git demişti kadın doğumcum.
o da tesadüfi check up da çıktı.
bakalım gideyim umarım bir sıkıntı olmaz.

Git canim şuan çok gerildim bende doktorumun eşine yazdım durumu anlattım yanlış anlamadım diye hamilr olduğumu belirttim bana kalkmış mehmet akide başvur diyor salaklık bende insan yerine koyup size gelmek istiyorum dedim kendini beğenmiş egoist ay çok sinirlendim ukala

Arada eşime bahsediyordum, şunu yapmış adamın teki, bunu demiş kadının biri diye. Sonra onun da ahlakı bozulmasın, sonuçta erkektir diye bahsetmiyorum artık. :KK70:

Benim piskolojim bozuluyor okuyunca hem merakediyorum hemde çok sinirleniyorum arada sırf o yüzden tamamen siteden çıkıyorum 🤣

Günaydın. Girince bu mesaja denk geldim:))
Tam mevsimi zaten herkes yesin işte ne güzel faydalı..

Ah ah çok severim ama bu aralar mandalina portakal yiyemiyorum midem bi hafta kendine gelmiyor Bend e diyorum ne edek mecbur hasret kalacaz bi sene 🤣

evet o konuda haklısın bende bekarken cok gezdıgım ıcın gezmekten de sıkıldım Hiç aramıyorum bu yuzden gezmeyı falan .Rizeliyim ben yaylada evimiz var sadece oraya gidip kuzine basında kafamı dınlemeyı ıstıyorum. Daha da erken evlenseydım gittiğim heryere eşimle gitmiş olurdum ama olsun arkadaşlarımla gitmekte güzeldi :KK70: :KK70:

Eşimde rizeli babası pazarlı annesi çayeli li tabi artık bende rizeliyim🤣

bende okudum gece aklıma paylaşamak gelmişti sizlerle,bayılırım Banu Çiftçiye😻
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce benimde sabahları belim ağrıyo ilk kalkınca
Sabah pohaça yaptım burayı okuyunca😂😂4-3-2-1 tarifin adı çok basit😁
çok geçmiş olsun canım normal olduğunu okumuştum bende
çok geçmiş olsun kuzum,sıcak havlu falan iyidir ama eğer azalmadıysa ağrı sağlık ocağına danış bence
maşallhhh😍😍fit bir hamişş🤍
ondan bile tiksindim ya,önceden oturup 1kiloyu yerdim oysa ki
ay ne güzel kv ve kp trabzondan göçmüşler buralara,eşim laz anne tarafımda laz😊

Hamile kalmadan önce diyordum zayıf kalayım karnım.cok çıkmadın hatta az belli olsun diye ama okdr çok kustumki şimdi diyorum aman alayım kilo umrumda değil yeterki yiyim içeyim artık 😐

Ben çok duygusalım zaten hamilelikte tavan yapıyor. İlk gebeliğimde öyle ağlıyordum ki eşim belgesel izlememe dahi izin vermiyordu. Aslan ceylanı yemiş diye saatlerce ağlıyorsun diyordu. Şimdi gene çok ağlak oldum gözyaşı hep gözümün dibinde akayım diye bekliyor. Öyle derdi sorunu olan biride değilim Allaha şükür ama nedense çok ağlak oldum. Buda mı kız acaba bu teoriye göre.💕

Ne kadar hayatin doasida olsa hiç belgesel izledigimi bilmem hayatta izleyemem 😐😂

Bu mide bulantısı kusma çok değişik yaaaa 😢 yiyorum yemek yarım saat olmadan sanki midemde bozuk yemek varmış gibi ağzıma tat geliyor sanki midem yediklerimi bozuyor çürütüyor günlerrr geç artık sonu inşallah güzel olsun 😓

Midemde çalışma varmış gibi hissediyorum aha diyorum geliyor yine az bise yiyorum midemde çoğalıyor sanki o yediğim şey

Back