2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
canım bende griple giriş yaptım gebeliğe hiç ilaç kullanamadım üstelik sigarayı bırakmakta cabası oldu sürekli öksürük balgam . En iyi zencefili limonla kaynatıp içmek birde burnunu serum fizyolojik ile yıkayabilirsin sinus rinse var tamamen açıyor cok geçmiş olsun .

Ay ilAhi gözümde canlandı

Evet canım..Öğretmenim
Ara tatildeyiz .Sen de çalışıyorsun galiba

Evet canım çalışıyorum, ama istifa ettim. ^_^ Emeklilikte yaşa takılanlardanım, hayatı tersten yaşadım diyelim. Bebişten sonra belki üniversitede bir kaç derse girerim, doktoram var.

Kizlar dunden beri regl agrim artti,kanamamda var doktordan geldigimden dun o kadar sevindim Rabbim imtihan etmesin insallah

İmkan varsa doktora git canım. İyi düşünelim kötü bir şey yoktur ama yinede ihmal etme.
Gitsemde canim ilac vermiyor hicbir zaman simdi benim kendim dufaston almistim onda 2tane icicem
Icerde biriken kandir herhalde deyip iyi dusunmeye calisiyorum

Doktoruna git canım, kalbinide ferah tut. Allahın izniyle savaşçı kızımızın hiçbirşeyi yoktur.
Insallah canim bi taraftan dusunuyorum minik daha 8-9 haftalikta şakır şakır kan geliyordu o zaman tutundu şimdide tutunur inşallah

Gitsemde canim ilac vermiyor hicbir zaman simdi benim kendim dufaston almistim onda 2tane icicem
Icerde biriken kandir herhalde deyip iyi dusunmeye calisiyorum
Bencede öyledir. Zaten artık büyüdü daha küçükken etkilenmedi şimdi mi etkilenecek :)
Bir dahaki kontrol ne zamana?

Kizlar dunden beri regl agrim artti,kanamamda var doktordan geldigimden dun o kadar sevindim Rabbim imtihan etmesin insallah

Canım 3. regl döneminde misin acaba? Bol su, istirahat vermişti geçenki gebeliğimde doktorum. Nasıl yapsan, doktora mı gitsen tekrar? Üzme canını ama olur mu? Anne güçlü olacak ki, bebek de sağlam kalsın. Geçmiş olsun.

Kızlar heyecanla cinsiyeti bekliyorum yaaa bir dahaki kontrolumuz şubatın 3. Haftası şimdi tam 9+3deyiz görür miyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…