Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
canım bende griple giriş yaptım gebeliğe hiç ilaç kullanamadım üstelik sigarayı bırakmakta cabası oldu sürekli öksürük balgam . En iyi zencefili limonla kaynatıp içmek birde burnunu serum fizyolojik ile yıkayabilirsin sinus rinse var tamamen açıyor cok geçmiş olsun .
Kayınvalidem de anladı benimkini. Hamile kaldığımdan beri dün akşam ilkkez gördü beni. Dünden beri gidiyor geliyor oyy bıdığım diye diye göbüşümü seviyor. Çıkmışta babanneye kendini gösteriyor diyor
Kayınvalidem de anladı benimkini. Hamile kaldığımdan beri dün akşam ilkkez gördü beni. Dünden beri gidiyor geliyor oyy bıdığım diye diye göbüşümü seviyor. Çıkmışta babanneye kendini gösteriyor diyor
Evet canım çalışıyorum, ama istifa ettim. ^_^ Emeklilikte yaşa takılanlardanım, hayatı tersten yaşadım diyelim. Bebişten sonra belki üniversitede bir kaç derse girerim, doktoram var.
Canım 3. regl döneminde misin acaba? Bol su, istirahat vermişti geçenki gebeliğimde doktorum. Nasıl yapsan, doktora mı gitsen tekrar? Üzme canını ama olur mu? Anne güçlü olacak ki, bebek de sağlam kalsın. Geçmiş olsun.