2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde ilkinde öyleydi ben çok çıksın istemiyorum açıkçası hareket etmesi zor oluyor sonra 😊
Bende yakınlarım hariç gebeliğimi söylemediğim için geç çıksında hemen herkes öğrenmesin istiyorum. 😂
Gerçi bilemiyorum cinsiyet belli olunca da paylaşabilirim o zaman ki psikolojime de bağlı biraz.🤪

Günaydın kızlar,
Diş fırçalarken içi dışına çıkan var mı acaba? Yoksa sorun bende mi🤔Benim minnakta diyecek ki arkadaş ne bünyeye düştük.. Yemek yok, bulantı var, var da var, 😄
Ben ben ben varım. Diş fırçalamak ölüm gibi ama fırçalamamak ta öyle. Fırçalarken öğürmekten ölücem bigün 😥😥

Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım😷 ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum 🥺

İlk gebelik olunca fazla evhamlıyım sanırım 😪
Hiç evhamlanmayin. O biraz yapıyla alakalı diye düşünüyorum.Arkadasim ve görümcemin de ilk bebeklerinde ne kusma, ne mide bulantıları oldu.
Gebeliklerini o kadar güzel geçirdiler ki ..

Darısı başınıza🧿

Arkadaşlar merhaba hepinize😊
Ben 8. Haftanın sonlarındayım bel ağrım ve bulantılarım çok. Ama en kötüsüde ağzımdaki bu iğrenç tat 😥 hiçbirşeyin tadını alamıyorum herşeyin tadı aynı ve kötü. Bu tat hiç gitmiyor ağzımdan benim gibi olan varmı bir çözüm bulabildinizmi lütfen bulduysanız söyleyin 😔

Naneli sakız başka çaresini bulamadım

Hiç evhamlanmayin. O biraz yapıyla alakalı diye düşünüyorum.Arkadasim ve görümcemin de ilk bebeklerinde ne kusma, ne mide bulantıları oldu.
Gebeliklerini o kadar güzel geçirdiler ki ..

Darısı başınıza🧿

bende de aman aman bir belirti olmadı.
kasık ağrısı arada, sabahları ve akşamları çok üşüyünce bir öğürme geliyor o kadar :D
ama strese girince karnım ağrıyor ve çok stresliyim.
tek isteğim şu stresimin geçmesi, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor

Back