2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım😷 ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum 🥺
Ben sadece boğaz spreyini kullandım. Antibiyotik ve ateş düşürücü de verdi kullanmadım geçti 😅 limon ağacı çıkacaktı ama içimde 😅

Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım😷 ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum 🥺

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Ay dişimi fırçalayayım bari. Fırçalamayınca ağızda biriken salgılar daha kötü yapıyor beni.. Yalnız o değilde diş macunu görünce filmlerdeki sarımsak görmüş şeytan misali oluyorum😜😜

Günaydın. Eşim manasından dolayı Azra'yı ihtimallere dahil etmemişti. Ses olarak güzel ama ^_^

Şimdi baktımda🤣 kötü gelmedi bana valla okdr seçenek varki kimisinin manası bile yok kendi ismimin manasını bile bilmem şahsen hiç merak etmedim 🤣🤣 bakalım daha çok var ne seçenekler çıkar

Evet çocuk bayrami:)
Yaşım biraz düşündürüyordu beni iyi ki sizi gördüm birbirimizden güç alırız.
Ben 2li testi yaptırmadan nifty testini yaptırayım diyorum .Sen ne düşünüyorsun ?

Ben de çok mutlu oldum. Senin delikanlı oğlun da varmış ne güzel, ben yeni evliyim. Aynen, sadece Nifty yaptıracağım ben de. Ona bile gerek görmüyordum aslında. Dün gece karar verdim. İstanbul'dayım bu arada. Sen neredensin?

Tuzlu su çekebilirsin canım
Bol sıvı alımı ve c vitamini.. ilaca gerek kalmadan atlatırsın belki..
İnşallah iyi olursun canım geçmiş olsun😌

Peteklerin üzerine 1 er kase sıcak su koyup nem oluşturabilirsiniz.
Bir de Aile hekimimiz önermişti.
1 bardak suya 1 çay k. Karbonat
1çay k. Tuz ekleyip iyice eritin.Sonra Enjektörle lavaboya eğilin bir burjn deliğinize sonra digerine sıkın hem burnunuz açılacak hem bütün iltihap aşağı inecek tabi bir kac gun sabah aksam yapacaksiniz.

Ben bu yöntemle kulak ağrımdan bile kurtuldum.Oğluma da yaparim iyi geliyor.

Ben sadece boğaz spreyini kullandım. Antibiyotik ve ateş düşürücü de verdi kullanmadım geçti 😅 limon ağacı çıkacaktı ama içimde 😅
Bana antibiyotik vermedi parol verdi ama onu da bir işe yaramayacaksa eğer kullanmak istemiyorum 🤭
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim🙏🏼
Tuzlu su çekebilirsin canım
Bol sıvı alımı ve c vitamini.. ilaca gerek kalmadan atlatırsın belki..
İnşallah iyi olursun canım geçmiş olsun😌
İnşallah canım ya bu ara salgın var diyorlar. Ateşli geçiriyormuş herkes. Hafif şekilde geçer inşallah🙏🏼
Peteklerin üzerine 1 er kase sıcak su koyup nem oluşturabilirsiniz.
Bir de Aile hekimimiz önermişti.
1 bardak suya 1 çay k. Karbonat
1çay k. Tuz ekleyip iyice eritin.Sonra Enjektörle lavaboya eğilin bir burjn deliğinize sonra digerine sıkın hem burnunuz açılacak hem bütün iltihap aşağı inecek tabi bir kac gun sabah aksam yapacaksiniz.

Ben bu yöntemle kulak ağrımdan bile kurtuldum.Oğluma da yaparim iyi geliyor.
Yerden ısıtmalı evde petek yok 😔
Ama diğer yöntem çok çok mantıklı geldi. Birde bana doktor serum fizyolojik olabilir dedi şu bebeklere kullanılan var ya hani🤔

Ben de çok mutlu oldum. Senin delikanlı oğlun da varmış ne güzel, ben yeni evliyim. Aynen, sadece Nifty yaptıracağım ben de. Ona bile gerek görmüyordum aslında. Dün gece karar verdim. İstanbul'dayım bu arada. Sen neredensin?
Çok iyi düşünmüşsün
Yaptıralım canım iyi olur .Diğer türlü diken üstünde oluruz, yaş faktörümüz önemli..Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Sağlıklı,topluma ,insanlığa faydaları olsun yeter.
Ben İstanbul Atakentteyim (Anadolu Yakasi)

Bana antibiyotik vermedi parol verdi ama onu da bir işe yaramayacaksa eğer kullanmak istemiyorum 🤭

Çok teşekkür ederim🙏🏼

İnşallah canım ya bu ara salgın var diyorlar. Ateşli geçiriyormuş herkes. Hafif şekilde geçer inşallah🙏🏼

Yerden ısıtmalı evde petek yok 😔
Ama diğer yöntem çok çok mantıklı geldi. Birde bana doktor serum fizyolojik olabilir dedi şu bebeklere kullanılan var ya hani🤔
O zaman kaseleri evin herhangi yerlerine koyun aynı şey.. Serum fizyolojik de aynı sayılır canım.
Yap mutlaka iyi gelecek.

Çok iyi düşünmüşsün
Yaptıralım canım iyi olur .Diğer türlü diken üstünde oluruz, yaş faktörümüz önemli..Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Sağlıklı,topluma ,insanlığa faydaları olsun yeter.
Ben İstanbul Atakentteyim (Anadolu Yakasi)

Rabbim bu yaşımda bana bebek bahşetmiş, nasıl gelirse gelsin kabulüm canım. Aynen sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Ben de Bahariye'deyim canım, Boğa'nın hemen yanında. Yakın sayılırız. :KK76:

Hanımlar, şimdi ilk kez bir şey öğrendim. Kırmızı lahana ile cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 10. haftada yapılan bir şeymiş. Ama bana yapması zahmetli ve mide bulandırmalı geldi. :halay:

Hanımlar, şimdi ilk kez bir şey öğrendim. Kırmızı lahana ile cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 10. haftada yapılan bir şeymiş. Ama bana yapması zahmetli ve mide bulandırmalı geldi. :halay:
Senin Ultrason görüntün var mı ?
Şeklî uzun fasulye gibiyse Erkek ,yuvarlaksa kız olabilir diyorlar.
Ona baktin mı?

Back