- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen kestireyim.dedim kuaförüm kesmedi ordaki ablada kestirme olmaz dedi dedim tamam ellemeyin![]()
Ben sadece boğaz spreyini kullandım. Antibiyotik ve ateş düşürücü de verdi kullanmadım geçtiKızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldımama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
![]()
Evet çocuk bayrami:)Ne güzel bir gün o öyle. Benden 3 ay 3 gün büyükmüşsünüz.![]()
Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldımama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
![]()
Günaydın. Eşim manasından dolayı Azra'yı ihtimallere dahil etmemişti. Ses olarak güzel ama ^_^
Evet çocuk bayrami:)
Yaşım biraz düşündürüyordu beni iyi ki sizi gördüm birbirimizden güç alırız.
Ben 2li testi yaptırmadan nifty testini yaptırayım diyorum .Sen ne düşünüyorsun ?
Canım normal bence. Zaten normal olmasa doktor mutlaka söylerdi.
Zeybltaslan in de geriden geliyordu sanırım. Geçen gün gittiği kontrolde bebişi o arayı kapatmış
![]()
Tuzlu su çekebilirsin canımKızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldımama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
![]()
Peteklerin üzerine 1 er kase sıcak su koyup nem oluşturabilirsiniz.Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldımama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
![]()
Bana antibiyotik vermedi parol verdi ama onu da bir işe yaramayacaksa eğer kullanmak istemiyorumBen sadece boğaz spreyini kullandım. Antibiyotik ve ateş düşürücü de verdi kullanmadım geçtilimon ağacı çıkacaktı ama içimde
![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, Allah şifa versin.
İnşallah canım ya bu ara salgın var diyorlar. Ateşli geçiriyormuş herkes. Hafif şekilde geçer inşallahTuzlu su çekebilirsin canım
Bol sıvı alımı ve c vitamini.. ilaca gerek kalmadan atlatırsın belki..
İnşallah iyi olursun canım geçmiş olsun![]()
Yerden ısıtmalı evde petek yokPeteklerin üzerine 1 er kase sıcak su koyup nem oluşturabilirsiniz.
Bir de Aile hekimimiz önermişti.
1 bardak suya 1 çay k. Karbonat
1çay k. Tuz ekleyip iyice eritin.Sonra Enjektörle lavaboya eğilin bir burjn deliğinize sonra digerine sıkın hem burnunuz açılacak hem bütün iltihap aşağı inecek tabi bir kac gun sabah aksam yapacaksiniz.
Ben bu yöntemle kulak ağrımdan bile kurtuldum.Oğluma da yaparim iyi geliyor.
Çok iyi düşünmüşsünBen de çok mutlu oldum. Senin delikanlı oğlun da varmış ne güzel, ben yeni evliyim. Aynen, sadece Nifty yaptıracağım ben de. Ona bile gerek görmüyordum aslında. Dün gece karar verdim. İstanbul'dayım bu arada. Sen neredensin?
O zaman kaseleri evin herhangi yerlerine koyun aynı şey.. Serum fizyolojik de aynı sayılır canım.Bana antibiyotik vermedi parol verdi ama onu da bir işe yaramayacaksa eğer kullanmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim
İnşallah canım ya bu ara salgın var diyorlar. Ateşli geçiriyormuş herkes. Hafif şekilde geçer inşallah
Yerden ısıtmalı evde petek yok
Ama diğer yöntem çok çok mantıklı geldi. Birde bana doktor serum fizyolojik olabilir dedi şu bebeklere kullanılan var ya hani![]()
Çok iyi düşünmüşsün
Yaptıralım canım iyi olur .Diğer türlü diken üstünde oluruz, yaş faktörümüz önemli..Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Sağlıklı,topluma ,insanlığa faydaları olsun yeter.
Ben İstanbul Atakentteyim (Anadolu Yakasi)
Amin.. İnşallah gönlüne göre olurRabbim bu yaşımda bana bebek bahşetmiş, nasıl gelirse gelsin kabulüm canım. Aynen sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Ben de Bahariye'deyim canım, Boğa'nın hemen yanında. Yakın sayılırız.![]()
Amin.. İnşallah gönlüne göre olur.Evet çok yakınız
![]()
Evet canım..ÖğretmenimAmin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Çalışıyor musun?
Senin Ultrason görüntün var mı ?Hanımlar, şimdi ilk kez bir şey öğrendim. Kırmızı lahana ile cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 10. haftada yapılan bir şeymiş. Ama bana yapması zahmetli ve mide bulandırmalı geldi.![]()