2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet ama canım iyi doktorlar hiçbiri yeni hasta almadılar o yüzden kaldım hem başkaları baya beyeniyor bilmiyor ilaç taraftarı değil herhalde ,dün usm yapan başka bir doktordu o söyledi korkma hematom bebege zarar vermiyor o yüzden sadece dinlenmek sölüyorlar
Benım doktorum kanama vs olursa gel demıstı canım lekelenme degılde

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kilo aldım ve karnım çıktı. Kendime çok kızıyorum daha ilk aylardan aldığım için :KK43:
Ben hiç ölçülüp bakmadim bile kiloma doktorum zayıfsın ilk 3 ay ne istiosan ye dedi aslında çok zayıfta değilim 52 kg yum 😂😂

ya işte benim de saçımı annem kesiyor.
ucundan aldırıcam sadece o da mı olmuyor :D
Simdi tatil sebebiyle köydeyiz ama haftaya dönüşte direk solugu kuaforde alıcam ve bayagı kestiricem saclarimi :) hicte bisey olmuyor. Tamamen hurafe canim. İlk gebeligimde de defalarca kestirdim. Belimdeki sacımı neredeyse kut kestirdim, uzadı bi daha kestirdim. Lohusaykende kestirdim hepsini denedim 😁 tamamen hurafe ama bazı kuaforler kesmiyor

Valla aynen bizde karı koca kız istioruz inşallah gönlümüze göre sağlıkla sıhhatle gelir melekelerimiz ya 🖤😻
Ultrason görüntüsü varsa tahminde bulunabilirim istersen yada kendin de bakabilirsin yuvarlaksa kız fasulye gibi birazda uzunsa erkek diyorlar çoğuda doğru çıkmış.

Seviliyor tabi..Mesela oğlum bir yana dünya bir yana 🥰 Bebekliği de çok tatlıydı..
Kız Erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeter.🧿

Oy Allah bağışlasın delikanlıyı. Ona bakmaya doyum olmaz şimdi.
Hayırlısıyla, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. :emir_bebek:

Ultrason görüntüsü varsa tahminde bulunabilirim istersen yada kendin de bakabilirsin yuvarlaksa kız fasulye gibi birazda uzunsa erkek diyorlar çoğuda doğru çıkmış.
Canım benımkı ne sence:)

Eklentiler

• 29CDE530-1FDE-4596-9CB2-0C30C95F1FFF.jpeg
    29CDE530-1FDE-4596-9CB2-0C30C95F1FFF.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 39
Evet ama benim zaten normalde de kan geliyor çoğu zaman dün biraz gezincede geldi şimdi ilaç içtim inşallah durur
Canimm. Bizim gibi kanamali gebelik gecirenlerin hic ama hic gezmemesi gerekiyor. Biliyorum cok zor. İlk gebeligimde 4 ay boyunca yattigim yerden kalkmadim insan sıkılıyor ama dayanmamiz lazim. Simdide ogrendigim son 1 aydan beri ayni sekilde kalkmam yasak biliyorsun. Tabi sen Fransadasin teksin biraz daha zordur bide bi tane daha yavrun var. Yine de elinden geldigince yatmaya calis. Ben ogluma suan icin bakcak insanlar var diye cok sukur yiyip icip yatiyorum sokaga bile cikmiyorum bi koyde hava almak icin. Ne yapalim biraz daha dayanmamiz lazim yinede cok sukur🙏 Ama sunu diyebilirim ne kadar kanama olursa olsun tutunacagi varsa tutunuyor

kuzum is yerindeyim nedense burdan eklemiyor akşam evden göndereyim olur muuu çok sevinirim valla ❤

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kilo aldım ve karnım çıktı. Kendime çok kızıyorum daha ilk aylardan aldığım için :(

Ben hic kilo almadim daha canim. İlk 3-4 ay cok kilo alamıyorum ben ama sonra varil 😁😁😁 4.ayda istahim bir açılıyor pir açılıyor. Suan pek bisey yiyemiyorum o yuzden kiloda yok

Bende 56 ile hamile kaldım 10 gün öncesine kadar 1 kilo vermiştim. O zaman daha iyi yiyordum. Şimdi muhtemelen 1-2 kilo daha gitmiştir. Yemekten tiksinti geldi çünkü. Allahtan yarın kayınvalidem geliyor 1 hafta 10 gün yemek konusunda rahat olurum sağolsun.. İnşallah o zamana kadar bende toparlarım. TV de gördüğüm herşeyi aşerip yemek istiyorum😄

İlginç şekilde yemeği kendim yapmıyorsam belli başlı şeyler hariç yiyebiliyorum. Ama genellikle ayva dilimleri ofiste bilgisayarımın yanında duruyor.
Bendeki sıkıntı her şeye öğürüyor olmam. O değil, insanların da midesini bulandırıyorum. 50 metre öteden oda kokusunu, kolonya kokularını alıyorum içim dışıma çıkıyor. Diş fırçalarken de keza aynı, hızlıca yapıp ağız çalkalama suyuyla gargara yapıyorum bi nebze rahatlatıyor.
aynı ben.. kolonya, parfüm hem kendim kullanamıyorum hem evde eşime kullandırmıyorum hem de eğer dairede arkadaşlar kullanmışsa odaya giremiyorum. ilk hamileliğimde sürekli öğürdüm ve bu kokularla birlikte iyi ya da kötü tüm kokulardan kusuyordum.. oğlum oldu. bu hamileliğimde de kötüyüm ama oğluma nazaran daha rahatım.
allah yardımcımız olsun..

Back