Evet, her gün çarpıntım oluyor kısa süreli. Doktor normal dedi. 8-9 ay ve 1,5 sene önce EKG çektirmiştim. Normaldi. Fakat sizin özel durumunuz varmış galiba, doktorunuza görünmenizde fayda var.
Uuu 15 yaşında maşallah nasıl tepki verdi genelde büyünce kardeşe olumlu bakmıyorlar ne güzel en güzel süpriz olmuş ay nasıl beceriyorsunuz okdr geç öğrenmeyi ben 3 haftalık ken ogrendim gerçi şuan bakılırsa 2 haftalık ogrenmisim veledi
Uyuyorken uykumdan firlandim, fena sallandi ev. İstanbul’dayim bu arada. Esim de İzmir de. Ben deprem oldu diye onu arayinca sen nereden duydun hala sallaniyoruz dedi. Allah yardimcimiz olsun. Cok korktum.
Uyuyorken uykumdan firlandim, fena sallandi ev. İstanbul’dayim bu arada. Esim de İzmir de. Ben deprem oldu diye onu arayinca sen nereden duydun hala sallaniyoruz dedi. Allah yardimcimiz olsun. Cok korktum.
Ah canlarim ben bodrumdaki depreme denk gelmistim ordan kaldi bende yoksa onceden izmirde olan depremlere cok takmazdim sadece lise de herkes siniftan kacarken ben siranin altina girip bildigim tum dualari okumuslugum var o kadar
Ah canlarim ben bodrumdaki depreme denk gelmistim ordan kaldi bende yoksa onceden izmirde olan depremlere cok takmazdim sadece lise de herkes siniftan kacarken ben siranin altina girip bildigim tum dualari okumuslugum var o kadar
Aaa yok 99 depreminde fena tramva kaldi bende depremin her salisesini hatirliyorum o görüntüler asla gitmez gözümün önünden onca kaybolup giden hayat deprem olduğu zaman başka insana dönüyorum resmen ama kacisimiz yok yine birgün bu gerçekle yüzleşcez allah hepimize yardim etsin
Anlıyordum bu hafta çok zorladı beni bulantılarım.cok fazla oldu büyük çıkacağını tahmin ettim ama bu kadar beklemedim doğum tarhimiz değişti en erken 19 temmuz en geç 2 ağustos bu gidişle temmuza kayacak ama ben bu gruptan gitmem
Sizin evladınıza da Maşallah.Oğlum başlarda istemedi gibi.. ne bebeği olamaz! gibi tepkiler verdi ama şimdi gelip göbeğimi seviyor tabi herhangi bir yorum yapmıyor.
Çok küçükken kardeşi olsun istiyordu sonra sonra fikri değişti.
Sizin kızınız istiyordur diye düşünüyorum. Kızlar biraz daha istekli oluyorlar da.
Aaa yok 99 depreminde fena tramva kaldi bende depremin her salisesini hatirliyorum o görüntüler asla gitmez gözümün önünden onca kaybolup giden hayat deprem olduğu zaman başka insana dönüyorum resmen ama kacisimiz yok yine birgün bu gerçekle yüzleşcez allah hepimize yardim etsin