2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet eşimden ilk kız ismi geldi ela hayat olsun dedi hayat benim çok istedim isimde hatta dövmesini yaptırdım ama sonra düşününce vazgeçtim takma ismimde ela herkes ela diye bilir ela yı düşünebilirim ama yanına hayati2 istemem başka bi ısim düşüncem

Kızlar benim de yeşil akıntı olmuştu başlarda sonra bir daha oldu. Doktora söyledim ve fitil ve idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi. Enfeksiyon vardır dedi. Onları kullandım ben de
Tesekkurler canım doktoruma sorayım

Muhteşem son zamanlarda duydugum en guzel ısım dıyebılırım

Bizde yiğenimde ela verecektik. Trakyalıyız. Sesli harfle başlayan kelimelerin başına "h" harfi koyar şiveliler bizde. Eniştem olmaz erkeş kızıma Hela Hela der dedi içimizde kaldı ela , bebek son anda ece oldu.

Kızlar benim de yeşil akıntı olmuştu başlarda sonra bir daha oldu. Doktora söyledim ve fitil ve idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi. Enfeksiyon vardır dedi. Onları kullandım ben de
Daha once olunca idrar verdim temiz cikti enfeksiyon vs yoktu

Yaaa kız mı geliyooor
Maşallaah ona güzel güzel büyümüş

Bizde yiğenimde ela verecektik. Trakyalıyız. Sesli harfle başlayan kelimelerin başına "h" harfi koyar şiveliler bizde. Eniştem olmaz erkeş kızıma Hela Hela der dedi içimizde kaldı ela , bebek son anda ece oldu.
Hahah supermıs:)

Yaaa cok sevındımm buyumus mu foto ıstıyorumm:)

Kızlar tabıkı saglıklı olsun ama sankı ben kız bebek ıstıyorum ya:)))bu dusunceden cıkmak ıstıyorum yuzlerce ınsan bebek hayalıyle yasarken cınsıyet secmek Ama ıcımden ıstedıgım masum ıstek bu:)

İnsanın kalbinin bir şeye daha yakın olması ayıp birşey değil ki olmazsa sevilmeyecek demek de değil , dünyaya gelen öyle seviliyor ki ❤ Allah gönlüne göre versin inşallah.

Kız bebek bekleyen, cinsiyeti büyük oranda belli olmuş arkadaşlar, cildinizde en çok da yüzünüzde bozulmalar falan var mıydı? Öyle derler ya hani kız olacaksa annenin güzelliğini alır diye

Bende ilk hamileliğimde senin gibi hem çok kız istiyordum bir yandan gene sen gibi kendime kızıyordum yaptığım doğru değil mi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…