2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hello kizlarrrr 😍biz kontrolden ciktik hersey sukur iyi kanama alani hala var ama bebege zarar vermiyor onun icin baska doktora yonlendirdi
Veee cinsiyyetimiz tahmini olarak KIZzzzzzzz♥♥♥♥♥

Allahhhhh yaşasın, bir çiçeğimiz daha oluyor ne güzel. Gözün aydın canım. :halay:

Allahhhhh yaşasın, bir çiçeğimiz daha oluyor ne güzel. Gözün aydın canım. :halay:
Ay bizi gorsen varya ayaklar yere degmiyor insallah tahmini dogru cikar oglusumuza kiz kardes olur 😍♥️
rabbim herkese ilk once saglikli ve kalbindekini verskn 😍😍😍

Ay bizi gorsen varya ayaklar yere degmiyor insallah tahmini dogru cikar oglusumuza kiz kardes olur 😍
rabbim herkese ilk once saglikli ve kalbindekini verskn 😍😍😍

Aminnn. Malum, her USG görüntüsüne kız deyip duruyorum. Böyle kız haberleri peşpeşe gelince mutlu oluyorum. :anne:

Hello kizlarrrr 😍biz kontrolden ciktik hersey sukur iyi kanama alani hala var ama bebege zarar vermiyor onun icin baska doktora yonlendirdi
Veee cinsiyyetimiz tahmini olarak KIZzzzzzzz♥♥♥♥♥
yaaa ne güzel. ben de çok kız istiyorum.. sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..

merhaba Kızlarrr :)
bende ağustos annesi olacağım inşallah
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allahım.
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
istanbuldan aynı zamanlara gelecek var mı? hamiş arkadaş olması en güzelli:)

Hoşgeldin adasız galiba 😊 istanbul büyükçekmece deyim inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bide pgt yöntemi ne ilk defa duydum 🤔

Ay beyaz leblebi yemekten resmen iç organlarım tıngırdamaya başladı.. Doya doya çılgınca yemek yemek istiyorum yaa.. Hele şu ağız avcılığı resmen bitirdi beni.. 12 gün önceki kontrolde 1 kilo vermiştim.. Sanırım bir kiloda bu arada gitmiştir 😣

Selam kızlarr. Ben de yeni katıldım aranıza. Kısmetse Ağustos annesi olacağım ben de. Sanırım hepinizden yaşça büyüğüm burada. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sizleri. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻

Hoşgeldiniz inşallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız

Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep🙏🏻Ben kadın-doğum doktoruna gidiyorum bulunduğum şehirde epey iyi ve adı duyulmuş bir doktor çok da memnunum. Yaştan dolayı risk olunca çok düşünmedik işte biz direkt yaptıralım dedik. İkili, dörtlü teste gerek olmayacak da deyince. Her şekilde yüreğimiz ağzımızda, sağlıkla kucağımıza alana kadar sanırım.

bence de en mantıklısını yapmışsınız

Back