merhaba Kızlarrr :)
bende ağustos annesi olacağım inşallah
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allahım.
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
istanbuldan aynı zamanlara gelecek var mı? hamiş arkadaş olması en güzelli:)
Selam kızlarr. Ben de yeni katıldım aranıza. Kısmetse Ağustos annesi olacağım ben de. Sanırım hepinizden yaşça büyüğüm burada. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sizleri. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Selam kızlarr. Ben de yeni katıldım aranıza. Kısmetse Ağustos annesi olacağım ben de. Sanırım hepinizden yaşça büyüğüm burada. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sizleri. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
Hayırlı, uğurlu, kademli olsun inşallah. Ben de 38 yaşımdayım, Ağustostaki ilk gebeliğim, bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. İnşallah bunu sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.
Yaş olarak yakın olmamız beni sevindirdi. Sayenizde grubun ablalığını size teslim ediyorum.
Hayırlı, uğurlu, kademli olsun inşallah. Ben de 38 yaşımdayım, Ağustostaki ilk gebeliğim, bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. İnşallah bunu sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.
Yaş olarak yakın olmamız beni sevindirdi. Sayenizde grubun ablalığını size teslim ediyorum.
Teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım Ben geç evlendim 14 ay oldu daha. Sonrasında düşük amh, tek yumurta ve yaş sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm ama embriyolarımız transfer aşamasına gelemedi. Olumsuz sonuçlandı. Tedaviden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldımNasip böyleymiş demek ki.
Teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım☺ Ben geç evlendim 14 ay oldu daha. Sonrasında düşük amh, tek yumurta ve yaş sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm ama embriyolarımız transfer aşamasına gelemedi. Olumsuz sonuçlandı. Tedaviden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldımNasip böyleymiş demek ki.
Teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım☺ Ben geç evlendim 14 ay oldu daha. Sonrasında düşük amh, tek yumurta ve yaş sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm ama embriyolarımız transfer aşamasına gelemedi. Olumsuz sonuçlandı. Tedaviden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldımNasip böyleymiş demek ki.
Estağfirullah, ne demek, hiç şüphem yok bundan. ^_^
Evliliğiniz de hayırlı olsun. Ben de yeni evliyim. 9 ay oldu henüz.
En sakin anda gelip sizi bulmuş bebeğiniz ne güzel. Kaç haftalık gebesiniz?
Listeye eklendiniz mi? İlk sayfadaki bilgileri yazarsanız iilay
sizi de listeye ekler.
Estağfirullah, ne demek, hiç şüphem yok bundan. ^_^
Evliliğiniz de hayırlı olsun. Ben de yeni evliyim. 9 ay oldu henüz.
En sakin anda gelip sizi bulmuş bebeğiniz ne güzel. Kaç haftalık gebesiniz?
Listeye eklendiniz mi? İlk sayfadaki bilgileri yazarsanız iilay
sizi de listeye ekler.
Maşallah kuzuya. İkili, üçlü test vb yaptırdınız mı? Cinsiyet için doktor tahminde bulundu mu?
Ben yaştan dolayı yüksek risk grubunda olacağım için canımı sıkmama adına yaptırmayacağım. Nifty yaptırma ihtimalim var.