- 29 Ocak 2023
- 245
- 220
- 33
- 35
Ay öncelikle gözünüz aydın ilk dişten sonrasını kolay diye yazanları okudum umarım daha kolay olur bundan sonra. Bizde de benzer anlam veremediğim bir huzursuzluk var ama o damak kabarmasıdır falan hiç anlamadığım şeyler kabarsa mesela gördüğümde aa diş der miyim? Ben de elini çılgınlar gibi ağzına götürdüğünde tetagil veriyorum rahatlıyo gibi. Dentinox nasıl işe yaradı mı? Tetagil yaradı mı ya da? Ek gıda 4 ay uyku gerilemesi her şey birbirine girmiş durumda uykular fena ben çalışmaya başladım bitmiş durumdayım valla ya.Benim bebeğim tam 4.5aylıkken diş çıkardı. İlk olarak bizim salyalanmamız 3.5 aylıkken başladıBen ilk önce dördüncü ay uyku gerilemesi falan sandım yaklaşık on gün düzgün uyumadı. Yani yarım saatte bir uyanıyodu. Bu sürece geceleri tetagil vs kullanmadım ama gündüzleri ve yatmadan önce dentinox ve tetagil kullandım.
Sonra bir gece 38.5 derece ateşi çıktı durduk yere ve çocuk durmuyo o kadar rahatsızdı ki. 5 gün boyunca 4 saatte bir 2,5 ml calpol verdim. Çok şükür çıkarınca rahatladı ama uyku sorunumuz hala var o geçmedi