2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah kuzuya. İkili, üçlü test vb yaptırdınız mı? Cinsiyet için doktor tahminde bulundu mu?
Ben yaştan dolayı yüksek risk grubunda olacağım için canımı sıkmama adına yaptırmayacağım. Nifty yaptırma ihtimalim var.
Nifty testini yaptırdım ben 9 gün önce, heyecanla sonucunu bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar çıkar. Doktorum çok garantici 2 haftada bir gidiyorum ama söylemedi bir şey nifty de çıkar dedi☺️Merak etmektense ben yaptırdım tereddüt bile etmedik biz eşimle zaten doktorum da yaptırmamız taraftarıydı yaştan dolayı.

Benimde geçen gün bayağı sarı idi sonra açıldı tekrar, ama bugün 2-3 damla da kanama oldu 😔dr. pek önemli görmedi..
Bi takip et bakalım canım, rengi aynı devam ederse dr.a danışırsın...
Cok az peceteyle sıldıgımde gordum

maşallah . Yine de korkulacak birşey değildir bence ya .Kanama onemli diye biliyorum oda şakır şakır olcakki onemli olsun damlaya gördugum kadarıyla progestron veriyorlar.
Sımdı kontrolumw 3hafta olunca panıkledım :/

Nifty testini yaptırdım ben 9 gün önce, heyecanla sonucunu bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar çıkar. Doktorum çok garantici 2 haftada bir gidiyorum ama söylemedi bir şey nifty de çıkar dedi☺Merak etmektense ben yaptırdım tereddüt bile etmedik biz eşimle zaten doktorum da yaptırmamız taraftarıydı yaştan dolayı.
Niftyde doktorunuz cinsiyeti verecek mi bende kan verdim bu hafta ama sonuçlarında cinsiyetide öğrencez falan demedi sormadım bende yasak die ama bi umut bekliyorum 😋

Niftyde doktorunuz cinsiyeti verecek mi bende kan verdim bu hafta ama sonuçlarında cinsiyetide öğrencez falan demedi sormadım bende yasak die ama bi umut bekliyorum 😋
Ben testi yaptıracağım firmaya sormuştum yaptırmadan önce. Yasal değil ama doktorunuz izin verirse biz paylaşırız demişti. Doktorla da konuştuk olur dedi☺️En erken 12 günde gelir ama tahmini 15 gün diye düşünün siz demişti. Az kaldı bakalım beklemedeyiz☺️Allah herkesin gönlüne göre versin🙏🏻

Nifty testini yaptırdım ben 9 gün önce, heyecanla sonucunu bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar çıkar. Doktorum çok garantici 2 haftada bir gidiyorum ama söylemedi bir şey nifty de çıkar dedi☺Merak etmektense ben yaptırdım tereddüt bile etmedik biz eşimle zaten doktorum da yaptırmamız taraftarıydı yaştan dolayı.

Çok güzel haberler alırsınız inşallah. Bizim yaşımızda doktorlar takibi sıkı tutuyorlar. Siz perinatologa mı kadın doğuma mı gidiyorsunuz? Ben yüksek risk grubundayım, yaş ve myomdan dolayı, perinatolog gözetimindeyim.

İşin aslı, bebeği her türlü kabullendiğimiz için gebeliği stressiz geçirme adına test yaptırmak istemiyorum. Bir yanım Nifty'e sıcak baksa da, o da kesin bir test değil diyor. Bilmiyorum, zamana bırakıyorum artık. Belki doktorunuz cinsiyeti de söyler, erkenden öğrenmiş olursunuz. :KK76:

Çok güzel haberler alırsınız inşallah. Bizim yaşımızda doktorlar takibi sıkı tutuyorlar. Siz perinatologa mı kadın doğuma mı gidiyorsunuz? Ben yüksek risk grubundayım, yaş ve myomdan dolayı, perinatolog gözetimindeyim.

İşin aslı, bebeği her türlü kabullendiğimiz için gebeliği stressiz geçirme adına test yaptırmak istemiyorum. Bir yanım Nifty'e sıcak baksa da, o da kesin bir test değil diyor. Bilmiyorum, zamana bırakıyorum artık. Belki doktorunuz cinsiyeti de söyler, erkenden öğrenmiş olursunuz. :KK76:
Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep🙏🏻Ben kadın-doğum doktoruna gidiyorum bulunduğum şehirde epey iyi ve adı duyulmuş bir doktor çok da memnunum. Yaştan dolayı risk olunca çok düşünmedik işte biz direkt yaptıralım dedik. İkili, dörtlü teste gerek olmayacak da deyince. Her şekilde yüreğimiz ağzımızda, sağlıkla kucağımıza alana kadar sanırım.

Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep🙏🏻Ben kadın-doğum doktoruna gidiyorum bulunduğum şehirde epey iyi ve adı duyulmuş bir doktor çok da memnunum. Yaştan dolayı risk olunca çok düşünmedik işte biz direkt yaptıralım dedik. İkili, dörtlü teste gerek olmayacak da deyince. Her şekilde yüreğimiz ağzımızda, sağlıkla kucağımıza alana kadar sanırım.

Amin, inşallah. İyi etmişsiniz. İkili, dörtlü vb testlerdense güvenirliği daha yüksek tek test yaptırmak daha mantıklı. Kesinlikle, her gün şikayet ettiğimiz bir belirti 5 dakikalığına kaybolsa senaryolar yazar olduk. Rabbim evlatlarımızı bize sağlıcakla bağışlasın inşallah. Bizim de, bebek isteyen her kadının da kucağını boş koymasın. :emir_bebek:

Back