2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biliyorum canım listeni😍 Benim listemde de Umay vardı ama eşim hiç hiç istemiyor. Aslında benim en çok beğendiğim oydu.
Deniz ismi güzel ama çok kişide var o yüzden ben düşünmedim:)

Canımm güzel haberlerini bekliyoruz 😊

Folik asit ve omega3 kullanıyorum.

Ay inşallah kuzum ❤

Elika paylaşmış bunu😂
İstatistiklere göre en fazla doğum Temmuz,Ağustos aylarında oluyormuş en az doğumda nisan bu bilgi de benden 😂

Eklentiler

• EAE62A13-7DB6-4BC0-A810-58F9C5E24B9C.jpeg
    EAE62A13-7DB6-4BC0-A810-58F9C5E24B9C.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 23
gaz mı değilmi bilmem bence değildi çünkü garipti:) huzursuzlandım uyuyamadım hiç :p ya da rahmim genişliyordu gece kesin bir şeyler oldu belim de ağrıyodu çünkü
dün gece bende rüyamda karnımda dolaştıgını görüyordum derimden parmak kadar bişeydi kendini gösterip kayboluyordu :D

Bizde eşimle konusurkn erkek gibi dusunduk hep bi kere ağzından hakim ismi cıktı cok hosuma gitti ama onuda tek basına koymamak gerekiyormuş başına abdulhakim falan olması gerekiyormuş .

Omega 3 hangisi canım. Folik asit solgar kullanıyorum normalde 3. Aya kadar o ama benim doğuma kadar devam edecek. Omega 3, demir ve D vitamini başlayalım dedi doktor. D vitamini wellcare kullanıyordum oğluma kendime de ondan alıcam da demir ve omega araştırıyorum
Ya bana hiçbir şey vermediler. Bacaklarım ağrıyo dedim zorla magnezyum yazdırdım 😂

insallah faydasını görürsün allah yar ve yardımcın olsun insanın cok sinirleri bozuluyor sürekli kusunca artık soyle dedım kendıme toparla kendını kusmicam dayanıcam diye telkinler veriyorum . bende 4 kilo verdım 10 gunde . Durması lazım artık .
Amin inşallah evet sinirler alt üst kızım var ilgi bekliyor ona da üzülüyorum sen ilaç almadın mı

Ya bana hiçbir şey vermediler. Bacaklarım ağrıyo dedim zorla magnezyum yazdırdım 😂
Ayy banada magnezyum kalsiyum verdi. Yazdigi magnezyumu daha bulamadim eczanelerdr alamadim. Kalsiyumda ictim bi midem alt ust oldu yarin sorcam sartmi diye. Onun disinda ilk haftadan buyana vinalac folik asit +multivitamin kullaniorum

merhaba Kızlarrr :)
bende ağustos annesi olacağım inşallah
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allahım.
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
istanbuldan aynı zamanlara gelecek var mı? hamiş arkadaş olması en güzelli:)

Back