2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar su içme konusunda bir şey danışmak istiyorum size, ben öyle 2-3 litre su içmiyorum bir günde, bazen 1 litre ancak oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, daha şimdiden?
İçmiyor musun , içemiyor musun canım. Bizim grupta bu haftalar bile mide bulantısından su içemeyen var. İçmen bebek için daha iyi olur. Yavaş yavaş arttırmaya çalış, gözünün önüne koy hep pet şişeni dik kafana ara ara iç. Bebeğin suya çok ihtiyacı olduğunda sana belli eder zaten dilin damağın kurur. İçmeye çalış ama içemediğinde çok bişey olmuş mudur die kendini suçlama o ihtiyacı olduğunda gösterir. İdrar testindede çıkar su ihtiyacın.

İçmiyor musun , içemiyor musun canım. Bizim grupta bu haftalar bile mide bulantısından su içemeyen var. İçmen bebek için daha iyi olur. Yavaş yavaş arttırmaya çalış, gözünün önüne koy hep pet şişeni dik kafana ara ara iç. Bebeğin suya çok ihtiyacı olduğunda sana belli eder zaten dilin damağın kurur. İçmeye çalış ama içemediğinde çok bişey olmuş mudur die kendini suçlama o ihtiyacı olduğunda gösterir. İdrar testindede çıkar su ihtiyacın.
Çok teşekkür ederim cevabınız için🤗 açıkçası bulantı kaynaklı değil, kendim içmiyorum ama dediğiniz gibi önümde sürahim olursa hep hatırlarım. Gidip içeyim madem şimdi 😛

Çok teşekkür ederim cevabınız için🤗 açıkçası bulantı kaynaklı değil, kendim içmiyorum ama dediğiniz gibi önümde sürahim olursa hep hatırlarım. Gidip içeyim madem şimdi 😛
Bende sznin gibiydim ama Hamileligimi öğrendiğimden beri 2.5-3lt su iciyorum. Elimde 1 ltlik şişe bittikçe dolduruyom.hemn senin sağlığın için hem de hem de bebeğin için cok onemli.

hava ısınacağına daha da soğuyor sanki
gerçi ocak şubatta neden ısınsın :olamaz:
keşke karnı burnunda hallerimiz bu aylara denk gelseydi
Çok istemiştim tekrar nisanda doğurmak ama nasip olmadı gerçekten en azından doğum kışa veya bahara denk gelseydi daha rahat olurdu. Ama nasip kısmet 💜
Kızlar su içme konusunda bir şey danışmak istiyorum size, ben öyle 2-3 litre su içmiyorum bir günde, bazen 1 litre ancak oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, daha şimdiden?
Hamilelikte enfeksiyona yatkınlık oluyor bunun için en az 3 lt su içmeliyiz bence. Ama yine de hiç içmemekten iyidir. Maden suyu, limonlu su, salatalıklı su böyle böyle suyu tatlandırarak içmeye çalış canım hiç olmuyorsa. Ben ilk hamilelikte çok çektim enfeksiyondan.
Benimde cinsiyet belli oldu bir kizim daha geliyormus 😁❤ Nasip 3 tane kizim olcakmis
Gözün Aydın canım hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun inşallah 💜
Cuma günü bi gelseydi bebeğimi bi görseydim
2 günlük kalmış kii annesi. Az daha sabır😍

Kızlar az dökülün fikir alalımm
Kız olursa ne koyacaksınız 👧
Erkek olursa ne koyacaksınız 👦
Aklınızda olan isimler nedir?
Kiz olursa fikir hala yok ben hic bulamasam Lila,Melisa esim Eva istiyor
Erkek olursa abisinin ismine uygun dusunuyorum Zeyd oglumun ismi ,bunada belki Zeyn olur☺

Erkek Kerem
Kız için dün birdenbire hemfikir olduğumuz tek isim Eylül 😋🤗

Selam kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bu aralar cocuklar evde olunca telefon bana kalmiyor. Birde bu kusma isi mahvetti beni ac ac dolasiyorum hic tadim yok. Gecer umudiyle idare ediyorum cocuklari zor doyuruyorum valla onlarda sefil oldu.
aynen sen gibiyim çocuklar evde sürekli bişeler yapıyoruz bizde,bende yemekte zorlanıyorum ama kız kardeşim geliyor arada da eşim bişeler yapıyolar ben tarif ediyorum tabi😂
kuzum ben midem alamadığı için su içemiyorum normalde 3lt illa içerdim şu an 1 bardak 2bardak zorla içiyorum eğer sıkıntın yoksa muhakkak arttır😊
Benimde cinsiyet belli oldu bir kizim daha geliyormus 😁❤ Nasip 3 tane kizim olcakmis
Ayyy ne güzel 3prenses🥰bizde 3kız kardeşiz mükemmel bişey ya😻

Ben de max 1.5 içiyorum. Ama kafaya takmıyorum çünkü bünyem alışık değil ve sevmiyorum suyu 🥺
Benim hiç bir fikrim yok. Eşimin bazı fikirleri var hiçbirini istemiyorum galiba 🤔
Kız olursa; Alin ya da Eva erkek olursa; Demir.
Ama bence bambaşka bir şey koyacağız çünkü ben pek ısınmadım😂

Back