2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah tamamına erdirsin inşallh ama pek anlayamıyorum ben bu usg görüntülerini 🙈içimden gelen oğlun olacakmış gibi geldi bana🐣haftamız aynı galiba
En başta sağlıklı olsun tabiki. Benim iki kızım var o yüzden erkek olursa iyi olur tabi ama Rabbim herşeyin hayırlısını bilir😊

Cumartesi akşamı işten geldikten sonra kırmızı kanamam oldu avuç içi kadar. Acile gittik hemen. Progestan iğne yapıldı.
3 gün rapor verdiler canım. Biraz olsun dinlenmek iyi geldi.
Düne kadar kahve leke geliyordu bugün artık normale döndü akıntım
İnşallah bir daha karşılaşmazsınız, kendimden de biliyorum hemen bir şey oldu sanıyorum. Keşke imkanım olsa da hemen bebeğe kendimiz bakabiliyor olsaydık diyorum. İyi haberlerle yazışalım inşallah :) ❣️

Selam güzel kızlar nasılsınız?
Ben inşallah yarın bebişi görücem 20gün oldu görmeyeli 😍inşallah kanama alanlarıda gitmiş olur dua edin bana 😘😘😘

Kızlar göğüsünüze ne sürüyorsunuz konuşuldu mu takip edemedim 😊
Hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Ayrıca göbek, kalça ve basen kısmına da sürmeye başladım ben. Göbeğim çıktı çünkü şimdiden.🤰🏻
İnşallah bir daha karşılaşmazsınız, kendimden de biliyorum hemen bir şey oldu sanıyorum. Keşke imkanım olsa da hemen bebeğe kendimiz bakabiliyor olsaydık diyorum. İyi haberlerle yazışalım inşallah :) ❣
İnşallah 💜
Keşke öyle imkanımız olsa her istediğimizde baksaydık ne güzel olurdu☺️

Selam güzel kızlar nasılsınız?
Ben inşallah yarın bebişi görücem 20gün oldu görmeyeli 😍inşallah kanama alanlarıda gitmiş olur dua edin bana 😘😘😘
İnşallah hiçbir kanama alanınız kalmamıştır, insanı çok yıpratıyor benim de var sürekli tedirgin okuyorum haliyle. İlaç olarak ne kullanıyorsunuz? Acaba ne kadar süreçte geçecek bu kanama alanları net bir süresi Yok herhalde :/

Bir iki iş yapıp oturuyorum kendimi hiç mi hiç yormadan 🤩
İyiyim şükür 🙏
Aynen canım çok yorma kendini
Bende sabahtan yataktayım valla ,yemek yedik sonra yine uzandım
Bulantımda geri döndü sanki çok halsizim 😞

İnşallah hiçbir kanama alanınız kalmamıştır, insanı çok yıpratıyor benim de var sürekli tedirgin okuyorum haliyle. İlaç olarak ne kullanıyorsunuz? Acaba ne kadar süreçte geçecek bu kanama alanları net bir süresi Yok herhalde :/
Canım benimki bebeğin olduğu alanda çok büyüktü ilk gittiğimden düşer dediler ama savaşçı çıktı bizimki şükür kaldı ,ilaç vermiyor doktorum sadece yatmamı söylüyor kendiliğinden geçer diyor ama ben kaç yıllık doktoruma anlattım durumu bana dufaston progesteron dedi sadece burada onları reçetesiz alamıyorum
Dufaston bulduk bir apotek müdürü sağolsun verdi onu kullanıyorum başka Rabbime emanet ♥️
üzme kendini sende ben oglumda progesteron fitil kullandim 4ay cok sukur sagsalim kucagimiza aldik

Aynen canım çok yorma kendini
Bende sabahtan yataktayım valla ,yemek yedik sonra yine uzandım
Bulantımda geri döndü sanki çok halsizim 😞
Benimde yattıkça yatasım geliyordu dedim böyle olmayacak bari ara ara kalk bi iki iş gör dedim kendime 😂
Öğlen uykumu da uyudum zaten dinlendim baya o yüzden 🤪
Bulantı ah bulantı daha geçmedi mi? Bulantıyı tetikleyen şeylerden uzak dur canım midende boş kalmasın daha çok bulanır. Susuzlukta bulantıyı tetikler. Dikkat et bunlara inşallah tez zamanda o da geçer 😘
1-2 haftaya inşallah tamamen kurtulacaksın😚

Benimde yattıkça yatasım geliyordu dedim böyle olmayacak bari ara ara kalk bi iki iş gör dedim kendime 😂
Öğlen uykumu da uyudum zaten dinlendim baya o yüzden 🤪
Bulantı ah bulantı daha geçmedi mi? Bulantıyı tetikleyen şeylerden uzak dur canım midende boş kalmasın daha çok bulanır. Susuzlukta bulantıyı tetikler. Dikkat et bunlara inşallah tez zamanda o da geçer 😘
1-2 haftaya inşallah tamamen kurtulacaksın😚
Ay insallah canim aslinda hicbir koku falanda yok evde sadece bos bosuna bulaniyor yesemde yemesemde
Ya ben inan o kadar gezmek istiyorum ki ama napim disari cikarsam gelince hemen ya kan ya kahverengi akintim oluyor o yuzden mecbur yatiyorum

Ay insallah canim aslinda hicbir koku falanda yok evde sadece bos bosuna bulaniyor yesemde yemesemde
Ya ben inan o kadar gezmek istiyorum ki ama napim disari cikarsam gelince hemen ya kan ya kahverengi akintim oluyor o yuzden mecbur yatiyorum
Yaa, kanama alanından dolayı mıymış bu kadar hemen kan gelmesi vs?
Yasak ya şimdi çekici geliyordur aman hava soğuk boşver çıkıp napacaksın😛
Elimde olsa hiç çıkmam evden🙈

Back