• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
di mi? bana da garip geldi ya. acaba zamanla azalıyordu da ben en son gidince mi fark ettim. aslında ben genel bi kuruluk yaşıyorum vücudumda. gün içinde ağzım kuruyor sürekli. gözlerim kızarıp kuruduğu için göz damlası aldım dün. hatta vajinal kuruluk yaşıyorum 😬 tüm bunlar arasında alaka kurmam saçma mı bilmiyorum ama kdkdkd bugün de işte sütüm gelmedi. sıkıyorum sıkıyorum damla bile çıkmıyor. her gün yediğim şeyleri yedim bu arada, değişik bişey de yemedim

evet adet dönemlerimde de öyle oluyor ama adetime daha çok var :(
Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.

Geçmiş olsun. Dahiliyeye muayene olmanızı öneririm. Göz, ağız kurulukları romatizmal hastalıkların (sjögren sendomı gibi) belirtisi olabiliyor. Dahiliye gerekli görürse romatolijiye yönlendirecektir.
baktım biraz dediğiniz şeye ama benimki muhtemelen susuzluktan ya. öyle doktora gidecek kadar rahatsız edici bişey değil çünkü. yıllardır su içmeyi artıramıyorum. su içince midem bulanıyor 🥲 ama şimdi emzirince iyice ihtiyacım oldu muhtemelen

Back