2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa, kanama alanından dolayı mıymış bu kadar hemen kan gelmesi vs?
Yasak ya şimdi çekici geliyordur aman hava soğuk boşver çıkıp napacaksın😛
Elimde olsa hiç çıkmam evden🙈
Evet soguk ama guzel gunesli ☺️Bide normalde hergun disari cikip gezdigimiz icin oglumda evde cok mizmiz oluyor
Ya evet o kandan oluyor ama o kan aksin bitsin durumu yok bende akiyor yerine yenisi toplaniyor ,garip bi durum

Evet soguk ama guzel gunesli ☺Bide normalde hergun disari cikip gezdigimiz icin oglumda evde cok mizmiz oluyor
Ya evet o kandan oluyor ama o kan aksin bitsin durumu yok bende akiyor yerine yenisi toplaniyor ,garip bi durum
Ya çocukla zor tabi onunda enerji atmaya, temiz hava almaya ihtiyacı var
Bakalım doktorun ne diyecek yarın ☺️

Ya çocukla zor tabi onunda enerji atmaya, temiz hava almaya ihtiyacı var
Bakalım doktorun ne diyecek yarın ☺
Aynen cok merak icindeyim ☺️
normalde babasiyla cikiyor ama benimle daha egleniyor 😄
Havalar duzelsin biraz daha o zamana belki benim durumlarda iyilesir keyfini cikaririz 🥰

Aynen cok merak icindeyim ☺
normalde babasiyla cikiyor ama benimle daha egleniyor 😄
Havalar duzelsin biraz daha o zamana belki benim durumlarda iyilesir keyfini cikaririz 🥰
Yaa bencede artık ısınsın. Modumuz yerine gelsin Sevemiyorum ben kışı😅

Kızlar bu arada bugün doktora gittiğimde dedimki bebek hangi tarafta, dediki bebek sağda solda olmaz ortada olur dedi. bebeğin ultrason fotoğrafı bu. şimdi bu bebek nerde oluyo😄

Eklentiler

• 20200121_154342-1.jpg
    20200121_154342-1.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 40
En başta sağlıklı olsun tabiki. Benim iki kızım var o yüzden erkek olursa iyi olur tabi ama Rabbim herşeyin hayırlısını bilir😊
aynen öyle canım,benim içime erkek doğdu bakalım ne olacak🥰sat 25kasım benim,8+2oldum bugün,benimde 1 kız 1oğlum var😇
Kızlar göğüsünüze ne sürüyorsunuz konuşuldu mu takip edemedim 😊
benim hiç çatlamadı diğer doğumlarımda bunda da çatlamaz diye düşünüyorum ama arkadaşlar hindistancevizi yağını öneriyor,benim evde var duruma göre kullanırım😊
Selam güzel kızlar nasılsınız?
Ben inşallah yarın bebişi görücem 20gün oldu görmeyeli 😍inşallah kanama alanlarıda gitmiş olur dua edin bana 😘😘😘
ay ne güzel büyümüştür şimdi minnak😻inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruz💕

aynen öyle canım,benim içime erkek doğdu bakalım ne olacak🥰sat 25kasım benim,8+2oldum bugün,benimde 1 kız 1oğlum var😇
benim hiç çatlamadı diğer doğumlarımda bunda da çatlamaz diye düşünüyorum ama arkadaşlar hindistancevizi yağını öneriyor,benim evde var duruma göre kullanırım😊
ay ne güzel büyümüştür şimdi minnak😻inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruz💕
Evet artik bebek tipindedir insallah ♥️Insallah canim cikar cikmaz foto atarim

Selam kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bu aralar cocuklar evde olunca telefon bana kalmiyor. Birde bu kusma isi mahvetti beni ac ac dolasiyorum hic tadim yok. Gecer umudiyle idare ediyorum cocuklari zor doyuruyorum valla onlarda sefil oldu.

Selam kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bu aralar cocuklar evde olunca telefon bana kalmiyor. Birde bu kusma isi mahvetti beni ac ac dolasiyorum hic tadim yok. Gecer umudiyle idare ediyorum cocuklari zor doyuruyorum valla onlarda sefil oldu.
Bende iyiydim bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı başladı. Dinlenemiyorumda ilgi bekleyenim var. Sanada geçmiş olsun zor ya.

Bende iyiydim bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı başladı. Dinlenemiyorumda ilgi bekleyenim var. Sanada geçmiş olsun zor ya.
Kesinlikle cok zor cok sukur ki bu kadar acliga migren atagimi gecirmiyorum rabbim ordan yardim ediyor. Ins hepimiz biran once normal yemeye baslariz. Cocuklar olmasa hic takmam bende iste olmuyor.

Kızlar su içme konusunda bir şey danışmak istiyorum size, ben öyle 2-3 litre su içmiyorum bir günde, bazen 1 litre ancak oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, daha şimdiden?

Back