2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktor bana kuru kayısıyı üç tane sıcak suda beklet yarım saat, sonra o suyu iç ve kayısıları ye dedi:) işe yarıyor gibi
günaydın canım evet bu sabah bende öyle yaptım akşamdan kayısıyı koydum suya sabah içtim bakalım inşallah faydasını görürüm :)

Günaydın kızlar, 2li taramada benim gördüğüm hormonlarda ölçü birimi sanırım farklıymış🙈, risk oranları iyi çıktı şükür🧿 Darısı genetik testin başına🙏 O da 10 gün içinde çıkacakmış...
Bu arada kız olursa "Eylül" (ilk kızıma eşim çok istemişti), Erkek olursa "Doruk" (şimdilik daha iyi bir alternatif bulana kadar) düşünüyoruz:KK49:

Günaydın ❤ umarım herkes iyidir çok sayfa birikmiş 🙈 kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz doktor demir için elevit yazdı ama ben büyük kapsül içemiyorum. 😢 cinsiyet tahmini için kız dedi teorilerin çoğu tuttu gibi değişmezse 😁

Günaydın canlar ❤ bebeği hissedeniniz var mı? Annem göz seyirmesi gibi pıtpıt atardı hissederdim ben dedi de ben hiç hissedemedim daha
Günaydin ben ilk oglumi 14 haftalikti hissettim baya tekmeledi. 2. Oglani 18 haftalikti . Belli olmuyor her bebis farkli.

günaydın kızçeler :)
Günaydın kızlar bugün 16.40 ta randevum var içimde tuaf bi heycan ve tedirginlik var 😑😑
Günaydın ❤ umarım herkes iyidir çok sayfa birikmiş 🙈 kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz doktor demir için elevit yazdı ama ben büyük kapsül içemiyorum. 😢 cinsiyet tahmini için kız dedi teorilerin çoğu tuttu gibi değişmezse 😁
Günaydın kızlarr💕ben sadece folikasit kullanıyorum,bugün randevusu olanlar güzel olacak her şey💙

Hangi kontrole gideceksin, ben nerdeyse bir bucuk aydır gitmiyorum dra. Şehir dısındayım haftaya burda giderim heralde orda hala içime sinen bir dr bulamadım.. 2li test zamanı, kararsızım yaptırma konusunda..
Aylik rutin muayne icin gidecem 2li test yapilacak bi de

kızlae böyle bi tayt sütyen ve kilot sipariş verdim sizinde aklınızda bulunsun diye paylaşıyorum . fiyatlarıda uygun geldi.

Eklentiler

• 8256B639-B1B2-4047-914D-8A5EEB9F4305.png
    8256B639-B1B2-4047-914D-8A5EEB9F4305.png
    513,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 47E5C5B5-B815-4354-BF37-DB39A9FFE6DF.jpeg
    47E5C5B5-B815-4354-BF37-DB39A9FFE6DF.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 6B5656E9-BDD3-4FF7-B6DF-01315AEFD870.png
    6B5656E9-BDD3-4FF7-B6DF-01315AEFD870.png
    502,6 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın canlar ❤ bebeği hissedeniniz var mı? Annem göz seyirmesi gibi pıtpıt atardı hissederdim ben dedi de ben hiç hissedemedim daha
Kızımda 17 haftalıkken hissetmiştim ilk :anneadayı:
Şu an hamileliğin ilk anından itibaren ara sıra kasıklarda seyirme hissediyorum. Kuvvetle muhtemel büyüyen rahim etrafındaki kasları etkiliyor...

Bu arada iilay iilay kız için listemde idil, inci benimde var zaten biliyorsun 😅
Onlara ek kız listemde Umay, Rana bir de sude var. 😂 Kız ismi seçmek zor olacak benim için. Umay ve inci önceliğim ama🥰

Erkekte ise Ulaş, Aslan, Bulut, Deniz ve Ediz😂
Benim liste kalabalıkmış yahu. Ama bu tabi kabaca şuanlık mantığıma yatanlar.
Birde bunlar sadece benim fikirlerim eş kişisinin fikirleri devre dışı.
Mesela oğlumda Deniz koymak çok istemiştim ama eşim ilk başta tamam der gibi yapsada sonradan istemiyorum demişti.🤨
Biliyorum canım listeni😍 Benim listemde de Umay vardı ama eşim hiç hiç istemiyor. Aslında benim en çok beğendiğim oydu.
Deniz ismi güzel ama çok kişide var o yüzden ben düşünmedim:)
Günaydın kızlar bugün 16.40 ta randevum var içimde tuaf bi heycan ve tedirginlik var 😑😑
Canımm güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Folik asit ve omega3 kullanıyorum.

kızlae böyle bi tayt sütyen ve kilot sipariş verdim sizinde aklınızda bulunsun diye paylaşıyorum . fiyatlarıda uygun geldi.

Tayt çok iyi oluyor ben lcw den almıştım. Ama kilot olmuyor. Karın büyüdükçe daralıyor insan karnı saran bişi istemiyor. Son aylardan evde göbeğim açık geziyor nefes alamıyorum gibi geliyordu 😁

Biliyorum canım listeni😍 Benim listemde de Umay vardı ama eşim hiç hiç istemiyor. Aslında benim en çok beğendiğim oydu.
Deniz ismi güzel ama çok kişide var o yüzden ben düşünmedim:)

Canımm güzel haberlerini bekliyoruz 😊

Folik asit ve omega3 kullanıyorum.

Omega 3 hangisi canım. Folik asit solgar kullanıyorum normalde 3. Aya kadar o ama benim doğuma kadar devam edecek. Omega 3, demir ve D vitamini başlayalım dedi doktor. D vitamini wellcare kullanıyordum oğluma kendime de ondan alıcam da demir ve omega araştırıyorum

Tayt çok iyi oluyor ben lcw den almıştım. Ama kilot olmuyor. Karın büyüdükçe daralıyor insan karnı saran bişi istemiyor. Son aylardan evde göbeğim açık geziyor nefes alamıyorum gibi geliyordu 😁
evet yorumlarına baktımda alan herkes olumlu yazmış bende ondan aldım 😀

Back