2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar merhaba,

Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır 😊Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür.🙏🏻 Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor 💙🎉
Yaa çok güzel hayırlı olsun sağlıklı bir birey olsun inşallah💙😘

Kız 10 kere yazdım ya cinsiyeti ikili testte öğrendim diye 🤪

AHAH yaaa
ben de ikili testte öğrendiğimi düşünüyorum
hep kız istedim ama kaderde kaynana olmak varmış. :KK48:
neyse yıllarca erkek çocuğunu çılgınca isteyenlere çok şaşırıyordum bakalım erkek anası olmak gerçekten böyle muhteşem bir duygu mu yaşayarak göreceğiz :D

AHAH yaaa
ben de ikili testte öğrendiğimi düşünüyorum
hep kız istedim ama kaderde kaynana olmak varmış. :KK48:
neyse yıllarca erkek çocuğunu çılgınca isteyenlere çok şaşırıyordum bakalım erkek anası olmak gerçekten böyle muhteşem bir duygu mu yaşayarak göreceğiz :KK70:
Çevremde hiç yok öyleleri hatta aksine herkes o kadar kız çocuğuna düşkün ki.
Erkek annesi tam olarak olamadım ama düşüncesi bile güzeldi ya. İnsan erkek annesi olmak tarafından bakınca bir çok şeyi farkediyor. Örneğin kaynana olacağı gibi 😛😂
Ama bence en güzeli evlat sahibi olmak kızı&erkeği yok 😍
haha:) kaçıncı haftada peki
12+5 haftalıkken. Ama doktorum tecrübeliydi ve bebek uygun pozisyondaydı.

Herhalde halsizliğin uyku halinin bir sebebide tansiyon diye düşünüyorum teşekkürler cevap için cnm

Canım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababası😁😁şahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim🤔

38 yaşındayım. Yaptırmayı düşünmüyorum. Belki Nifty yaptırabilirim.

Bu konuda da yanlız olmadığıma sevindim her gittiğimde bana da 1 ay sonra geliceksin diyor ben ilk haftayı atlatıyorum 2.haftanın başında bir bahaneyle aman sağımda birşey var soluma bir ağrı girdi diye yanına gidiyorum gitmişkende hadi bi ultrasonda bakalım diyorum en sonunda kovucak beni diye düşünüyorum :KK48:

çay çok içmezdim de kahvesiz gerçekten hayat çok sıkıcı
mesela iştesin ya ay hadi bi çay/kahve/kola/gazoz bişey içelim diyorsun ya
şimdi onların hiçbirini içemiyorsun hatta seni tiksindirtiyor
yerine koyabileceğin bişey de yok.
çok sinir bozucu.
çayı da çok açık koyup böyle limonla içiyorum o midemi bulandırmıyor iyi de geliyor arada, limonla ve açık dene.
sanırım deneyemem çünkü kokar gibi geliyor🙈önerin için teşekkürler😘
bende yemek pişirirken kokar ya o kokudan tiksindim balık et yiyemiyorum yumurtadan tiksindim . tiksindimde tiksindim :)
bende yemeğin başındaki soğan kokusu koparıyor beni benden🤦🏻‍♀️Yumurtada yiyemiyorum malesef
Doktorum henüz vermedi. Kızımda bende ocean mumy ve ona ek forever daily ürünleri kullanıyordum. Şimdi yazmadı folik asit iç dedi. 12 den sonra yazcak heralde.
banada hiç bir ilaç vermedi hatta omegaya şuan gerek yok dedi ve midem için bile bişey vermedi sabredelim biraz dedi,3hafta sonra bakarız dedi
Hanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
sporcularla rahat ediyorum bende lcwden almıştı iyi çıktı,pentininkide var fena deil,gece yatarken çıkarayım diyorum aslında ama acıyorlar hatta gece çok acıyor gündüz daha normaller ama destekli bişeler bakıcam bende
Mehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :KK200:biz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum :110:konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
8+2 yiz bizde🐣canım bir çok kişi kullanıyor progestonu bazen tedbir amaçlı bence doktoruna güven bu zamanlarda olabiliyor,usgde sıkıntı yoksa kafana takma fazla,umarım geçer çabucak
Aaa aklıma geldi ben birşeyi daha merak ediyorum doktorum bana tansiyon ölçüceksin hergün dedi ama bebeği ultrasonra izlicem kalbini dinlicem derken heycanla sormadım neden ölçüyoruz düşük çıkarsa ne olur yüksek çıkarsa ne olur kaç olması gerek sizde ölçüyormusunuz biz gitrik tansiyon aleti falan aldık hergün ölçüyorum düşük çıkıyor bende ne olduğunı bilmeden ölçüyorum not alıyorum her gün :olamaz:
yüksek tansiyon sıkıntı olduğu için ölçtürüyordur canım,normalden biraz düşük olur hamilelikte,sıkıntı yok demek ki😊
kızlar bir sorum var:) doktor 7 şubatta kontrole çağırdı hem troitime bakacak ikili test için randevu verdi okey dersem yapacak.. 12. haftada o detaylı ultrasonla bebeğin cinsiyeti görünür mü:):)
detaylı 22.haftada olmuştum ben evet çok net oluyor cinsiyet ama daha önce öğrenebilirsin zaten,ikilide de çıkar,ben oğlumu 11+5 te öğrenmiştim ve netti doktor😅
Mrblar kizlar bugün kontrole gidwn yokmu😁😁
teee 5şubatta gidicem ben
Genellikle yatana kadar acaba ne yesem diye düşünenler varmi kizlar kolay kolay icimbisey almiyo tost ve şaşırtıcı şekilde sabah patates kızartması okadar
ben diyorum çünkü çok sınırlı şeyler yiyorum aç kalmıyım diye ne istersem onu yemeye başladım bu aralar eşimi çok yoruyorum şunu istiyorum bunu istiyorum diye hatta çocuklarda bişeler istiyo onlarıda katıyorum araya😂yemezsem midem bulanıyor çok
merhaba kızlar bende kabızlık sorunu var :KK43:
benim gibi olan var mı çözümü nedir bunun :KK43:
Kabızlık bir çok kişide oluyor galiba ya ılık su iç canım lif içerikli tüketmeye çalış,yemeklerde saf zeytinyağı kullanmaya çalış,bende tam tersi kızlar kabız deilim tam olarak ishalde deilim ama hep bi karnım ağrıyor ve wcdeyim sürekli bende benim gibi var mı merak ediyorum acaba stresten mi ki

Canım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababası😁😁şahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim🤔
7. Hamileligim yasayan 1 kizim var elhamdulillah bu surecte sunu anladim allahtan ne gelirse amenna dunyaya gelicekse rabbim nasip edecek yoksa yok bosu bosuna kendimi olumsuz dusunerek strese sokmaya hic gerek olmadigini dusunuyorum cnm
Ki bunu ilk kizimda hergün ağlayarak geçirmiş birisi olarak hamileligimi Her gün kendime eziyet etmiştim
Suanda çok rahatim elhamdulillah ins sizlerde rahatlayin hamileliginizi gizel hatirlayin

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. 8 haftalık ultrason fotoğrafı. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz😊

Eklentiler

• 20200121_154342-1.jpg
    20200121_154342-1.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 60
Öğle uykusu vakti 💤
Raporumun son günü şöyle bi güzel uyuyayım.
Sonra işe git gel rutinine devam 😢
Daha önceden bilmediğim için soruyorum kaç gün rapor verildi size ve neden ? Dinlenme iyi gelmiştir inşallah ? Ben de şimdi dinlenme evresindeyim kanamaların tamamen Yok olmasını bekliyoruz inşallah :)

Mehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :KK200:biz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum :110:konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
Ben de bugün 9. Haftaya başladım sabah akşam progestan kullanıyorum bir müddet iğnesini de kullandım. Şimdi de haftalık depot iğnesine geçtik, ara ara lekelenmeler oluyor ben de çok endişeliyim öylece beklemek İnanın çok zor, sonuçları çok güzel olacak inşallah 👶

Daha önceden bilmediğim için soruyorum kaç gün rapor verildi size ve neden ? Dinlenme iyi gelmiştir inşallah ? Ben de şimdi dinlenme evresindeyim kanamaların tamamen Yok olmasını bekliyoruz inşallah :)
Cumartesi akşamı işten geldikten sonra kırmızı kanamam oldu avuç içi kadar. Acile gittik hemen. Progestan iğne yapıldı.
3 gün rapor verdiler canım. Biraz olsun dinlenmek iyi geldi.
Düne kadar kahve leke geliyordu bugün artık normale döndü akıntım

Genellikle yatana kadar acaba ne yesem diye düşünenler varmi kizlar kolay kolay icimbisey almiyo tost ve şaşırtıcı şekilde sabah patates kızartması okadar
Benim içim alıyor ama doymuyorum kafayı yicem. Sürekli midem kazınıyor ne yesem doysam artık ya 😔😔😔
Kızlar merhaba,

Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır 😊Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür.🙏🏻 Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor 💙🎉
Hayırlı olsun canımm😊 Hemen ilk paşamızı listeye ekliyorum😍
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. 8 haftalık ultrason fotoğrafı. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz😊
Mavidilek Mavidilek B badezeynep2011 hosgeldiniz. İlk sayfadaki bilgilerinizi gönderirseniz listeye eklemek isterim😊

Bu benim ikinci paylaşımım daha önce 5 haftalik ultrason fotoğrafı vardı buda 8 haftalık. ikisini de tekrar yolluyorum

Eklentiler

• 20200121_154342-1.jpg
    20200121_154342-1.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200115_104527-1-1.jpg
    20200115_104527-1-1.jpg
    358,8 KB · Görüntüleme: 47
Allah tamamına erdirsin inşallh ama pek anlayamıyorum ben bu usg görüntülerini 🙈içimden gelen oğlun olacakmış gibi geldi bana🐣haftamız aynı galiba

Back